Keystone logo
Wrexham Glyndwr University BEng (Hons) in elektrische en elektronische techniek
Wrexham Glyndwr University

BEng (Hons) in elektrische en elektronische techniek

Wrexham, Verenigd Koninkrijk

3 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Sep 2024

GBP 9.000 / per year *

Op de campus

* per jaar

Invoering

Waarom kiezen voor deze cursus?

De aanhoudende snelle expansie van technologie vraagt om hooggekwalificeerde en bekwame elektronische en elektrische ingenieurs. Als je elektrische en elektronische techniek studeert, bereid je je voor op een breed scala aan opwindende carrières, waarbij je zowel technische technische vaardigheden als technologie, communicatie en ontwerpexpertise krijgt.

Op dit praktische, hands-on diploma gebruik je onze geavanceerde faciliteiten ter plaatse om je voor te bereiden op de eisen van het werken in deze branche.

Met behulp van onze computer-aided design (CAD), elektronica en technische laboratoria, word je getraind in industriestandaard softwarepakketten om je uit te rusten met alle technische vaardigheden die je nodig hebt.

Je onderzoekt de theorie van elektrische en elektronische engineering en brengt je geleerde vervolgens in de praktijk, waarbij je vaardigheden ontwikkelt op het gebied van CAD, computertoepassingen, bedrijfsbeheer en projectbeheer.

Je ontdekt specialistische onderwerpen die je bestudeert, waaronder analoge en digitale elektronica, softwareontwerp, digitale signaalverwerking, regeltechniek, microprocessors, radiosystemen en industriële besturingssystemen.

toelatingen

leerplan

Carrièremogelijkheden

Over de school

Vragen