De Keystone Scholarship

Uiterste aanmelddatum: 31 mei 2021

Laat uw dromen uitkomen met de Keystone Scholarship!

Wat is de Keystone Scholarship?

Keystone Academic Solutions biedt vier studiebeurzen voor bachelors en twee studiebeurzen voor masters aan. De studiebeurzen worden aangeboden aan zes studenten met een goede academische achtergrond die kunnen aantonen gemotiveerd te zijn om de wereld door middel van hun opleiding ingrijpend te veranderen.

  • Vier bachelor studenten winnen de Keystone Scholarship, elk ter waarde van 2000 USD.
  • Twee master studenten winnen de Keystone Scholarship; de eerste ter waarde van 10.000 USD, de tweede ter waarde van 4000 USD.

Wie kan zich ervoor aanmelden?

Toekomstige studenten die 18 jaar of ouder zijn wanneer ze aan de opleiding beginnen en van plan zijn een voltijds bachelor- of masterprogramma te volgen. Verken vandaag nog onze studentenwebsites om uw opleiding te vinden en win een van de zes beschikbare Keystone Scholarships!

Hoe meldt u zich voor de Keystone Scholarship aan?

  • Maak een account aan
  • Zoek op onze websites naar opleidingen over de hele wereld en dien een studie-aanvraag in.
  • Vraag de Keystone Scholarship aan vóór 31 mei 2021.
  • Dien een acceptatiebrief in van een van de universiteiten die op onze websites zijn vermeld.
  • Ontvang een van onze zes studiebeurzen om uw studie te financieren!

Over Keystone Academic Solutions

Keystone Academic Solutions helpt elke maand meer dan zes miljoen studenten bij het vinden van de opleiding die perfect bij hen past. We helpen toekomstige studenten bij het verkennen van honderden studiemogelijkheden en bestemmingen op één centrale plek, ongeacht het tijdstip en waar ze zich ook bevinden. We verzamelen alle relevante informatie en nieuws over het hoger onderwijs en bieden studenten een platform en tools om rechtstreeks te chatten met toelatingsfunctionarissen van universiteiten en hogescholen over de hele wereld. Zo maken we het voor mensen overal ter wereld mogelijk voor een specifieke opleiding te kiezen, zodat ze hun persoonlijke en professionele doelen kunnen bereiken!

Verken vandaag nog onze websites en vind de opleiding die bij u past