Voorbereiding voor tests

Met examentraining zijn leerlingen en studenten klaar voor examens of toelatingsexamens voor de universiteit. Dit kan klassikaal zijn of een-op-een. Bekijk de onderstaande opties om de examentraining te vinden die het beste bij u past.
PrepScholar biedt betaalbare online voorbereidingscursussen voor SAT, ACT, GRE en GMAT. De inhoud wordt aangepast aan de sterke en zwakke punten van de studenten. De cursussen zijn strategisch en wetenschappelijk opgezet om studenten op te leiden in precies die gebieden die bij hun talenten passen.
Magoosh biedt online SAT-toetsvoorbereiding die het studeren voor gestandaardiseerde tests toegankelijk, effectief en plezierig maakt. Studenten kunnen altijd en overal vanaf een computer of telefoon studeren, en Magoosh kost een fractie van de kosten van lessen of tutors, terwijl de resultaten vergelijkbaar of beter zijn.
1750+ oefenvragen en 200+ videolessen
Magoosh biedt online GRE-toetsvoorbereiding die het studeren voor gestandaardiseerde tests toegankelijk, effectief en plezierig maakt. Studenten kunnen altijd en overal vanaf een computer of telefoon studeren, en Magoosh kost een fractie van de kosten van lessen of tutors, terwijl de resultaten vergelijkbaar of beter zijn.
1400+ oefenvragen en 250+ videolessen
Magoosh biedt online TOEFL-toetsvoorbereiding die het studeren voor gestandaardiseerde tests toegankelijk, effectief en plezierig maakt. Studenten kunnen altijd en overal vanaf een computer of telefoon studeren, en Magoosh kost een fractie van de kosten van lessen of tutors, terwijl de resultaten vergelijkbaar of beter zijn.
420+ oefenvragen en 140+ videolessen
Magoosh biedt online IELTS-toetsvoorbereiding die het studeren voor gestandaardiseerde tests toegankelijk, effectief en plezierig maakt. Studenten kunnen altijd en overal vanaf een computer of telefoon studeren, en Magoosh kost een fractie van de kosten van lessen of tutors, terwijl de resultaten vergelijkbaar of beter zijn.
600+ oefenvragen en 125+ videolessen
Magoosh biedt online ACT-toetsvoorbereiding die het studeren voor gestandaardiseerde tests toegankelijk, effectief en plezierig maakt. Studenten kunnen altijd en overal vanaf een computer of telefoon studeren, en Magoosh kost een fractie van de kosten van lessen of tutors, terwijl de resultaten vergelijkbaar of beter zijn.
1300+ oefenvragen en 250+ videolessen
Magoosh biedt online GMAT-toetsvoorbereiding die het studeren voor gestandaardiseerde tests toegankelijk, effectief en plezierig maakt. Studenten kunnen altijd en overal vanaf een computer of telefoon studeren, en Magoosh kost een fractie van de kosten van lessen of tutors, terwijl de resultaten vergelijkbaar of beter zijn.
1300+ oefenvragen en 340+ videolessen