Scholen op de Britse Maagdeneilanden

Beste Bedrijfskunde Scholen op de Britse Maagdeneilanden 2018/2019

Op deze pagina kunt u zoeken naar universiteiten, hogescholen en Business scholen die bachelor diploma in Amerikaanse Maagdeneilanden biedt. Vind je snel alle informatie over de top gerangschikt universiteiten in Amerikaanse Maagdeneilanden hier. Klik op "lezen " voor een uitgebreide beschrijving van de universiteit en een overzicht van de bacheloropleidingen aangeboden.

Zoek bachelor universiteiten in Amerikaanse Maagdeneilanden en bladeren door hun bacheloropleidingen aan degenen die het beste bij u past te vinden. Krijg alle informatie over de verschillende undergraduate studie mogelijkheden in Amerikaanse Maagdeneilanden en vergelijk het collegegeld en de duur van de studie. U kunt tijd en contact universiteiten in Amerikaanse Maagdeneilanden rechtstreeks opslaan: vul het "Vraag gratis informatie " formulier, dat u in contact brengen met het Admissions Office.

Start het zoeken naar uw toekomstige onderwijs meteen!

1 Resultaten in Amerikaanse Maagdeneilanden

University of the Virgin Islands

Bachelor BSc BA BBA Amerikaanse Maagdeneilanden Charlotte Amalie Verenigde Staten September 2018 +2 more

Waarom maakt de Universiteit van de Maagdeneilanden je universiteit van eerste keuze? Het collegegeld is zeer betaalbaar. UVI biedt een breed scala aan opleidingen. UVI biedt voortgezet onderwijs niet-diploma en het certificaat cursussen via de Community Engagement en Lifelong Learning (CEL) Center. UVI is geaccrediteerd door de Commissie op het Hoger Onderwijs van het Midden-Staten Vereniging. De gemiddelde groepsgrootte is klein genoeg om studenten zinvol deel te nemen… [+] en krijgen de individuele aandacht die nodig zijn om te slagen. UVI is technologisch geavanceerd en heeft diverse wetenschappelijke en computer laboratoria voor gebruik door studenten. UVI biedt on-campus huisvesting op de eilanden St. Thomas en St. Croix (dubbele en enkele kamers). UVI is een onderdeel van de Nationale Studenten Exchange (NSE) programma met meer dan 170 instellingen op het Amerikaanse vasteland. UVI neemt ook deel aan uitwisselingsprogramma's voor studenten met de Emory University in Atlanta, GA, Oxford College in Atlanta, GA.; de State University van New York in New Paltz, New Paltz, NY; en Universidad Internacional (UNINTER) in Cuernavaca, Mexico. UVI biedt een gezond campus omgeving. Het is academisch gericht, student leiderschap, atletische en religieuze organisaties. Er is ook de broers met een Oorzaak (BWC) organisatie en meisjesstudentenclubs nationale aansluiting. Hoewel klein in omvang en geografisch gescheiden van het Amerikaanse vasteland, UVI heeft een student bevolking die is internationaal in make-up en mondiale vooruitzichten. UVI biedt een kwaliteit van het onderwijs, gebruik makend van innovatieve didactische technieken en state-of-the-art computer apparatuur in een gepersonaliseerde en pittoreske instellingen. UVI Missie Mission Statement De Universiteit van de Maagdeneilanden is een lerende centraal instelling gewijd aan het succes van haar studenten en zich inzetten voor het verbeteren van de levens van de mensen van de Amerikaanse Maagdeneilanden en de rest van het Caribisch gebied door middel van excellent onderwijs, innovatief onderzoek, en responsieve dienstverlening aan de gemeenschap. Visie De Universiteit van de Maagdeneilanden zal een uitzonderlijke Amerikaanse instelling voor hoger onderwijs in het Caribisch gebied gewijd aan de student succes, gericht op uitmuntendheid, en verpand aan de sociale en economische transformatie van de Amerikaanse Maagdeneilanden verbeteren. [-]