Keystone logo
Zhejiang University of Science and Technology Bachelor in Data Science en Big Data Technologie
Zhejiang University of Science and Technology

Bachelor in Data Science en Big Data Technologie

Hangzhou, China

4 Years

Engels

Full time

30 Jul 2024

Sep 2024

CNY 18.000 / per year

Op de campus

Invoering

Data Science en Big Data-technologie is een nieuw opkomende interdisciplinariteit van computerwetenschappen, kunstmatige intelligentie, wiskunde en statistiek. De cursussen houden zich voornamelijk bezig met het gebruik van computertechnologie, kunstmatige intelligentiemethoden en statistiektheorie om Big Data intelligentieanalyse, -verwerking en -besluitvormingsproblemen in industriële toepassingen op te lossen. Het doel van de major is om toepassingsgerichte en internationale senior data-talenten te cultiveren die een internationale visie en communicatievaardigheden hebben en die de basistheorie van Data Science, Big Data Technology en basisvaardigheden van Artificial Intelligence beheersen, zodat ze zich kunnen bezighouden met management, analyse, onderzoek en ontwikkeling in relevante afdelingen van de Big Data-industrie.

Voordeel inschrijving

Op dit moment is minder dan 10% van alle hogescholen en universiteiten geopend met majors en richtingen die verband houden met big data. De hogescholen en universiteiten die gespecialiseerd zijn in het opleiden van internationale big data-professionals zijn nog leeg. Het is moeilijk om in korte tijd aan de behoeften van de maatschappij te voldoen en de behoefte aan internationale big data-talenten is enorm.

Dit programma wordt ondersteund door de 4 masteropleidingen. Studenten kunnen na het succesvol afronden van dit programma verder studeren voor een mastergraad in een relevante richting. Er is 1 school met een experimenteel centrum, 7 onderzoeksinstituten, 1 onderzoekscentrum en 1 innovatiebasis in de school.

Studenten krijgen een persoonlijke mentor toegewezen die hen begeleidt bij het kiezen van cursussen, carrièrepaden voorstelt, extra bronnen en toegang tot laboratoria biedt, praktijkprojecten en wedstrijden na de lessen begeleidt en deeltijdfuncties en stagemogelijkheden voor de industrie op de campus regelt. Onze afgestudeerden hebben uitstekende GPA-prestaties behaald en talloze competitieprijzen, beurzen en onderscheidingen ontvangen.

toelatingen

leerplan

Carrièremogelijkheden

Over de school

Vragen