Keystone logo
Wuhan University Elektronische engineering (BSc)
Wuhan University

Elektronische engineering (BSc)

Wuhan, China

Request duration

Engels,

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Het Department of Electronic Engineering heeft een geschiedenis van meer dan 50 jaar, en de vroegere specialiteiten waren halfgeleider, radiogolf en elektronica. Met de groeiende populatie van zowel niet-gegradueerde als postdoctorale studenten, heeft de afdeling nu een snelle ontwikkeling doorgemaakt en omvat de disciplines micro-elektronica, solid-state elektronica, opto-elektronica, circuits en systemen, sensoren en actuatoren. De afdeling kijkt ernaar uit om de toekomst uit te dagen en competitiever te worden in het universitaire systeem.

De faculteit en het onderzoeksteam zijn experts op het gebied van elektronica en ze bieden onze studenten de nodige kennis en vaardigheden om de uitdagingen van het snel veranderende informatietijdperk het hoofd te bieden. We doen er alles aan om het potentieel van elke student te verkennen en zijn interesses en ambities te ontwikkelen. Tegelijkertijd voorzien onze zeer succesvolle cursussen en ons voortdurende professionele onderzoekswerk in de behoefte om gelijke tred te houden met de nieuwste technologie.

De onderwijsprogramma's zijn zorgvuldig ontworpen met constante herziening en verbetering. De syllabus wordt voortdurend ontwikkeld en herzien, in overeenstemming met de eisen van de nieuwste technologische behoeften van de industrie. Vereiste cursussen in het systeem integreren technologische vaardigheden met theoretische disciplines en zijn bedoeld om studenten te helpen de technische vooruitgang en toepassingen bij te houden. In het verlengde hiervan bieden keuzevakken studenten met geavanceerde ideeën, flexibiliteit en interdisciplinaire communicatie.

Met een solide basis en een goede opleiding op het gebied van elektrotechniek, komen de afgestudeerden in aanmerking op de volgende gebieden: elektronisch materiaal, solid-state elektronica, apparaten, opto-elektronica, ontwerp van geïntegreerde schakelingen en sensortoepassing.

Onze onderzoeksgroepen omvatten micro-elektronische en solid-state elektronica, opto-elektronica, schakelingen en systemen en sensoren en toepassingen. De groepsleden houden zich bezig met een breed scala aan onderzoeksgebieden, zoals fotonische materialen, opto-elektronica-systemen, nano-elektronica, siliciumverwerkings- en fabricagetechnologieën, simulatie van elektronische circuits, IC-ontwerp en sensortoepassingen, enz. Ons team van de faculteit biedt sterke ondersteuning voor de postdoctorale onderzoekers. De gebruikelijke studieperiode is 3 jaar voor een MSc en 5 jaar voor een PhD. Financiële steun wordt verleend door het ministerie van Onderwijs, de National Science Foundation of China en andere onderzoeksorganisaties. Daarnaast hebben we nauw contact met de industrie wat ervoor zorgt dat ons onderzoek aansluit bij de huidige behoeften.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

  • Bachelor in Automotive Engineering
    • Eindhoven, Nederlanden
  • Ingenieurswetenschappen, Bachelor of Science graad
    • Daytona Beach, Verenigde Staten
  • Bachelor of Science in Biomedical Engineering (BS): Track Cell and Tissue Engineering
    • Chicago, Verenigde Staten