Keystone logo
Xiamen University Malaysia Bachelor in de ingenieurswetenschappen: Elektrische en elektronische techniek (Hons)
Xiamen University Malaysia

Bachelor in de ingenieurswetenschappen: Elektrische en elektronische techniek (Hons)

Selangor, Maleisië

4 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

MYR 25.000 / per year *

Op de campus

* per jaar

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Electrical and Electronics (E&E) Engineering is een van de snelstgroeiende takken van engineering die een grote impact heeft op de moderne samenleving. Het omvat een heel spectrum van specialisaties, zoals opwekking van elektrische energie, elektronisch ontwerp, computermodellering, telecommunicatie, elektromagnetische technologie, informatietechnologie en expertsystemen.

Het E & E-programma aan de Xiamen University Malaysia (XMUM) wordt voornamelijk ondersteund door de School of Information Science and Technology en de School of Aerospace Engineering van de Xiamen University. Als een van de oudste technische scholen in China met een uitgebreid scala aan vakken, heeft de School of Information Science and Technology duizenden uitstekende afgestudeerden gecultiveerd die een grote bijdrage hebben geleverd aan de ontwikkeling van de E & E-industrie in China en Zuidoost-Azië. Het beschikt over een voorbeeldig nationaal leercentrum voor elektronische informatie en herbergt het 'Key Laboratory for Underwater Acoustic Communication and Marine Information Engineering' van het ministerie van Onderwijs. Het heeft ook uitgebreide banden opgebouwd door academische uitwisseling en samenwerking met vele wereldberoemde universiteiten en ondernemingen. De School of Aerospace Engineering, de eerste in zijn soort in China, is opgezet door een samenwerking tussen de Aviation Industry Corporation of China en de Xiamen University. Met een sterke link naar de luchtvaartindustrie zorgt de school ervoor dat alle medewerkers in de voorhoede van hun eigen discipline staan en een up-to-date waardering hebben voor de ontwikkelingen in de ruimtevaarttechnologie en onderzoeksrichtingen. Voor beide scholen wordt een aanzienlijk aantal internationaal bekende wetenschappers aangesteld als adjunct-, gast- of honorair hoogleraar, waaronder leden van de Engineering Academies van de VS en Canada.

Ons programma voorziet afgestudeerden van expertise en vaardigheden om professionele rollen uit te voeren op het gebied van elektrische en elektronische engineering en om innovatieve en baanbrekende benaderingen toe te passen om nieuwe producten en technologieën te ontwikkelen en tegelijkertijd de meest geavanceerde ontwikkelingen en de nieuwste trends in de branche bij te houden. Met het oog op een enorm talententekort op dit gebied, hebben we er vertrouwen in dat onze afgestudeerden actief worden gezocht door werkgevers.

* Alle afgestudeerden van dit programma die zich aanmelden als afgestudeerde ingenieurs, worden geregistreerd onder de opleiding elektrotechniek bij de Board of Engineers Malaysia (BEM).

Programma Hoogtepunten

 • Een programma dat is goedgekeurd door de Engineering Accreditation Council (EAC) Malaysia.
 • Een uitgebreid curriculum dat fundamentele kennis omvat, samen met een breed scala aan keuzevakken.
 • Een brede opleiding die interdisciplinaire talenten koestert die in staat zijn om nieuwe uitdagingen aan te gaan in een veranderende wereld door elementen van geesteswetenschappen, sociale wetenschappen, economie en bedrijfsbeheer op te nemen in het curriculum.
 • Ideale integratie van praktische training met theoretisch leren.
 • Een sterke band met de industrie die zorgt voor een up-to-date waardering van technologische ontwikkelingen en onderzoeksrichtingen.

Hoofdcursussen aangeboden

112256_maincourses.png

Careers

Onze afgestudeerden krijgen de kans om in vele sectoren te werken, waaronder elektronica, IT, telecom, productie, stroom, automobielsystemen, ruimtevaarttechnologie, duurzame energietechnologie, enz.

Toelatingseisen

STPM Een voldoende in STPM met minimaal een graad C (GP 2.0) in wiskunde EN natuurkunde
Een level Een voldoende op A-niveau met minimaal een graad C in wiskunde en natuurkunde
UEC Een voldoende in UEC met minimaal een graad B in 5 vakken, waaronder wiskunde, scheikunde en natuurkunde
Foundation / Matriculation (Science / in een relevant veld) Een voldoende in Foundation / Matriculation met ten minste CGPA 2.0 van 4.0 EN-slagen in Wiskunde EN Fysica
Diploma (in een relevant veld) Een voldoende voor Diploma met ten minste CGPA 2.5 van 4.0 EN geslaagd voor Wiskunde EN Natuurkunde

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

 • Bachelor's Degree in Industrial Electronics and Automation Engineering (Bilingual, Spanish)
  • Leganés, Spanje
 • Bachelor’s Degree in Sound and Image Engineering (Bilingual, Spanish)
  • Leganés, Spanje
 • Electrical and Electronic Engineering - BEng (Hons)
  • Canterbury, Verenigd Koninkrijk