Keystone logo
© Warsaw University of Technology
Warsaw University of Technology

Warsaw University of Technology

Warsaw University of Technology

Invoering

Het is ons een groot genoegen u te verwelkomen op de Warsaw University of Technology ( WUT ) - een technische onderzoeksuniversiteit met tradities in het onderwijs die teruggaan tot de 19e eeuw. Het is een vooruitstrevende instelling waar onderwijs van hoge kwaliteit samenkomt met onderzoek en innovatie van wereldklasse.

Onze prioriteiten zijn gelaagde studieprogramma's ondersteund door geavanceerd wetenschappelijk onderzoek. Moderne studieprogramma's en een uitgebreid scala aan wetenschappelijke en onderzoekswerken, waaronder partnerschappen met vele universiteiten, onderzoeksinstellingen en hightechindustrieën, maken onze afgestudeerden grondig voorbereid op de wereldwijde arbeidsmarkt. Als antwoord op de marktvraag bieden we een opwindend scala aan professionele en technologische programma's die studenten voorbereiden op hun toekomstige loopbaan. De WUT -autoriteiten en de gehele wetenschappelijke staf doen hun best om de studenten kennis en vaardigheden bij te brengen die van pas komen in de wereld van vandaag.

WUT biedt programma's aan bij B.Sc., M.Sc. en PhD-niveaus op vele technologische gebieden.

Onze primaire doelstellingen zijn om verantwoordelijke professionals op te leiden die zich inzetten voor de waarden van het maatschappelijk leven, en om bij te dragen aan de ontwikkeling van onderzoek en innovatie, de drijvende krachten achter vooruitgang in de samenleving van de 21e eeuw.

We zijn blij en trots dat veel internationale studenten uit alle delen van de wereld voor onze universiteit hebben gekozen. Tijdens je studie aan de WUT is het ook mogelijk om een deel van het studieprogramma in het buitenland af te ronden door voor een of twee semesters lid te worden van een partnerinstelling. Onze universiteit neemt actief deel aan verschillende Europese onderwijsprogramma's, zoals Erasmus+, Erasmus Mundus, ATHENS en maakt deel uit van de ENHANCE Alliance. Het is onze ambitie om een serieuze partner te worden bij het creëren van de Europese Hoger Onderwijsruimte. Daarom hechten we veel belang aan het versterken van internationale kennisuitwisselingsrelaties en het stimuleren van begrip, tolerantie en respect voor verschillende ideeën en culturen.

Locaties

  • Warsaw

    Politechniki Sq. 1

Vragen