Keystone logo
Zhejiang University of Science and Technology Bachelor in de voedingswetenschappen en -techniek
Zhejiang University of Science and Technology

Bachelor in de voedingswetenschappen en -techniek

Hangzhou, China

4 Years

Engels

Full time

30 Jul 2024

Sep 2024

CNY 18.000 / per year

Op de campus

Invoering

Na het afstuderen, kunnen de studenten hebben fundamentele theorie, kennis en vaardigheden in engineering, technologie, design, en interdisciplinair; basisvaardigheden van de productie van levensmiddelen, onderzoek en ontwikkeling, analyse en beheer; basiskwaliteit van ondernemerschap, marketing, innovatief denken, internationaal perspectief; bezig met wetenschappelijk onderzoek, technologische ontwikkeling, engineering design, productie management, kwaliteitscontrole, verkoop van producten, inspectie en quarantaine, onderwijs in voedsel productie, verwerking, distributie, import en export, toezicht, veiligheidsmanagement en andere afdelingen.

Voordeel inschrijving

Alle cursussen van deze klas worden in het Engels gegeven. Na het afstuderen kunnen studenten beschikken over basistheorie, kennis en vaardigheden op het gebied van techniek, technologie, design en interdisciplinair; basisvaardigheden op het gebied van voedselproductie, onderzoek en ontwikkeling, analyse en management; basiskwaliteiten op het gebied van ondernemerschap, marketing, innovatief denken en internationaal perspectief.

Vertrouwend op het Provinciale Key Lab voor Chem&Bio Processing Technology van Farm Products, Provinciale Key Innovation Team van Farm Products Chem&Bio Processing, Provinciale Universiteiten First-Level Disciplines Platform, en met geavanceerde onderwijs-en experimentele apparatuur in voedsel R&D en analyse, zal deze klasse formaat onderscheidende kenmerken.

toelatingen

leerplan

Over de school

Vragen