Keystone logo
Zeppelin University Bachelor of Science (BSc) in Management, Economie en Sociale Wetenschappen | MES
Zeppelin University

Bachelor of Science (BSc) in Management, Economie en Sociale Wetenschappen | MES

Friedrichshafen, Duitsland

8 Semesters

Engels

Full time

Request application deadline

Sep 2024

EUR 7.200 / per semester

Op de campus

Invoering

De wereld staat voor grote uitdagingen, maar wij geloven in positieve verandering! Onze nieuwe bacheloropleiding Management, Economie & Social Sciences | MES stelt je in staat om op een creatieve en oplossingsgerichte manier om te gaan met urgente maatschappelijke vraagstukken zoals klimaatverandering, demografie, ongelijkheid en digitale transformatie. Onder het motto "Designing and Managing Sustainable Change" word je opgeleid om mondiale uitdagingen het hoofd te bieden.

Deze Engelstalige opleiding omvat een verplichte studieperiode in het buitenland en een praktijkfase van enkele maanden, waarin je twee stages in Duitsland en het buitenland kunt volgen of je eigen start-up project kunt uitvoeren.

De opleiding biedt je een uitstekende academische vorming en bevordert specifiek belangrijke sleutelvaardigheden die nodig zijn om de complexe problemen van onze tijd te analyseren en haalbare oplossingen te ontwikkelen voor een duurzame toekomst.

Met dit diploma kun je een carrière beginnen in het management van nationale en internationale bedrijven, in management consulting, als oprichter van je eigen duurzaamheidsgerichte bedrijf, maar ook in de overheid of relevante NGO's.

Laten we samen de wereld van morgen vormgeven! Ontdek je mogelijkheden en maak deel uit van een duurzame verandering!

toelatingen

Beurzen en financiering

leerplan

Programma collegegeld

</p>

Over de school

Vragen