VATEL Andorra

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor Degree in International Hotel Management, is aan de gang in het Prinsdom Andorra.
Andorra is een klein Europees land gelegen in het zuidwesten van Europa in de Pyreneeën tussen Spanje en Frankrijk, op slechts 190 km van Barcelona.
Het is de tweede veiligste land ter wereld met meer zonnige dagen de tijd om de sneeuw seizoen te genieten heeft.
Met een economie die voornamelijk gebaseerd op het toerisme economie en tot voor kort belastingparadijs, is gericht op toerisme en sneeuwberg, handel en grote sportieve en culturele evenementen Gevormd onafhankelijke staat, juridische, democratische en sociale waarvan de vorm van de overheid parlementaire co-vorstendom.
Het grondgebied is georganiseerd in zeven parochies met een totale bevolking van 78.014 inwoners. De hoofdstad is Andorra la Vella.

Het politieke systeem is een parlementaire democratie. De officiële taal is het Catalaans die leeft bij de Spaanse en in mindere mate het Frans en Portugees.

Het docententeam Vatel Het bestaat uit actieve professionals van het hotel en toerisme-industrie, de enige manier waarop we ervoor kunnen zorgen dat onze studenten het ontwikkelen van hun kennis en vaardigheden op basis van de behoeften van de sector vandaag.

Vatel biedt u persoonlijke aandacht tijdens de onderzoeksperiode en kleine werkgroepen. opleiding Vatel Andorra Het wordt uitgevoerd in zeer exclusieve klaslokalen, maximaal 30 studenten per klas uitgevoerd.

Aan wie zulks aangaat:

  • High School Students
  • II studenten College (beroeps)
  • Studenten van het Ministerie van Toerisme en Hospitality.
  • studenten
  • toekomstige professionals in Tourism Management en Hotel

Wat je up:

Deze training bereidt u professioneel en persoonlijk een manager en directeur van het International Hotel en Toerisme sector bedrijven.
De aangeboden kan betrekking hebben op de opleidingsbehoeften van de internationale hotellerie en toeristische programma's, aangepast aan de nieuwe eisen en wensen van de sector.

Syllabus Bachelor Degree in International Hotel Management in Spanje, Barcelona, ​​Andorra De Bachelor in International Hospitality Management doceerde aan de International Business School Hotel & Tourism Management Vatel, geeft u een gekwalificeerde en prestigieuze opleiding tot grote professionele beheergebied geworden in het hotelwezen en internationale toerisme.

De bachelor onderwezen in Andorra zal drie jaar duren en zal worden gehouden veertien maanden van de praktijk over de hele wereld (bij voorkeur in landen om een ​​vreemde taal te verbeteren: Engels, Duits, Chinees, Spaans, etc).

Het tweede jaar hebben we een uitwisselingsprogramma (Marco Polo) waar de studenten hun studie en praktijk kan uitvoeren in een van de andere 40 scholen Vatel de wereld verspreid over Azië, Amerika, Europa en Afrika.
Met dit jaar uitwisseling, kunnen de studenten een nieuw land te ontdekken, aan te passen aan een nieuwe cultuur en de controle van een extra vreemde taal.
Vatel Het voorziet in een methodologie die academische opleiding met stages in het eerste jaar combineert, ervoor te zorgen dat onze studenten na het afstuderen volledig is aangepast aan de nieuwe eisen en wensen van een sector steeds groeiende en steeds concurrerender.

De drie belangrijkste onderdelen van onze educatieve model: specialisatie, de markt aanpassingsvermogen, en de ontwikkeling van kennis en vaardigheden in een internationale omgeving.

Locaties

Andorra la Vella

Address
Andorra la Vella, Andorra la Vella, Andorra

Parijs

Address
Parijs, Île-de-France, Frankrijk

Madrid

Address
Calle Marqués de la Ensenada, 12,
28004 Madrid, Gemeenschap van Madrid, Spanje