Keystone logo
Xi'an Jiaotong-Liverpool University BA International Business met een taal
Xi'an Jiaotong-Liverpool University

BA International Business met een taal

Suzhou, China

0 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Op de campus

* per academisch jaar

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Met China's groeiende aanwezigheid op internationale markten en zijn toenemende invloed op de wereldeconomie, wordt een gedegen kennis van internationale zaken steeds belangrijker voor universitair afgestudeerden die een rol zoeken in zowel internationale als Chinese organisaties. Het BA International Business with a Language-programma heeft tot doel uw inzetbaarheid te vergroten door u uit te rusten met:

 • brede en uitgebreide kennis van internationale zakelijke vraagstukken;
 • kennis van functionele zaken en management in een internationale context;
 • communicatieve vaardigheden in zowel Engels als een extra taal (Chinees, Spaans of Japans).

Het programma wordt geleverd aan de International Business School Suzhou (IBSS), een van een elite groep instellingen wereldwijd die geaccrediteerd is door de Association to Advance Collegiate Schools of Business (AACSB) en het European Quality Improvement System (EQUIS). Wereldwijd hebben minder dan 100 business schools zowel AACSB- als EQUIS-accreditatie.

Waarom zou ik internationaal zakendoen met een taal studeren bij XJLTU?

 • Profiteer van stages met en excursies naar multinationale bedrijven uit de Fortune 500 binnen het Suzhou Industrial Park-gebied van Suzhou en de grotere Yangtze-rivierregio;
 • Leer van een curriculum dat traditionele bedrijfstheorieën combineert met bredere theoretische kennis en praktische studies van de belangrijkste succesfactoren die het bedrijfsleven in een internationale context beïnvloeden;
 • Nieuwe taalvaardigheden opdoen;
 • Verdien twee graden: een XJTLU diploma van het Chinese ministerie van Onderwijs en een wereldwijd erkend diploma van de University of Liverpool, een lid van de Russell Group van vooraanstaande Britse universiteiten.

accreditatie

International Business School Suzhou (IBSS) is een van een elitegroep van instellingen wereldwijd die geaccrediteerd zijn door respectievelijk de AACSB (Association to Advance Collegiate Schools of Business) en EQUIS (European Quality Improvement System) in 2016 en 2018. AACSB-accreditatie is een wereldwijd erkende standaard voor de hoogste kwaliteit in bedrijfseducatie. Slechts vijf procent van de business schools wereldwijd heeft een accreditatie gekregen. De EQUIS-accreditatie is een kwaliteitscertificatiesysteem voor business schools opgezet door de EFMD (European Foundation for Management Development). Het is de meest wereldwijde gezaghebbende en geselecteerde certificeringsinstantie voor business schools ter wereld geworden met zijn uitgebreide en rigoureuze beoordelingsproces. IBSS wordt de jongste business school ter wereld die zowel EQUIS- als AACSB-accreditatie heeft ontvangen. Er zijn slechts minder dan 100 business schools die zowel AACSB- als EQUIS-accreditatie hebben ontvangen. Dit is een belangrijke mijlpaal om een business school van wereldklasse te worden en benadrukt de kracht en significante invloed van IBSS op internationaal niveau.

International Business School Suzhou (IBSS) is een van een elitegroep van instellingen wereldwijd die geaccrediteerd is door de AACSB (Association to Advance Collegiate Schools of Business), een wereldwijd erkende standaard voor de hoogste kwaliteit in bedrijfseducatie. Slechts vijf procent van de business schools wereldwijd heeft de accreditatie gekregen en IBSS is de jongste school ooit die deze heeft behaald.

134692_pexels-photo-3183174.jpeg
fauxels / pexels

Kennis en vaardigheden

Tegen de tijd dat je afstudeert aan de BA International Business with a Language, heb je:

 • kennis van de belangrijkste principes van internationaal zakendoen met inzicht in de complexiteit van de internationale zakelijke omgeving;
 • het vermogen om kritisch na te denken over de werking en strategieën van internationale bedrijven;
 • de vaardigheden om effectief te communiceren in het Engels, maar ook in het Chinees, Spaans of Japans;
 • brede en uitgebreide kennis van internationale zakelijke kwesties en de verwantschap en interactie van vele functionele gebieden van zaken en management in een internationale context;
 • de aangetoonde vaardigheden, competenties en inzicht die nodig zijn om op een gepaste, ethische, productieve en betrouwbare manier te werken bij het managen van bedrijven in de internationale arena, vooral in landen waar de taal van de studie wordt gesproken.

"China is ongetwijfeld DE belangrijkste speler in het bedrijfsleven van deze eeuw. Het BA International Business with a Language-programma biedt uitgebreide kennis van internationale en Chinese handelspraktijken met taaltrainingen in het Chinees, Spaans of Japans en spannende stages."

Ellen Touchstone

Programmadirecteur

modules

Jaar een

De meeste studenten beginnen hun studie in het eerste jaar , waar ze een reeks interessante inhouds- en taalmodules volgen om hen de kernvaardigheden bij te brengen die ze nodig hebben in de latere jaren van hun studie. Deze vaardigheden omvatten een basisniveau van bekwaamheid in de door hen gekozen extra taal. Sommige studenten kunnen echter rechtstreeks deelnemen aan het tweede jaar van dit programma, als ze over de juiste kwalificaties beschikken.

Jaar twee

 • Inleiding tot organisatie en management
 • Beheer over de grenzen heen
 • Fundamentals of Marketing
 • Foundations of Finance
 • Economische principes voor bedrijven en markten
 • Introductie in Human Resource Management
 • Taaloptie: Chinees I of Spaans I of Japans I
 • Engelse taal en studievaardigheden 3 voor bedrijven

Het derde jaar

 • Internationaal zakenrecht
 • Maatschappelijk verantwoord ondernemen
 • Kwalitatieve onderzoeksmethoden in managementonderzoek
 • Internationale arbeidsmarkten
 • Internationale arbeidsrelaties
 • Internationale ontwikkeling
 • Taaloptie: Chinees II of Spaans II of Japans II

Jaar vier

Verplichte modules:

 • Zaken doen in de regio Azië-Pacific
 • Internationale economische betrekkingen
 • Strategisch management en zakelijk beleid
 • Final Year Project
 • Taaloptie: Chinees III of Spaans III of Japans III

Optionele modules:

 • Internationaal Human Resource Management
 • Internationale marketing

"De internationale omgeving in dit programma gaf me de mogelijkheid om te werken met studenten met verschillende culturele achtergronden voor groepsopdrachten en teampresentaties. Daarnaast hebben de workshops en het uitwisselingsprogramma me echt geholpen om mijn communicatieve vaardigheden te verbeteren en een flexibele mentaliteit te hebben. "

Ziran Sun

Student, BA International Business with a Language, China

Careers

Er is een groeiende behoefte aan meertalige afgestudeerden met internationale zakelijke kennis en ervaring. Studie- en zomerschoolmogelijkheden in het buitenland in landen waar de doeltaal wordt gesproken en stagemogelijkheden in multinationale organisaties bieden studenten de vaardigheden om te reageren op de dynamische en volatiele internationale zakelijke omgeving van vandaag. Afgestudeerden van dit programma zullen goed voorbereid zijn op verdere, meer gespecialiseerde postdoctorale studie of loopbanen in verschillende functionele bedrijfsdomeinen, waaronder marketing, management, import-export, logistiek en algemene administratie.

vergoedingen

RMB 88.000 per academisch jaar (alle studenten).

Vroege vogel korting

Alle internationale studenten en studenten uit Hong Kong, Macao en Taiwan die een online aanvraag indienen en hun voorwaardelijke of onvoorwaardelijke aanbod vóór 1 mei 2021 accepteren, komen automatisch in aanmerking voor een vroegboekkorting van RMB 8.000.

Studenten uit Hongkong, Macao en Taiwan die een aanvraag indienen voor XJTLU met gezamenlijk toelatingsexamen via het online aanvraagsysteem van de overheid, komen automatisch in aanmerking voor een vroegboekkorting van RMB 8.000.

Lees hier meer over mogelijkheden voor beurzen

Toelatingseisen

Studenten uit Hong Kong, Macao en Taiwan

Jaar één inzending

1. Gezamenlijk toelatingsexamen

Een minimumcijfer van 400 op het gezamenlijke toelatingsexamen voor Chinese universiteiten voor buitenlandse Chinese studenten en studenten uit Hong Kong, Macao en Taiwan.

Toelatingswebsite: https://www.gatzs.com.cn

2. Taiwanese GSAT

General Scholastic Ability Test (GSAT) ranking van ten minste top 50 procent voor 4 vakken, waaronder Engels en wiskunde.

2021 XJTLU toelatingsbeleid voor Taiwanese studenten

3. HKDSE

HKDSE met 333 in relevante vakken, waaronder 3 in Engelse taal en wiskunde.

4. Middelbare schooldiploma

Middelbare schoolprestaties met een minimum B of 70-80% gemiddelde in alle vakken en relevante vakken.

Jaar twee inschrijving

1. HKDSE

HKDSE met 444 in relevante vakken, waaronder 4 in de Engelse taal (zonder componentscore minder dan 4) en wiskunde.

2. Internationale kwalificaties

We accepteren A-levels, IB, SAT, AP, ACT. Zie voor meer informatie de webpagina van toelatingseisen voor internationale studenten.

Internationale studenten

Jaar één inzending

We verwelkomen sollicitaties van hoogwaardige kandidaten in alle vakken met de juiste middelbare school of gelijkwaardige kwalificaties. Van studenten wordt normaal gesproken verwacht dat ze een hoge reputatie hebben in hun middelbare schoolprestaties met een minimum B-gemiddelde voor alle vakken en relevante vakken.

Jaar twee inschrijving

Studenten die A-niveaus of Internationaal Baccalaureaat (of gelijkwaardig) hebben voltooid, komen in aanmerking voor deelname aan Jaar Twee, verschillende programma's hebben verschillende vakgerelateerde vereisten.

1. A-niveau: BBB

2. IB-diploma: 30 punten

3. Advanced Placement Tests / Subject SATS - Middelbare schooldiploma met een GPA van 3.0 / 4.0 of hoger, plus:

 • 3 SAT II Subject Test 600+ of
 • 3 AP examens 4+ of
 • Ofwel SAT I Test op 1280+ of ACT Composite Score op 27 en 2 AP examens 4+ of 2 SAT II Subject Test 600+

Opmerkingen:

 1. BEng Architecture, BA Filmmaking, BA TV Production & BA Digital Media Arts: vereist een digitale kopie van portfolio-evaluatie en een interview met leden van de afdelingen Architectuur en Design & School of Film and TV Arts, die persoonlijk of via internet kan worden afgenomen .
 2. BA International Business with a Language year 2 entry: kandidaten die geen Chinees selecteren, moeten een gelijkwaardig niveau Spaans (DELE A1) of Japans (Japanese-Language Proficiency Test N5) kunnen aantonen.
 3. Programma in Engineering, Computer Science, Applied Mathematics, Industrial Design en Technology Science enzovoort vereisen wiskunde en natuurkunde.
 4. Programma in architectuur, boekhouding, economie, financiën, scheikunde, wiskunde, wetenschap en digitale mediakunst enzovoort vereisen wiskunde.

U kunt ook meer informatie over toelatingseisen vinden in onze lijst met landen / regio's .

Engelse taalvereisten

Voor internationale aanvragers, als u een niet-moedertaalspreker bent in het Engels of als u niet eerder in het Engels hebt gestudeerd, moet u voldoende Engelse taalvaardigheid hebben om aan XJTLU te studeren. Verschillende Engelse kwalificaties worden geaccepteerd:

Jaar één inzending

 • IELTS: 5.0 (min 4.5 in alle secties)
 • TOEFL: 62 (iBT)

Jaar twee inschrijving

 • IELTS 6.5 (min. 5.5 in alle secties)
 • TOEFL: 90 (iBT) (min 21 in elke vaardigheid)

Engelse kwalificaties zijn niet vereist voor studenten uit Hong Kong, Macao en Taiwan die het gezamenlijk examen of de GSAT afleggen.

Studenten die het eerste jaar beginnen met minder dan IELTS 6.0 of gelijkwaardig in hun Engelse taalvaardigheid, nemen 10 studiepunten EAP, en studenten met IELTS 6.0 of hoger nemen 5 studiepunten EAP.

Internationale studenten

Intrede in het eerste jaar

We verwelkomen aanvragen van hoogwaardige kandidaten in alle vakken met de juiste middelbare school of vergelijkbare kwalificaties. Van studenten wordt normaal gesproken verwacht dat ze een hoge standing hebben in hun middelbare schoolprestaties met een minimum 'B'-gemiddelde in alle vakken en relevante vakken.

Intrede in het tweede jaar

Studenten die A-niveaus of Internationaal Baccalaureaat (of gelijkwaardig) hebben voltooid, komen in aanmerking voor deelname aan Jaar Twee, verschillende programma's hebben verschillende vakgerelateerde vereisten.

 • A-niveau: BBB
 • IB Diploma: 30 punten
 • Geavanceerde plaatsingsproeven / onderwerp SATS - Middelbaar onderwijsdiploma met een GPA van 3,0 of hoger, plus:
  • Opnieuw ontworpen SAT: 1280 (studenten die de SAT's voor 2016 hebben gehaald, hebben 1800 nodig) of ACT: 27 en 2 AP-examens: 4 of 2 SAT-vaktoets: 600 of
  • 3 AP-onderzoeken: 4 of
  • 3 SAT-onderwerpen: 600

Studenten uit Hong Kong, Macao en Taiwan

Studenten uit Hong Kong, Macao en Taiwan kunnen het volgende aanvragen:

 • Een minimumcijfer van 400 voor het gezamenlijke toelatingsexamen voor Chinese universiteiten voor overzeese Chinese studenten en studenten uit Hong Kong, Macao en Taiwan, of
 • General Scholastic Ability Test (GSAT) rangschikking van ten minste de top 50 procent voor 4 vakken, waaronder Engels en wiskunde. Voor gedetailleerde informatie zie informatie in het Chinees .

Engelse taalvereisten

Voor internationale aanvragers, als u een niet-moedertaalspreker bent in het Engels of als u niet eerder in het Engels hebt gestudeerd, moet u voldoende Engelse taalvaardigheid hebben om aan XJTLU te studeren. Verschillende Engelse kwalificaties worden geaccepteerd:

Jaar één binnenkomst

 • IELTS: 5.0
 • TOEFL: 62 (iBT)

Jaar twee binnenkomst

 • IELTS 6.5
 • TOEFL: 90 (iBT)

Engelse kwalificaties zijn niet vereist voor studenten uit Hong Kong, Macao en Taiwan die het gezamenlijk examen of de GSAT afleggen.

Studenten die het eerste jaar ingaan met minder dan IELTS 6.0 of gelijkwaardig in hun Engelse taalvaardigheid, nemen 10 studiepunten EAP en studenten met IELTS 6.5 of hoger nemen vijf studiepunten EAP.

Hoe toe te passen

Aanvragen moeten worden ingediend via ons online aanvraagsysteem:

 1. Klik / tik op de link toepassen
 2. Maak een account aan of log in op uw bestaande account
 3. Voltooi uw aanvraag

Zodra uw aanvraagaccount met succes is aangemaakt, voert u alle vereiste informatie in het aanvraagformulier zorgvuldig in en zorgt u ervoor dat de informatie die u verstrekt correct, volledig en actueel is. Upload de vereiste documenten naar de overeenkomstige velden.

U kunt op elk moment inloggen om uw aanvraagformulier te bekijken.

Voor meer informatie over hoe u zich met succes kunt aanmelden om te studeren aan XJTLU , gaat u naar de pagina hoe u zich aanmeldt .

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

 • Bachelor in Global Business and Modern Marketing
  • Vilnius, Litouwen
 • BBA - Bachelor of Business Administration - Global Business
  • Zürich, Zwitserland
  • Antwerp, België
  • + 7 meer
 • Bachelor Bedrijfskunde
  • Geneva, Zwitserland