Lees de Officiële Beschrijving

Andorra Aviation Academy bevindt zich in het vorstendom Andorra. Geïnspireerd door een groep luchtvaartenthousiasten, werd de overeenkomst om dit unieke luchtvaartprogramma met de Andorrese regering en de Universiteit van Andorra op te zetten in juni 2015 ondertekend.

Andorra Aviation Academy biedt een pilot-trainingsprogramma (18 maanden Fast Track-cursus) en in uitvoering met de Universiteit van Andorra een 3-jarige Bachelor of Aviation-opleiding erkend in heel Europa en in 47 landen (180 ECTS European Credits Transfer System volgens Bolognaproces).

Andorra Aviation Academy en haar partners bieden piloottrainingen aan die zijn goedgekeurd en gecontroleerd door EASA. De Academie biedt een professionele universiteits- en vliegtrainingsomgeving die de beste luchtvaartnormen in termen van veiligheid, kwaliteit, standaardisatie en prestaties promoot. Daarnaast ontwikkelt het managementvaardigheden om kritisch denken, besluitvorming in complexe omgevingen, leiderschap en communicatie te consolideren.

Op basis van het nieuwste universitaire onderzoek in piloot- en complexe milieutrainingen hebben we een lesmethode ontwikkeld met de naam 'mindful training' om studenten in staat te stellen complexe en onverwachte situaties het hoofd te bieden en 'mindmapping' bij studenten te promoten. Pilottraining is van nature heel duur. Om de opleidingskosten te verlagen en tegelijkertijd hoge normen te handhaven, hebben we overeenkomsten gesloten met 'general aviation'-vriendelijke partners in Frankrijk. Auch (32000, Frankrijk) lijdt met name niet onder hetzelfde slechte weer vaak aanwezig op andere locaties. Al deze voordelen dragen bij aan snellere doorlooptijden, om de kwaliteit van de training te standaardiseren op basis van Europese EASA-vereisten.

We bieden een all-inclusive programma (geen verborgen kosten) dat is afgestemd op de specifieke behoeften van elke student, in een veilige en goedbewaarde multiculturele samenleving.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

Bachelor

Andorra Aviation Academy

Dit programma is bedoeld om de luchtvaartmaatschappijen eisen voor een Flight Crew managementfunctie te voldoen. Na te hebben verworven in de vlucht deskundigheid incumbe ... [+]

Presentatie

Dit programma is bedoeld om de luchtvaartmaatschappijen eisen voor een Flight Crew managementfunctie te voldoen. Na te hebben verworven in de vlucht deskundigheid incumbent staat zal zijn om een ​​leidinggevende functie in Flight OPS nemen met een Europese luchtvaartmaatschappij of in Business Jet organisatie (zoals: CAM Client Aviation Manager).

Dankzij een dubbele licentie (FAA / EASA), Amerikaans geregistreerde vliegtuigen ( "N" geregistreerde bedrijven Jets) kan ook worden gevlogen. Na het afstuderen, zult u worden gekwalificeerd als pilot met dezelfde cursus afgebeeld in "Fast Track". Bovendien, in samenwerking met de Universiteit van Andorra, cursussen richten zich in Finance, Bedrijfsbeheer, Aircraft Management Aircraft finance (banken) en EASA certificeringsproces. Een team project zullen studenten in staat om te gaan met echte case scenario om een ​​AOC (Air Operator Certificate) structuur te certificeren, om een ​​vliegtuig financieel plan te ontwikkelen, het opzetten van een vliegtuig beheerorganisatie.... [-]

Andorra Andorra la Vella
September 2019
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Andorra Aviation Academy
Address
Plaça de la Germandat, 7 AD600 Sant Julià de Lòria Principat d’Andorra
AD600 Andorra la Vella, Andorra la Vella, Andorra
Website
Telefoonnr.
+376 736 309