Keystone logo
York College Nebraska Bachelor in muziek
York College Nebraska

Bachelor in muziek

York, Verenigde Staten

Request duration

Engels

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Request study format

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

De muziekafdeling van York College is gepassioneerd over het onderzoeken van de verbinding tussen lichaam en geest en hoe geloof en leren zodanig worden geïntegreerd dat studenten worden voorbereid op het leven - niet alleen op een beroep. De York College Music Department biedt vaardigheids- en inhoudscursussen aan majors in vocale uitvoering en muziekeducatie, door middel van formele klassikale instructie, praktijkervaringen, uitvoeringsmogelijkheden en gerichte studie. Deze werken samen om studenten voor te bereiden op een toekomst in de door hen gekozen beroeps- of graduate school, terwijl ze bijdragen aan een leven dat nog meer wordt versterkt door muziek.

Op York College hebben studenten de mogelijkheid om deel te nemen aan verschillende ensembles op collegiaal niveau. Het Concertkoor heeft een lange traditie van uitmuntendheid en is het belangrijkste uitvoerende ensemble van de afdeling. Celebration Singers is een showkoor dat studenten de kans biedt om 'entertainmentmuziek' van het hoogste niveau uit te voeren.

Naast de ensembles wordt er door hooggekwalificeerde professoren privélessen gegeven in zowel zang als piano. De muziekafdeling bundelt periodiek de krachten met de theaterafdeling om musicals te produceren. De muziekafdeling verzorgt ook de muzikale leiding voor de jaarlijkse muzikale variétéshow van York College, Songfest.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

  • Muziek: productie, uitvoering en zaken BA Honours
    • London, Verenigd Koninkrijk
  • Bachelor of Music in klassieke muziekuitvoering: harp
    • Helsinki, Finland
  • Bachelor of Music in klassieke muziekuitvoering: orgel
    • Helsinki, Finland