Keystone logo
Wrexham Glyndwr University

Wrexham Glyndwr University

Wrexham Glyndwr University

Invoering

Over ons

Wrexham Glyndŵr University is in 2008 gestart, dus we zijn nog steeds een van de jongste universiteiten in het Verenigd Koninkrijk. Het is een levendige, vriendelijke plek waar het leren en de toekomst van elke student persoonlijke aandacht krijgen.

Onze inspiratie

Onze naam komt van Welsh geleerde en held Owain Glyndŵr en we willen een aantal van dezelfde filosofieën verdedigen als hij.

We zijn er trots op onze universiteit te benoemen naar een man die graag leerde, van zijn land hield, een internationale kijk omarmde en voortdurend een inspirerende en ondernemende manier van leven demonstreerde.

Zijn geest ligt ten grondslag aan de Wrexham Glyndŵr University, waar we ernaar streven moedig, ondernemend en open te staan voor alles wat we doen.

We hebben onderwijs gegeven op onze belangrijkste Wrexham-campus sinds 1887 toen we bekend stonden als de Wrexham School of Science and Art. We zijn eerst begonnen met het aanbieden van diploma's in 1924, maar we hebben een lange weg afgelegd sinds die tijd.

Onze connecties

Tegenwoordig vormen cursussen onder leiding van de industrie de kern van ons aanbod. We zijn trots op onze banden met toonaangevende lokale en regionale werkgevers, zoals Airbus, Kellogg's, JCB en de BBC. Hun kennis en expertise worden teruggevoerd in onze cursussen, zodat onze studenten alleen de meest relevante vaardigheden krijgen voor hun toekomstige carrière.

Onze gemeenschap

We zijn bijzonder trots op de kansen die we bieden voor mensen met een niet-traditionele achtergrond om deel te nemen aan het hoger onderwijs. Meer dan de helft van onze studenten studeert deeltijds en we zijn een van de toonaangevende universiteiten in het Verenigd Koninkrijk voor het ondersteunen van studenten met een lagere sociaaleconomische achtergrond door middel van universiteiten dankzij ons uitgebreide programma voor verruiming van toegang in de lokale gemeenschap. De universiteit is ook de eerste HO-instelling in Noord-Wales die een Stonewall Diversity Champion wordt.

Onze missie

Onze missie is om in partnerschap samen te werken om onze studenten te inspireren en op te leiden en sociaal en economisch succes mogelijk te maken.

Onze visie

De visie omvat zeven toezeggingen die zijn opgenomen in de hoofdtekst van het document Visie en Strategie 2025 en die worden ondersteund door een aantal acties.

Onze activiteit ...

wordt onderbouwd door onze waarden:

 • Toegankelijk in het leren dat we bieden voor onze studenten, personeel en gemeenschap, door proactief te zijn in het promoten van de waarde van hoger onderwijs. Dit is gebaseerd op de toewijding om inclusief en eerlijk te zijn in hoe we onze diensten aanbieden
 • Ondersteunend van onze studenten en medewerkers, evenals de regio, helpt iedereen vertrouwen te winnen en zijn potentieel te benutten. Dit impliceert een focus op partnerschap om waarde toe te voegen en begrip te delen - we werken beter en effectiever samen, of dit nu met studenten, personeel, de industrie of andere belanghebbenden is
 • Innovatief in het leveren en beheren van academische voorzieningen en professionele services, en in onze relaties met samenwerkingspartners en regelgevende partners. Dit stelt onze cultuur, structuur, beleid en mensen in staat excellentie te stimuleren, te reageren op de behoefte en te leveren wat we willen bereiken.
 • Ambitieus in wat we willen bereiken voor onze studenten, medewerkers en partners en hoe we dat doen, in het besef dat er geen grenzen zijn aan leren en kennis. Dit impliceert een innovatieve, ondernemende en flexibele aanpak; een gretigheid om nieuwe ideeën te verkennen.

Heeft een toegepaste focus

Uitmuntende prestaties, door de levering van een door een werkgever en de industrie aangestuurd cursusportfolio, om professionals te voorzien van carrièrekleren om de behoeften van de regionale, nationale en internationale economie te ondersteunen en te vervullen.

Zet studenten centraal in wat we doen

Het bieden van een levendige, vriendelijke en ondersteunende gemeenschap, gericht op het inspireren van elke persoon door persoonlijke privéleraren, om individuele behoeften te ondersteunen en te vervullen om hun potentieel te bereiken door middel van academische excellentie.

Hoe wij werken

 • We betrekken en luisteren naar studenten bij alles wat we doen
 • Wij bouwen wederzijds voordelige partnerschappen
 • We leveren wat we beloven
 • We houden processen eenvoudig en effectief
 • Wij anticiperen en handelen
 • We communiceren open en regelmatig

Locaties

 • Wrexham

  Wrexham Glyndwr University, Mold Road, LL11 2AW, Wrexham

Vragen