Lees de Officiële Beschrijving

WAAROM CIT?

Na twaalf jaren van studie, de juiste beslissing die je wil maken is te krijgen ingeschreven voor uw Universitaire studies bij Canadian Institute of Technology. Hier vind je de hoogste academische standaarden en een perfecte leeromgeving te vinden. Je gaat naar een levenservaring hebben, studeren aan het hart van een dynamische stad, zoals Tirana. Doe mee, dan zul je CIT.

Studeren in het Engels

CIT onderwijst alleen in het Engels, die extra voordelen, zonder extra kosten biedt door het verbeteren van uw kennis van het Engels, het vergroten van de werkgelegenheid in het land en geeft u toegang tot de internationale carrière.

Canadese Curricula

CIT biedt programma's op basis van de Canadese curricula en onderwijs wordt geleverd op basis van de best practices van de Canadese onderwijssysteem, dat afgestudeerden voorziet van creatieve, gedurfde, ondernemend, vindingrijk kennis en liefde voor de kennis.

In het hart van Tirana

CIT is gelegen in een van de belangrijkste torens van Tirana, op loopafstand van de belangrijkste City Square, culturele, recreatieve en historische plaatsen evenals overheidsinstellingen centraal. Deze locatie zorgt ervoor dat u de tijd van je leven, terwijl je jezelf voorbereiden op een boeiende carrière.

studeren programma

CIT biedt Bachelor en Master graden. Programma's worden gegeven op basis van Bologna System.

Flexibel traject

CIT is een pionier op het gebied van flexibel traject rekening houdend met de veranderende behoeften van het onderwijs. Je zult in staat zijn om te werken en te studeren op hetzelfde moment met de mogelijkheid om uw werk in de klas te voltooien op elk moment van de dag of 's avonds. U kunt ook studeren part-time of full-time of wisselen ze.

De kans om te studeren in Canada of de VS

In aanvulling op het gebruik van de Canadese Hoger Onderwijs Stelsel, wordt CIT werkt aan oprichting van Transfer of Full affiliatie overeenkomst met de Canadese universiteiten. Ons onderwijs systeem maakt het gemakkelijk de accreditatie van je diploma in de VS en Canada.

International en Internationaal Educated Academisch Personeel

CIT biedt werk aan hoog gekwalificeerde docenten, een combinatie van buitenlandse en Albanese burgers met een internationale opleiding achtergrond en professionele ervaring in de klassen ze leren. CIT neemt een persoonlijke benadering van het onderwijs. Bij CIT studenten en professoren zijn meer dan een team, zowel in de uitoefening van continue en geavanceerde kennis. CIT biedt de voordelen van een nauwe en zorgzame kleine universiteit sfeer gecombineerd met diepgaande academisch onderzoek.

Visie, Missie en wezenlijke doel van het instituut

VISIE: Canadian Institute of Technology streeft naar de ontwikkeling van de student educatieve en professionele ethische geest, kritisch denken, analytische en probleemoplossende vaardigheden, creativiteit, innovatie en leiderschap.

Missie: Canadian Institute of Technology is een van de weinige universiteiten van Albanië het onderwijs in het Engels, toegewijd aan de voorbereiding van de afgestudeerden die in staat zijn om waarden, vaardigheden en kennis die ze nodig hebben om hun leven, carrière, en samenlevingen vorm te ontwikkelen. Om dit te bereiken, zal de Canadese Institute of Technology hoge kwaliteit undergraduate, graduate en permanente educatie programma's, en onderzoek dat de lokale en regionale behoeften van dienst te promoten.

verplichtingen: Canadian Institute of Technology geeft uiting aan zijn verplichtingen aan haar missie door het nastreven van de volgende doelstellingen:

Uitstekende onderwijsprogramma's op geselecteerde gebieden bieden
Gekwalificeerd faculteit en personeel aan te trekken en hen te voorzien van veilige en ondersteunende werkomgeving
Om afgestudeerden die onafhankelijk zijn, zelfverzekerd, self-directed en aanhoudende om hun persoonlijke doelen te bereiken produceren.
Om carrière-georiënteerde afgestudeerden die zijn innovatief, kritische denkers en lange levensduur leerlingen voor te bereiden.
Om maatschappelijk verantwoord afgestudeerden die ontvankelijk zijn voor veranderende behoeften van de gemeenschap, en met respect voor edele lokale en mondiale waarden te ontwikkelen.
Om voldoende steun te presenteren en zorg voor studenten.
Om een ​​leer-leeromgeving te bieden binnen state-of-the-art onderwijsfaciliteiten.
 Onderzoek inspanningen te stimuleren en deze koppelen aan de gemeenschap en de samenleving nodig heeft.

Wezenlijke doel van het instituut:

Een brug naar de Canadese onderwijs.
Een brug naar de andere internationaal erkende universiteiten.
Een efficiënte academische instelling ontwikkelen van bekwame en goed geïnformeerde afgestudeerden 
Een efficiënte RDC-centered academisch instituut
Het aannemen van een continue verbetering strategie
Een internationaal erkend instituut, met academische credits overdraagbaar naar Noord-Amerikaanse academische instellingen.
Het maken van wereldklasse onderwijs betaalbaar
Het aanbieden van onderwijs en het uitvoeren van RDC door hoog gekwalificeerde docenten van internationaal erkende universiteiten
Het aanbieden van relevante programma voldoen aan de behoeften van Albanië.
normen en doelstellingen van het programma op basis van meetbare programma en natuurlijk de resultaten.
Bijdragen aan en verspreiden van kennis in Albanië en daarbuiten.
Het aanbieden van permanente educatie, met inbegrip van Corporate Training, de gemeenschap leiderschap, en levenslang leren.
Werken in complementariteit en samenwerking met andere universiteiten in plaats van ongezonde concurrentie

Canadian Institute of Technology (CIT), ook bekend als "inst Kanadez i Teknologjisë" (SHLUP "IKT"), is eigendom van het bedrijf CIT - Albanië, die een Education heeft als voornaamste activiteit in Albanië.

De start-up van deze business in Albanië afkomstig is van een Memorandum of Understanding ondertekend tussen de onderneming en de Edu Nova Consortium, een ervaren Canadese Consortium van Universiteiten het verstrekken van onderwijs op secundair en universitair niveau. Op basis van dat, de opening van het bedrijfsleven in Albanië was bereid en verder kronkelen en partnerschap vormen van samenwerking met de Canadese instellingen die actief zijn in het onderzoek, wetenschap en onderwijs gebieden zijn in volle gang. In oktober 2012 werd een uitgebreide samenwerkingsovereenkomst ondertekend tussen CIT en de Universiteit Globe, Verenigde Staten, dat wordt gematerialiseerd met academische en uitwisselingsprogramma's voor studenten en student overdracht en wederzijdse erkenning van programma's.

CIT levert onderwijsprogramma's in het Engels en de curricula voldoen aan de eisen en normen van het hoger onderwijs in de Verenigde Staten en Canada. Onderwijs aan CIT wordt geleverd in handige gebouwen en van een hoog gekwalificeerd wetenschappelijk personeel. Deze laatste bestaat uit hoogleraren afgestudeerd en met onderwijservaring uit het buitenland, en buitenlandse professoren en ingenieurs, voornamelijk uit de Verenigde Staten en Canada, die ervaring in de ontwikkeling en implementatie van Business and Information Technology hebben.

CIT gebouwen zijn bij Zayed Center, die is gelegen in het hart van de Albanese hoofdstad Tirana. Het centrum beschikt over voldoende en geschikte ruimten voor studenten en professoren. CIT heeft een totale oppervlakte van 2300 vierkante meter, wat betekent dat 11,9 m2 / student.

CIT Geschiedenis

Canadian Institute of Technology werd opgericht op november 2011. Canadian Institute of Technology filosofie is om te bieden en uit te rusten studenten met kwalitatief zeer hoogstaande opleiding en vaardigheden van de Albanese en de Verenigde Staten / Canada werkomgeving.

De curricula uitsluitend in het Engels verzekert CIT om gebruik te maken van de meest recente onderwijs materialen, het vervullen van zijn filosofie in de richting van de studenten in hun streven van kennis en professionaliteit, essentieel voor de werkomgevingen respectievelijk in Albanië en de Verenigde Staten / Canada.

De oprichting van deze universiteit afkomstig is van een Memorandum of Understanding ondertekend tussen de onderneming en de Edu Nova Consortium, een ervaren Canadese Consortium van Universiteiten het verstrekken van onderwijs op secundair en universitair niveau. Op basis van dat, de opening van het Canadese Institute of Technology in Albanië was bereid en verder kronkelen en partnerschap vormen van samenwerking met de Canadese instellingen die actief zijn in het onderzoek, wetenschap en onderwijs gebieden zijn in volle gang.

De universiteit begonnen met de exploitatie van het eerste jaar van de licentie en de programma's CIT aangeboden waren bacheloropleidingen onder: School of Business

Business en Administration
Business Administration en Information Systems

School of Engineering

Software engineering
industriele engineering

Op oktober 2012 Canadian Institute of Technology wordt in licentie gegeven aan professionele en wetenschappelijke Master programma's bieden:

industriele engineering
Software engineering
Business en Administration

Ook op oktober 2012, een uitgebreide samenwerkingsovereenkomst ondertekend tussen CIT en de Universiteit Globe, Verenigde Staten, dat wordt gematerialiseerd met academische en uitwisselingsprogramma's voor studenten en student overdracht en wederzijdse erkenning van programma's.

CIT in de weg van de vervulling van zijn filosofie georganiseerd verschillende internationale conferenties:

Op november 2012 CIT georganiseerd "Technologische Albanië op het honderd jarig bestaan ​​van Onafhankelijkheid"
Op april 2013 CIT georganiseerd "Internationale Conferentie over Duurzame Ontwikkeling"
Op mei 2013 CIT georganiseerd "Nation, nationaliteit, Nationhood: What is in a name"
Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

BBA

Canadian Institute of Technology

De driejarige bacheloropleiding in Business Administration is een geïntegreerde, multidisciplinaire opleiding. voornaamste kracht van het programma is de combinatie van h ... [+]

De driejarige bacheloropleiding in Business Administration is een geïntegreerde, multidisciplinaire opleiding. voornaamste kracht van het programma is de combinatie van het bedrijfsleven, vrije kunsten en sociale wetenschappen cursussen. Conventionele business administration programma's op het bachelorniveau nadruk leggen op een hoog niveau van specialisatie in het bedrijfsleven specifieke cursussen. Als gevolg daarvan, afgestudeerden van deze programma's onvoldoende blootstelling aan een breed scala van niet-zakelijke cursussen die studenten van de bredere maatschappelijke en intellectuele context waarin het bedrijfsleven en organisaties opereren op de hoogte.

Target Skills: Ontwikkelen van kritische managementcompetenties in core business disciplines (bijv., Boekhouding, financiën, marketing, operations management en strategisch management) Vouw de wiskundige en statistische vaardigheden die nodig zijn voor de financiële analyse Het ontwikkelen van een gedetailleerd inzicht in de economische theorieën die veel zakelijke beslissingen te onderbouwen Het ontwikkelen van een gedetailleerd inzicht in de gevolgen van de globalisering op het management praktijken en kansen Ontwikkeling van effectieve teamspeler en leiderschapsvaardigheden Verbeter de mondelinge communicatie en presentatievaardigheden Ontwikkel schriftelijke communicatieve vaardigheden Ontwikkelen van kritisch onderzoek en analytische vaardigheden Voer een optionele specialisatie in "International Business" Voer een optionele specialisatie in "Economics" Enkele van de typische Carrièremogelijkheden: Ondernemingsschap Algemeen Management Credit Manager / Loan Officer Human Resource Administrator Klantenservice Manager Financieel analist Eigendom / Real Estate Manager Industry Relations Specialist Verkoop vertegenwoordiger Openbare voorzieningen Leerplan ... [-]
Albanië Tirana
September 2020
Engels
Voltijd
3 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
Canadian Institute of Technology

De driejarige bacheloropleiding in Business Administration en Informatie Technologie is een geïntegreerde, multidisciplinaire opleiding. sterke punten van het programma z ... [+]

De driejarige bacheloropleiding in Business Administration en Informatie Technologie is een geïntegreerde, multidisciplinaire opleiding. sterke punten van het programma zijn tweeledig: ten eerste, de combinatie van het bedrijfsleven, vrije kunsten en sociale wetenschappen cursussen op basis van de Bachelor diploma in Business Administration, en ten tweede, de nadruk op informatica cursussen. Conventionele business administration programma's op het bachelorniveau accentueren een hoge mate van specialisatie in het bedrijfsleven specifieke cursussen. Als gevolg daarvan, afgestudeerden van deze programma's onvoldoende blootstelling aan een breed scala van niet-zakelijke cursussen die studenten van de bredere maatschappelijke en intellectuele context waarin het bedrijfsleven en organisaties opereren op de hoogte.... [-]

Albanië Tirana
September 2020
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

BSc

Canadian Institute of Technology

De Bachelor of Industrial Engineering (Ind Eng) is ontworpen om studenten voor te bereiden op een succesvolle carrière in de industrie en de informatietechnologie. Indust ... [+]

De Bachelor of Industrial Engineering (Ind Eng) is ontworpen om studenten voor te bereiden op een succesvolle carrière in de industrie en de informatietechnologie. Industrial Engineering houdt zich bezig met het ontwerp, de verbetering en de installatie van geïntegreerde systeem van mensen, materialen en apparatuur. Het is gebaseerd op gespecialiseerde kennis en vaardigheden in de wiskundige, fysische wetenschappen samen met de principes en methoden van technische analyse en ontwerp te specificeren, voorspellen en evalueren van de te behalen resultaten van het geïntegreerde systeem hierboven vermeld. Industrial engineering heeft een systematische aanpak te stroomlijnen en de productiviteit en efficiëntie in de zakelijke wereld te verbeteren verstrekt. ... [-]

Albanië Tirana
September 2020
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Canadian Institute of Technology

De Bachelor of Software Engineering (S Eng) is ontworpen om studenten voor een succesvolle carrière in de software-industrie en de sector informatietechnologie te bereide ... [+]

De Bachelor of Software Engineering (S Eng) is ontworpen om studenten voor een succesvolle carrière in de software-industrie en de sector informatietechnologie te bereiden door hen te leren een breedte en diepte van de kennis van software engineering dat theorie en praktijk van de Computer Science and Engineering combineert . Studenten zullen ook het verwerven van communicatieve vaardigheden en zich te bekwamen in technisch ontwerp, met name met betrekking tot de ontwikkeling van software en software-systemen.

Target Skills: Mogelijkheid om alle aspecten van de ontwikkeling van software proces vanaf het begin van de ontwerpfase tot de lange termijn onderhoud van de software en de ontwikkeling te begrijpen; het vermogen om te bouwen en software te evalueren in de context van fysieke systemen en real-world toepassingen; de mogelijkheid om engineering-ontwerp principes toe te passen op de ontwikkeling van software met inbegrip van trade-off analyses; de mogelijkheid om criteria van kwaliteit van de software en de verzekering te begrijpen; het vermogen om te plannen en beheren van grote software projecten; de mogelijkheid om zelfstandig en in teamverband te werken; de mogelijkheid om technische economie en ondernemerschap in de praktijk software te begrijpen; het vermogen om de onderliggende principes waarop fysieke systemen en real-world applicaties zijn gebouwd op begrijpen; de mogelijkheid om te integreren en deel te nemen in het ontwerpproces van deze systemen en applicaties; het vermogen om effectief zowel mondeling als schriftelijk communiceren; en een breedte van kennis en vaardigheden in software engineering, alsmede de daarmee samenhangende gebied van engineering,... [-]
Albanië Tirana
September 2020
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

Canadian Institute of Technology