Keystone logo
Zhejiang University of Science and Technology Bachelor in Internationale Economie en Handel
Zhejiang University of Science and Technology

Bachelor in Internationale Economie en Handel

Hangzhou, China

4 Years

Engels

Full time

30 Jul 2024

Sep 2024

CNY 16.000 / per year

Op de campus

Invoering

Het doel van dit programma is om op hoog niveau toepassingsgerichte professionals op te leiden, die de fundamentele theorieën, kennis en vaardigheden van de internationale economie en handel kunnen begrijpen; die snel moeten zijn in het bewustzijn van de huidige economie en handel, marketing management zowel in binnen- als buitenland; die de huidige geaccepteerde normen, regels en voorschriften van de internationale economie en handel kunnen begrijpen en toepassen in de praktijk en die praktische problemen op dit gebied kunnen oplossen.

Voordeel inschrijving

Internationale Economie & Handel is een provinciaal A- en universitair hoofdvak. Logistics Engineering is goedgekeurd als collegiale discipline met karakteristieke opbouw. Industrial Engineering behoort tot de collegiale kerndisciplines.

Professionele laboratoria en coöperatieve bedrijven voor stages zijn beschikbaar om toepassingsgerichte professionals van hoog niveau te helpen cultiveren

De School of Economics and Management heeft het ZUST Research Institute of Industrial Economy, het Research Institute of Sports Leisure Industry, enz.

Jaarlijks wisselen docenten en studenten uit met 15 overzeese partneruniversiteiten in Duitsland, de VS, het Verenigd Koninkrijk, Japan, Spanje, Roemenië, enz.

toelatingen

leerplan

Over de school

Vragen