Keystone logo
Windesheim University of Applied Sciences BBA Global Project and Change Management
Windesheim University of Applied Sciences

BBA Global Project and Change Management

Zwolle, Nederlanden

4 Years

Engels

Full time

01 Jun 2024*

Sep 2024

EUR 2.530 / per year **

Op de campus

* voor EU-EER studenten | 1 mei voor niet-EU/EER studenten

** 6930 euro voor niet-EU/EEA-studenten

Invoering

Ben je klaar om deel uit te maken van iets groters? Droom jij ervan om een tastbare impact te hebben op de planeet? Hogeschool Windesheim biedt je een unieke kans om je passie voor duurzaamheid om te zetten in actie.

Doe mee aan ons vierjarige BBA-programma in Global Project & Change Management en begin aan een reis vol transformatie. Duik diep in de urgente kwesties van onze tijd, van duurzame ontwikkeling en mensenrechten tot wereldwijde gezondheid en sociale verantwoordelijkheid. Met een focus op praktische toepassingen zul je je specialiseren op gebieden als klimaatverandering, duurzame steden, schone energie, gendergelijkheid en armoedebestrijding.

Als internationaal projectmanager sta je in de voorste gelederen om wereldwijd veranderingen teweeg te brengen. Vanaf dag één ga je aan de slag met echte projecten bij toonaangevende bedrijven en organisaties, waarbij je praktijkervaring opdoet in complexe, multidisciplinaire omgevingen. Ons programma geeft je de vaardigheden om door verschillende culturen en perspectieven te navigeren, zodat je leiding kunt geven met innovatie en integriteit.

Maar dat is nog niet alles - we zetten ons in voor jouw succes bij elke stap die je zet. Van persoonlijke loopbaanbegeleiding tot workshops over timemanagement en prioriteiten stellen, we zijn er om je te helpen je potentieel te realiseren. En met gegarandeerde huisvesting in je eerste jaar zul je je meteen thuis voelen in onze levendige studentengemeenschap.

Kom bij ons werken op Hogeschool Windesheim en word een changemaker voor een duurzamere wereld. Solliciteer nu en zet de eerste stap naar een betere toekomst voor de komende generaties.

toelatingen

leerplan

Beurzen en financiering

Carrièremogelijkheden

Voorzieningen

Getuigenissen van studenten

Over de school

Vragen