Universitat Europea

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De universiteit

De eUniv is een particuliere instelling voor hoger onderwijs in het Vorstendom Andorra die door de regering is gemachtigd in overeenstemming met het Andorrese universiteitsrecht om officiële bachelor-, master- en doctoraatsstudies te geven.

De eUniv is een particuliere universiteit die zich inzet voor het bevorderen van de economische en sociale ontwikkeling van Andorra, met haar internationalisering en vooral met haar taal en cultuur.

Het Vorstendom Andorra maakt sinds de Conferentie van Berlijn (2003) deel uit van de Europese ruimte voor hoger onderwijs (EHEA) en bijgevolg zijn alle staatstitels van het universitaire systeem volledig aangepast aan de vereisten van de structurerende niveaus, interne garantie van de kwaliteit, transparantie en erkenning van Europese titels.

andorra, mountains, summer

verplichting

De studenten van online studies worden gekenmerkt door het hebben van een profiel van een persoon in de werkende leeftijd en met gezins- en sociale verantwoordelijkheden, een realiteit die door geen enkel trainingsvoorstel kan worden genegeerd zonder in duidelijke oneerlijkheid te vervallen.

Deze mensen krijgen in hun professionele omgeving meestal een gespecialiseerde bijscholing, normaal gesproken gekoppeld aan hun werkgebied. Maar ze krijgen deze training gewoonlijk in volgorde en slechts zeer uitzonderlijk tegelijkertijd. Aan de andere kant zijn ze verplicht om bij het universitair hoger onderwijs vier of vijf verschillende vakken tegelijk te volgen, zowel face-to-face als virtueel.

Deze vereiste, die zo duidelijk ongevoelig is voor hun profiel, verklaart de hoge uitvalpercentages die al deze groep presenteert wanneer zij van plan is vooruitgang te boeken in het hoger onderwijs.

Bij eUniv begrijpen we dat deze onverschilligheid oneerlijk is, en daarom bestuderen studenten de vakken van hun studie achtereenvolgens zonder de verplichting om tegelijkertijd twee of meer vakken te volgen. Dit is de inzet van de universiteit voor haar studenten, maar ook voor de samenhang van het trainingsproces en de logische volgorde van overdracht van kennis en vaardigheden.

flexibiliteit

De traditionele academische organisatie in cursussen en semesters is perfect voor een bepaald type student, maar voor anderen is het een onoverkomelijke toegangsbelemmering.

De onderwijsorganisatie van eUniv- studies kenmerkt zich door haar flexibiliteit, die onmiddellijk wordt geverifieerd met het toegangssysteem: studenten kunnen hun studie invoeren in elk van de vijf oproepen van het academiejaar, en doen dit altijd in de logische volgorde van het lesgeven van de vakken voorzien in het studieplan.

Studenten kunnen hun studie starten voor het eerste vak van het programma op het moment dat hun beschikbaarheid duidelijk is. Als ze eenmaal zijn gestart, kunnen ze worden onderbroken en opnieuw worden gestart, al naar gelang de studenten, wetende dat ze weer kunnen deelnemen aan de volgende schoolmaand om het overeenkomstige onderwerp te bestuderen, zonder vooroordelen, zowel academisch als financieel.

Alle gewone vakken hebben dezelfde academische belasting van 12 ECTS-credits. Deze belasting omvat een toewijding van acht weken, en gedurende de duur van deze periode richten de studenten zich uitsluitend op het uitvoeren van de trainingsactiviteiten voorzien in het onderwerp dat ze bestuderen: het lezen van de theoretische teksten en het uitvoeren van de praktische oefeningen, met de bijbehorende zelfevaluaties, voor elke thematische eenheid, uitwerking van het academische werk van het onderwerp, dat individueel of in groep kan zijn, en deelname aan de opeenvolgende oproepen van het Subject Discussion Forum.

innovatie

Universitaire opleidingsactiviteiten op de campus worden op de eUniv "echt virtueel". Alle trainingsactiviteiten die plaatsvinden in traditionele klaslokalen hebben hun overeenkomstige overdracht naar de virtuele klaslokalen van de eUniv.

Elk onderwerp van een programma is verdeeld in eenheden en deze zijn op hun beurt gestructureerd rond theoretische en praktische inhoud en activiteiten. De theoretische inhoud biedt ook een diepgaande referentietekst. De praktische activiteiten worden ontwikkeld door middel van een breed scala aan praktische cases, elk met zijn eigen evaluatie. De activiteiten zijn gerangschikt op de Papers en Forums van elk onderwerp. Het Forum is een samenwerkingsactiviteit die wordt uitgevoerd onder alle studenten en docenten.

Studenten beschikken ook over andere zeer nuttige bronnen in hun leerproces, zoals: de virtuele bibliotheek, zelfevaluatietest en verklarende video's gemaakt door vakspecialisten. Deze audiovisuals benadrukken de fundamentele pijlers van elke eenheid, naast andere interessante onderwerpen, en ontwikkelen de aanpak voor de oplossing van elk van de praktische gevallen van elk onderwerp.

137271_pexels-photo-1438081.jpeg

Studies

De eUniv biedt Andorrese staat (officiële) universitaire graden op bachelor-, master- en doctoraatsniveau, allemaal volledig erkend in de Europese ruimte voor hoger onderwijs.

Universitaire centra

De eUniv is academisch georganiseerd in drie centra: de F. Layret University College for Bachelors and Masters, de JH Newman Doctoral School en de School of Classical Languages.

onderzoek

Onderzoek aan de universiteit wordt gecoördineerd door het Feedback Institute of Applied Research en is ontwikkeld vanuit onderzoekslijnen die zijn gekoppeld aan het doctoraatsprogramma en worden geleid door de verschillende gespecialiseerde leerstoelen.

Locaties

Andorra la Vella

Address
Avinguda Meritxell, 30
AD500 Andorra la Vella, Andorra la Vella, Andorra

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Opleidingen

Deze school biedt ook: