Bachelor in F&B en Hospitality Management
Paris, Frankrijk
DUUR
3 Years
TALEN
Engels
TEMPO
Full time
DEADLINE VOOR AANMELDING
Aanvraagdeadline
EERSTE STARTDATUM
Vraag de vroegste startdatum aan
COLLEGEGELD
EUR 13.900 / per year
STUDIE FORMAAT
Op de campus
Invoering
De Bachelor in F&B en Hospitality Management is een excellentieprogramma dat managementvaardigheden en technische expertise combineert waarmee je de wereld van de internationale gastvrijheid kunt betreden in operationele managementfuncties.
Uw paspoort naar de hele wereld van internationale gastvrijheid
Als je bij FERRANDI Paris komt werken, ontwikkel je technische en managementvaardigheden. Je maakt kennis met de codes van het beroep, zodat je kunt toetreden tot de zeer "selecte" wereld van de grote internationale hotels, of je creativiteit kunt inzetten voor alle vestigingen die de vernieuwing van hoogwaardige accommodatie en catering willen bewerkstelligen.
Doelen
- Ontwikkel managementvaardigheden om een "business developer" te worden en specialiseer u in de horecasector
- De studenten zullen werken aan een advies- en ontwikkelingsproject in de hotelsector en zullen betrokken zijn bij het bedenken en organiseren van grote evenementen in de horecasector
- Dit programma richt zich op professionele kennis, in-company leren via een stage en business case studies, in een internationale en interculturele omgeving waarin al het onderwijs in het Engels wordt gegeven.
- De nadruk zal worden gelegd op ondernemerschap: het creëren of ontwikkelen van een bedrijf
leerdoelen
- Beheers de managementdisciplines om een hotelbedrijf te beheren en te ontwikkelen
- Ontwikkel interrelationele en professionele vaardigheden in alle operationele functies
- Hanteer een zorgzame en respectvolle benadering van leeftijdsgenoten en de omgeving
Galerij
toelatingen
leerplan
Jaar 1
- Administratief en boekhoudkundig beheer
- Beheer
- Statistische hulpmiddelen voor managers
- Hotel- en toerisme-economie
- afzet
- Engels
- Diensten voor klantrelaties
- Evenementen projecten
Jaar 2
- Financiën
- Human Resources Management
- Marketing en ontwikkeling
- Hotel Management
- Engels
- Beheer van hotelactiviteiten
- Beheer van een evenementenproject
Jaar 3
- Ondernemersfinanciering
- Zakelijke ontwikkeling
- CSR
- Revenue management
- Statistieken, e-distributie
- Management en leiderschap
Gemobiliseerde middelen en evaluatiemethoden
Methoden en middelen gemobiliseerd
- Hulp bij het vinden van stages (loopbaancentrum)
- Theoretische cursussen en praktisch werk
- demonstraties
- Quizzen, rollenspellen, uitdagingen, groepsprojecten, persoonlijk onderzoek
- Werksituaties in de onderwijscentra, casestudies
- Bezoeken aan bedrijven en presentaties door professionals
- Het maken van een businessplan
- Adviesopdrachten in de hotelbranche
- Evenementenproject
Evaluatiemethoden
- Continue evaluatie van het geleerde in elke module en/of eindexamen
- Schriftelijke, praktische, mondelinge toets(en), ...
- Voltooiing van bestand(en)
- Projectpresentatie voor een jury bestaande uit professionals
Frequentie
Verplichte stages in Frankrijk en in het buitenland (3 tot 4 maanden in het 1e jaar en 5 tot 6 maanden in het 2e en 3e jaar)
Ranglijsten
Eduniversal 2023 ranking van de beste Bachelor in Toerisme & Hospitality.
Programma resultaat
- Beheers de managementdisciplines om een hotelbedrijf te beheren en te ontwikkelen
- Ontwikkel interrelationele en professionele vaardigheden in alle operationele functies
- Hanteer een zorgzame en respectvolle benadering van leeftijdsgenoten en de omgeving
Programma collegegeld
Carrièremogelijkheden
De houder van het diploma kan in de volgende beroepen werken:
- Revenue Manager
- Hotel Manager
- Hoofd Receptie
- Restaurant manager
- Directeur van een horecazaak
- Event Manager
- Business Developer
- Inkoopmanager
- Seminar- en banketmanager
- Food and Beverage Manager
- En alle cross-functionele functies toegepast op de hotelsector (financiën, HR, marketing, communicatie, enz.).
- Hij of zij kan aan de slag als restaurantuitbater en in andere sectoren (luxe, bankwezen, communicatie, distributie, enz.).