Keystone logo
Xidian University Bachelor in de Elektronische en Information Engineering
Xidian University

Bachelor in de Elektronische en Information Engineering

Xi'an, China

4 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Sep 2024

CNY 17.000 / per year *

Op de campus

* Collegegeld van 17.000 yuan / jaar (8500 yuan / semester)

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

西安电子科技大学 Bachelor in de Elektronische en Information Engineering, in het Engels gedoceerd

Professional Profile

西安电子科技大学 is de belangrijkste telecommunicatie en elektronische disciplines, techniek, wetenschap, management, essentiële nationale universiteit multidisciplinaire en gecoördineerde ontwikkeling van de tekst, het project is een van de essentiële nationale universiteiten "voordeel discipline innovatieplatform" project "211 Project." De school heeft vastgehouden aan een leidende nationale elektronica professioneel niveau, in 2017, de vierde ronde van het nationale niveau discipline toetsresultaten, elektronische wetenschap en technologie disciplines om de resultaten van de A-bestand te beoordelen, tot de beste.

Naast de taalcursussen, zijn project alle cursussen gegeven in het Engels. Proefschrift in het Engels met de respondent ook afgerond.

Professional doel

De professionele training is gericht op zowel de bekwaamheid en integriteit, een solide professionele stichting, goed onderzoek en praktijk te trainen, met een sterk gevoel van professionaliteit, verantwoordelijkheid en de geest van samenwerking en het bevorderen van vriendschappelijke uitwisseling en samenwerking tussen China en het gastland, elektronische controle-technologie informatieverwerking theorie en basiskennis van elektronische informatiesystemen; analyse zijn betrokken bij verschillende vormen van elektronische apparatuur en informatiesystemen, onderzoek, ontwerp, productie, de toepassing en ontwikkeling vermogens, heeft een sterk vermogen om hun kennis, innovatie en uitgebreide mogelijkheden voor het ontwerpen updaten ; enige kennis grens van hoogwaardig personeel.

hoofdgerechten

C Programming Language, Microcomputer principe en systeemontwerp, schakelinganalyse van het signaal en het systeem technologische basis analoge elektronische schakelingen, digitale schakelingen en logisch ontwerp, automatische besturingstechnologie, digitale signaalverwerking, softwaretechnologie elektronische informatie systeemintegratietest de elektronische lijn-test, circuit signaal en systeem experimenten, de Chinese cultuur.

Scholing en onderwijs

Deze studietijd opleiding voor 4-jaar collegegeld van 17.000 yuan / jaar (8500 yuan / semester).

verkiesbaarheid

1. 18-25 jarige leeftijd, lichamelijke gezondheid, lichamelijke gezondheid, in overeenstemming met de nationale uitvaardiging van de "vreemde buitenlandse studenten keuring normen," het equivalent van een middelbare school Chinese burgers met een geldig buitenlands paspoort;

2. Selecteer de studenten in het Engels onderwijs professioneel, hun Engels niveau nodig is om de internationale norm te halen IELTS 6.0 of TOEFL 80 punten of gelijkwaardige Engels grade niveau eisen.

toepassing materialen

 1. " 西安电子科技大学 for International Students Aanvraagformulier"
 2. Hoogste diploma (notarieel fotokopie). Anders dan het Engels tekst gaat vergezeld van een notariële Chinees of Engels vertaling. Studenten zijn verplicht zich te onderwerpen zich ingeschreven in de school dat de school uitgegeven
 3. Leren transcripties. anders dan het Engels tekst moet vergezeld gaan van notariële Chinees of Engels vertaling
 4. Kopie van een geldig paspoort (geldig voor twee jaar of meer).
 5. , Plaats een kopie van de score rapport HSK is verbonden aan de toepassing materialen
 6. "Foreigner Lichamelijk onderzoek"
 7. Examengeld: 800 yuan (cash, postwissel of bankoverschrijving).

Het bovengenoemde materiaal in deze volgorde, op de linkerbovenhoek boekband (een twee-). Of het nu erkend of niet, zal de toepassing materialen niet worden geretourneerd.

toegeven

Gecontroleerde materiaal, volgens de situatie en professionele eisen van de aanvrager, om de toelating te nemen op twee manieren:

 • Beslis of u het gesprek toe te laten;
 • Interview plus schriftelijke test om te beslissen of toe te laten.

Algemene regeling voor een interview in begin juni, de specifieke manier, tijd, plaats, kennis van de aanvrager door het eerste exemplaar van de toepassing materialen (telefoon of e-mail) direct vanuit de Admissions Office.

Aanvragers volledige toepassing materialen, kwalificeerde het examen, kunt u zich inschrijven. Admissions zal Office worden uitgegeven toelatingsbewijs te worden toegelaten studenten.

Contact Informatie

西安电子科技大学 Admissions Office of International Education

Adres: Taibai South Road, Yanta District, de provincie Shaanxi, China No. 2

Postcode: 710.071, China

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

 • BEng (Hons) in elektrische en elektronische techniek
  • Wrexham, Verenigd Koninkrijk
 • BEng eert elektronische engineering
  • Dubai, Verenigde Arabische Emiraten
 • BEng (Hons) in elektrische en elektronische engineering
  • Bristol, Verenigd Koninkrijk