Keystone logo
Zhejiang University of Science and Technology Bachelor in de ingenieurswetenschappen: robotica
Zhejiang University of Science and Technology

Bachelor in de ingenieurswetenschappen: robotica

Hangzhou, China

4 Years

Engels

Full time

30 Jul 2024

Sep 2024

CNY 18.000 / per year

Op de campus

Invoering

Robot engineering is een typische nieuwe technische richting die voldoet aan de wereldwijde ontwikkelingstrend van de industrie. Het is nieuw, praktisch en uitgebreid. Robot engineering leidt op tot systeemontwikkeling, ontwerp en toepassingspersoneel met robots als de steunpilaar, en met zowel robotsysteem- als automatiseringstechnische toepassingsmogelijkheden, controletheorie en kennis van mechanische en elektrische systemen, en computersoftware en hardwareontwerpcapaciteiten.

Afgestudeerden van deze afstudeerrichting kunnen werk vinden op het gebied van robotica, kunstmatige intelligentie, elektronische technologie, automatisering en computers, evenals ondernemerschap en ontwikkeling in veel opkomende hightechbedrijven op het gebied van kunstmatige intelligentie en intelligente systemen, of ze kunnen universiteiten en onderzoeksinstituten binnengaan voor vervolgstudies. Door dit onderwijsprogramma te volgen, kunnen de studenten een solide basis van gespecialiseerde kennis en praktische technische vaardigheden verwerven.

Voordeel inschrijving

Het Zhejiang University of Science and Technology-Rockwell Automation Comprehensive Laboratory werd in 2015 opgericht met steun van Rockwell Automation, een wereldberoemd bedrijf. Het is een toepassingsbasis voor automatiseringstechniek die theoretische onderwijs- en praktijkplatforms kan bieden voor de afstudeerrichtingen robotica, automatisering, elektrotechniek en automatisering. Het beschikt over 20 sets van PLC-besturingsexperimenten, asynchrone motoraandrijvingsexperimenten en servomotorbesturingsexperimenten, en 3 sets van trainingsapparatuur voor hogeschoolstudenten.

Studenten krijgen een persoonlijke mentor toegewezen die hen begeleidt bij de keuze van cursussen, carrièrepaden voorstelt, aanvullende bronnen en toegang tot laboratoria biedt, praktijkprojecten en wedstrijden na de lessen begeleidt en deeltijdfuncties op de campus en stagemogelijkheden in de industrie regelt. Onze afgestudeerden hebben uitstekende GPA-prestaties behaald en talloze competitieprijzen, beurzen en onderscheidingen ontvangen.

Uitgebreide praktische platforms en interactieve onderwijsmethoden

Door dit onderwijsprogramma te volgen, kunnen studenten een solide basis van gespecialiseerde kennis en praktische technische vaardigheden verwerven. Deze afstudeerrichting heeft de afgelopen jaren de kampioenschappen van de landelijke robotwedstrijden gewonnen, waar geïnteresseerde studenten hun voordeel mee kunnen doen. De afdeling heeft een grote verscheidenheid aan experimentele instrumenten en apparaten die studenten ook zullen helpen hun manipulatieve vaardigheden te verbeteren. De samenwerkingsverbanden tussen de afdeling en bedrijven, zoals SUPCON Tech. Co. Ltd., Holley Tech. Co. Ltd., MEACON Automation Ltd., enz. bieden een reeks mogelijkheden voor uitgebreide praktische technische of marketingtraining.

15 relevante en goed uitgeruste laboratoria: Lab voor meet- en regeltechniek, lab voor foto-elektrische detectie, lab voor auto-elektronica, lab voor sensortechniek, circuitprincipe, DCS-lab, PLC-lab, enz.

Langdurige internationale academische samenwerking en intensieve samenwerking met lokale bedrijven

De afdeling heeft een geschiedenis van internationale samenwerking met universiteiten in Duitsland en de VS en wisselt jaarlijks gastdocenten en studenten uit. De professoren en docenten hebben rijke overzeese ervaring in lesgeven en het uitvoeren van wetenschappelijk onderzoek of hebben langdurige industriële ervaring bij bedrijven. Studenten krijgen goede mogelijkheden om praktijkervaring op te doen of stage te lopen bij lokale bekende bedrijven.

toelatingen

leerplan

Carrièremogelijkheden

Over de school

Vragen