Keystone logo
Zhejiang University of Science and Technology Bachelor in de digitale mediatechnologie
Zhejiang University of Science and Technology

Bachelor in de digitale mediatechnologie

Hangzhou, China

4 Years

Engels

Full time

30 Jul 2024

Sep 2024

CNY 18.000 / per year

Op de campus

Invoering

De major is gericht op het cultiveren van talenten met uitstekende professionele kwaliteit, die in staat zijn om systematisch de theoretische kennis, praktische vaardigheden en methoden van digitale mediatechnologie te beheersen, en het vermogen hebben om digitale mediaproducties te ontwerpen en te ontwikkelen. Studenten leren basistheorieën en professionele kennis van graphics, afbeeldingen, audio en video, 2-dimensionaal en 3-dimensionaal mediaontwerp, gameprogrammering, interactief multimediasysteemontwerp en de methoden van ontwerp- en ontwikkelingssoftware op het gebied van digitale media en netwerken. Deze opleidingen helpen studenten de kerntechnologieën van digitale media te begrijpen en artistieke creativiteit in digitale mediatechnologie te verwerven.

Voordeel inschrijving

Digitale mediatechnologieën veranderen de wereld. De digitale media-industrie vereist dat ingenieurs de digitale mediasystemen begrijpen en weten hoe ze die creatief kunnen toepassen op media en kunst. Het programma is toegewijd aan het opleiden van competitieve digitale media-ingenieurs met specialiteit, vaardigheden en kennis. Dankzij 10 jaar inspanningen heeft de major een geïntegreerd onderwijssysteem met goede onderwijsfaciliteiten opgebouwd. We bieden studenten de mogelijkheid om geavanceerde digitale mediastudies te volgen en stellen studenten in staat om deel te nemen aan verschillende projecten op het gebied van digitale media.

Onze faciliteit omvat verschillende gespecialiseerde laboratoria, waaronder Game & Interactive Technology Lab, Mobile Development Lab, Graphics & Image Processing Lab, Virtual Reality Lab, Programming Lab, Audio & Video Processing Lab, Photo Studio en Digital Television Studio. De labs zijn uitgerust met de allernieuwste laboratoriumapparatuur op het gebied van beeld-, geluids- en videoverwerking en hun toepassingen in muziek, tv, film, multimediasystemen en virtuele realiteit.

toelatingen

leerplan

Carrièremogelijkheden

Over de school

Vragen