Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Zaytuna College

Zaytuna College

Zaytuna College

Invoering

In 2009 werd het Zaytuna College opgericht in Berkeley, Californië, met een missie die erop gericht was studenten zowel in de islamitische wetenschappelijke traditie als in de culturele stromingen en kritische ideeën die de moderne samenleving vormgeven, te Zaytuna College . De Summer Arabic Intensive, een residentieel taalprogramma, was het eerste academische aanbod, en het undergraduate-programma verwelkomde zijn eerste eerstejaarsopleiding in de herfst van 2010. In maart 2015 ontving Zaytuna accreditatie van de Western Association of Schools and Colleges en werd daarmee de eerste geaccrediteerde moslim college in de Verenigde Staten.

In de zomer van 2015 voltooide Zaytuna zijn verhuizing naar de wijk Holy Hill, een multireligieuze academische gemeenschap in Berkeley, Californië, waar het College drie gebouwen bezit, gezamenlijk bekend als de lagere campus.

De lagere campus van Zaytuna grenst aan een van de beste onderzoeksuniversiteiten ter wereld, de University of California, Berkeley. Holy Hill is ook de thuisbasis van de Graduate Theological Union (GTU), het grootste consortium van seminaries en academische centra voor de studie van religie in de natie.

Deze gemeenschap geeft de studenten en docenten van Zaytuna een ongeëvenaarde kans om binnen en buiten de klas in contact te komen met onderwijsgemeenschappen met verschillende geloofstradities.

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Locaties

  • Berkeley

    Le Conte Avenue,2401, 94709, Berkeley

    Vragen