Keystone logo
Windesheim University of Applied Sciences Sustainable Business and Innovations (BBA)
Windesheim University of Applied Sciences

Sustainable Business and Innovations (BBA)

Zwolle, Nederlanden

4 Years

Engels

Full time

01 Jun 2024*

Sep 2024

EUR 2.530 / per year **

Op de campus

* voor EU-EER studenten | 1 mei voor niet-EU/EER studenten

** € 6930 per jaar voor niet-EU/EER-studenten

Invoering

Ben je klaar om deel uit te maken van iets groters? Droom jij ervan een tastbare impact te hebben op de planeet? Windesheim University of Applied Sciences biedt jou een unieke kans om jouw passie voor duurzaamheid om te zetten in actie.

Sluit je aan bij ons vierjarige BBA-programma in Sustainable Business and Innovations (officiële naam: Global Project & Change Management) en begin aan een transformatiereis. Duik diep in de urgente kwesties van onze tijd, van duurzame ontwikkeling en mensenrechten tot mondiale gezondheidszorg en sociale verantwoordelijkheid. Met een focus op toepassingen in de echte wereld, specialiseer je je op gebieden als klimaatverandering, duurzame steden, schone energie, gendergelijkheid en uitroeiing van armoede.

Als internationale projectmanager loop je voorop bij het aansturen van veranderingen op mondiale schaal. Vanaf dag één ga je aan de slag met echte projecten bij toonaangevende bedrijven en organisaties, waarbij je praktijkervaring opdoet in complexe, multidisciplinaire omgevingen. Ons programma voorziet u van de vaardigheden om door verschillende culturen en perspectieven te navigeren, waardoor u leiding kunt geven met innovatie en integriteit.

Maar dat is nog niet alles: wij zetten ons bij elke stap in voor uw succes. Van persoonlijk loopbaanadvies tot workshops over timemanagement en prioriteiten stellen: wij zijn er om u te helpen uw potentieel te realiseren. En met gegarandeerde huisvesting in je eerste jaar voel jij je meteen thuis in onze bruisende studentengemeenschap.

Sluit je aan bij Windesheim University of Applied Sciences en word een changemaker voor een duurzamere wereld. Solliciteer nu en zet de eerste stap naar een betere toekomst voor de komende generaties.

toelatingen

leerplan

Beurzen en financiering

Carrièremogelijkheden

Voorzieningen

Over de school

Vragen