Keystone logo
Zayed University

Zayed University

Zayed University

Invoering

Zayed University Vision

Zayed University is een nationale en regionale leider van onderwijsinnovatie. Opgericht in 1998 en met trots de naam van de grondlegger van de natie, wijlen Sheikh Zayed bin Sultan Al Nahyan, is dit vlaggenschipinstituut de moderne belichaming van de ambities van de president en de hoge verwachtingen van het hoger onderwijs in de Verenigde Arabische Emiraten.

Vandaag de dag is Zayed University opmerkelijk omdat ze twee moderne campussen omvat in zowel Abu Dhabi als Dubai, die nationale en internationale studenten uit de VAE, de ruimere Golfregio en over de hele wereld verwelkomen.

Zayed University is geaccrediteerd door de Commission for Academic Accreditation (CAA) - de interne organisatie voor kwaliteitsborging en accreditatie van de VAE - en internationaal door de Middle States Commission on Higher Education (USA), een van de zes regionale accreditatie-instanties in de VS die ervoor zorgt internationaal erkende programma's van een universiteit met een hoge kwaliteit.

Missie 2017-2021

 • Het bieden van onderwijs van wereldklasse voor alle studenten door het aanbieden van twee state-of-the-art campussen in Abu Dhabi en Dubai die studentenvaardigheden zullen inspireren, ondersteunen en voeden door toegang tot hooggekwalificeerde docenten en toegewijde medewerkers.
 • Het aanbieden van diverse en internationaal erkende niet-gegradueerde en afgestudeerde programma's die boeiende en inclusieve studentenervaringen bieden. Afgestudeerden zullen bereid zijn om bij te dragen aan en te bevorderen, het sociale en economische welzijn van de VAE-samenleving en hun respectieve beroepen.
 • Bijdragen tot de opbouw van een kennismaatschappij via onderzoek, studiebeurzen, creatieve activiteiten, hulpverlening en permanente educatie. Om kennis te verspreiden naar lokale, regionale en mondiale gemeenschappen.

Over Zayed University

Hoewel het een jonge natie is, speelt de Verenigde Arabische Emiraten een speciale rol in het Midden-Oosten vanwege de strategische ligging, de kwaliteit van de moderne infrastructuur en de vooruitstrevende en vooruitziende visie van de leiders van het land. Deze leiders hebben vastgesteld dat onderwijs van groot belang is voor de toekomst van de VAE, zoals wordt aangegeven door de woorden van de late sjeik Zayed bin Sultan Al Nahyan, de oprichter van de VAE:

"Excellentie in onderwijs en kennis is de weg naar glorie. Dit kan alleen worden bereikt door voortdurende inspanningen en academische vooruitgang. Het onderwijs is de belangrijkste pijler van vooruitgang en ontwikkeling, en de staat heeft geen moeite gespaard om de noodzakelijke vereiste van de onderwijssector te verstrekken. De staat heeft dringend behoefte aan de inspanningen van al zijn ontwikkelde burgers in het ontwikkelingsproces. "

Zayed University , een door de overheid gesteunde instelling, werd in 1998 opgericht om leiders voor te bereiden die de mogelijkheden zullen voorzien en de kansen voor actie zullen vastleggen die de toekomst van de Verenigde Arabische Emiraten zullen creëren.

De universiteit heeft campussen in de twee grootste steden van de VAE, Abu Dhabi en Dubai, onder één centrale administratie. Inschrijving op elke campus is meer dan 4000 studenten. De universiteit is klein genoeg om persoonlijke interactie tussen studenten en faculteit mogelijk te maken, maar toch voldoende groot om studenten een reeks uitdagende opleidingen te bieden. Op de Zayed University ervaren studenten een leeromgeving die hun academische behoeften aanmoedigt en ondersteunt en hun succes bevordert.

De basis voor de academische ervaring aan de Zayed University is het Academic Program Model, dat zich richt op leerresultaten en beoordelingen. Dit model biedt studenten een gebalanceerd, verbonden academisch programma dat duidelijke resultaten definieert, ervoor zorgt dat middelen educatieve doelen ondersteunen en de nadruk legt op prestaties en succes van studenten. Het Academische programmamodel wordt ondersteund door een volledig educatief programma, inclusief een Academic Bridge-programma dat de vaardigheid van de student in het Engels garandeert; een kerncurriculum voor algemeen onderwijs dat een brede interdisciplinaire basis biedt voor het gekozen studiegebied van de student; diepgaande studies aangeboden door zeven colleges; stages die praktische ervaring bieden; en periodieke beoordeling van de prestaties van studenten in de leerresultaten van de Zayed University .

Tijdens hun eerste drie semesters van het baccalaureaatprogramma, schrijven studenten zich in voor het General Education-programma aan het University College, dat een kerncurriculum omvat dat een intellectuele ervaring biedt die door alle studenten wordt gedeeld en dat een kader creëert dat de leerresultaten van Zayed University ondersteunt . Via een reeks nauw verwante interdisciplinaire cursussen ontwikkelen studenten hun vaardigheden op het gebied van kritisch denken, mondiaal bewustzijn, computertoepassingen, wetenschappelijk en kwantitatief redeneren, informatievaardigheden en taalvaardigheid in het Engels en het Arabisch.

Op de Zayed University hebben studenten de keuze uit opleidingen die zijn ontworpen om te voldoen aan hun persoonlijke academische interesses en carrièredoelen. De programma's zijn ontworpen om te voldoen aan de hoogste internationale academische normen. In de door hen gekozen studieprogramma's nemen studenten actief deel aan een leerproces dat vereist dat zij hun kennis in de praktijk toepassen en een breed begrip van de huidige problemen en praktijken ontwikkelen. Naarmate hun intellectuele capaciteiten toenemen, nemen studenten de toenemende verantwoordelijkheid op zich voor zelfgestuurd leren. De afgestudeerden van Zayed University blinken uit in zowel Arabische als Engelse talen en zijn goed geworteld in de academische disciplines, bekwaam in computervaardigheden, goed geïnformeerd over hun rijke cultuur en erfgoed, globaal in hun perspectief, en ervaren op de professionele werkplek. Hun succes op de Zayed University bereidt hen voor om leiders te worden in hun gezin, hun gemeenschap en hun land.

Locaties

 • Mohammed Bin Zayed City

  Zayed University, P.O. Box 144534, , Mohammed Bin Zayed City

  • Dubai

   Zayed University, P.O. Box 19282, , Dubai

   Vragen