Bachelor Levensmiddelentechniek
Ho Chi Minh City, Vietnam
DUUR
4 Years
TALEN
Engels
TEMPO
Full time
DEADLINE VOOR AANMELDING
Aanvraagdeadline
EERSTE STARTDATUM
Vraag de vroegste startdatum aan
COLLEGEGELD
VND 320.000.000
STUDIE FORMAAT
Op de campus
Invoering
Studenten die geïnteresseerd zijn in de productie, verwerking, verpakking, veiligheid en/of transport van 's werelds voedselvoorziening, zouden geïnteresseerd zijn in de specialisatie Food Engineering.
Studenten die ervoor kiezen zich te specialiseren in voedseltechnologie, zullen worden geleerd om de basisprincipes van engineering (zoals vloeistofmechanica, warmteoverdracht en massaoverdracht, enz.), Wiskunde en wetenschap (biologie, scheikunde en natuurkunde) te combineren met geavanceerde cursussen in voedselchemie, microbiologie, voedselverwerking en technisch ontwerp.
leerplan
Programma samenvatting
- Bachelor in de ingenieurswetenschappen (levensmiddelentechnologie)
- Duur: 4 jaar
- Aantal studiepunten: 124 studiepunten
- Middelen van instructie: Engels
- Collegegeld: ongeveer 80-100 miljoen vnd/jaar(*)
(*voor 4 jaar studeren in Vietnam)
Mogelijkheden overdragen
Studenten hebben 2 opties:
- Optie 1: Studenten studeren 4 jaar aan HCMUT en behalen de Bachelor of Engineering (Food Technology) uitgereikt door HCMUT.
- Optie 2: Na het voltooien van 02 jaar aan HCMUT, kunnen studenten met financiële en academische geschiktheid overstappen naar onze partneruniversiteiten voor de latere 02 jaar om hun studie af te ronden voor het bachelordiploma dat wordt uitgereikt door de partneruniversiteiten.
HCMUT werkt momenteel eraan om het programma te associëren met onze partneruniversiteit in Nieuw-Zeeland. De informatie wordt hier binnenkort bijgewerkt.
Curriculum Structuur
- Bachelor of Engineering (Food Technology) uitgereikt door Ho Chi Minh City University of Technology (HCMUT).
- Trainingsduur: 04 jaar bij HCMUT, Vietnam
- Middelen van instructie: Engels
- Campus: Campus in het centrum. Bezoek hier onze campus .
- Het referentiecurriculum wordt hieronder weergegeven. Bezoek hier voor gedetailleerde en laatste updates.
Lijst met cursussen
Technische Tekening | Menselijke voeding |
Algemene scheikunde | Laboratorium voor Levensmiddelenmicrobiologie |
Algemene natuurkunde | Principes van voedselverwerkingstechnologie |
Levensmiddelenchemie en biochemie | Wetenschappelijk socialisme |
Levensmiddelentechniek 1 | Stage |
Algemene biologie | Bioveiligheid en voedselveiligheid |
Laboratorium voor Organische Basischemie | Voedselkwaliteitsbeheer |
Organische chemie | Laboratorium voor Voedselverwerkingstechnologie |
Fysische en colloïdchemie | Laboratorium voor eenheidsoperaties |
Voedsel Analyse | Sensorische evaluatie van voedsel |
Levensmiddelentechniek 2 | Gespecialiseerde projecten |
Voedsel Microbiologie | Project over het ontwerpen van voedselplanten |
Ontwerp van voedselplanten | Capstone-project |
Neem contact op of bezoek de HCMUT-website voor meer informatie.
Galerij
Carrièremogelijkheden
Voedseltechnici gebruiken hun vaardigheden om duurzame en milieuverantwoorde voedselprocessen te ontwerpen voor de productie van veilige, smakelijke, gezonde en handige voedselproducten, omdat het bewustzijn van de consument en de vraag naar een veilige en overvloedige voedselvoorziening zijn toegenomen.
Afgestudeerden hebben een breed scala aan banen om hun carrière na te streven. De taken zijn echter meestal gegroepeerd in de volgende 4 categorieën:
- Productontwikkeling: werken met de voedingsproducten, verpakkingen, etc.
- Engineering: ontwikkeling van de processen en machines om het voedsel te maken en op te slaan.
- Technisch beheer: toezicht houden op de manier waarop het voedsel wordt gemaakt, verpakt en opgeslagen.
- Hygiëne en voedselveiligheid.