University of Belgrano

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

1

Geschiedenis en huidige

korte geschiedenis

Universiteit van Belgrano werd gemaakt door Doctor Avelino Porto op 11 september 1964 in overeenstemming met de wet nr 14557 uitgevaardigd in 1958, die de werking van particuliere universiteiten in Argentinië geregeld.

Die wet verklaarde:

  • Dat de particuliere universiteiten werden opgericht als entiteiten non-profit, en
  • Vóór het bereiken van de definitieve vergunning te bedienen, moet een complete cyclus van studies passeren voor een loopbaan studeerde bij de oprichting ook gecrediteerd een bevredigende academische kwaliteit.

Momenteel is de prive-universiteiten zijn geregeld bij wet 24.521, uitgegeven op 20 juli 1995, waarin de genoemde verplichtingen onderhoudt en biedt ook uitdrukkelijk:

  • Academische en institutionele autonomie.
  • Gevallen van zelfevaluatie en externe evaluatie, waarbij de laatste van de Nationale Commissie voor University Evaluatie en Accreditatie (CoNEAU) of door particuliere instanties evaluatie en accreditatie erkend door het Ministerie van Cultuur en Onderwijs uitgevoerd.

De eerste hoofdkwartier was in Sucre en Cramer, in welke was op dat moment bekend als de "Stad van Belgrano". Het begon haar activiteiten met 90 leerlingen, 28 docenten en een werknemer.

Het overleg onder leiding van het ministerie van Cultuur en Onderwijs aan de National Academies van de respectievelijke disciplines les aan de universiteit en de meest vooraanstaande experts in elk vastgesteld dat op 26 januari 1970 heeft de president van de aan Nation Universiteit van Belgrano de definitieve vergunning te bedienen.

Zijn aanvankelijke structuur werd georganiseerd in vier faculteiten: Rechten en Sociale Wetenschappen, Geesteswetenschappen, Economie en Bouwkunst.

Momenteel is de Universiteit van Belgrano heeft de faculteiten Bouwkunde en Planning, Recht en Sociale Wetenschappen, Economie, Geesteswetenschappen, Engineering, Information Technology, Agricultural Sciences, talen en Foreign Studies, Gezondheidswetenschappen, Natuurwetenschappen en Studies Afstand; en vier graduate academische units: de School of Graduate Studies, Graduate School of Business, Graduate School of Law en het ministerie van Graduate Studies en voortgezet onderwijs.

grondbeginselen

Vijf principes regelen de universitaire leven van de instelling sinds haar oprichting:

  1. Autonomie: volledige onafhankelijkheid van de politiek, het bedrijfsleven, religieuze of culturele groepen. Curricula zij het onder voorbehoud van de goedkeuring van het ministerie van Cultuur en onderwijs zijn het resultaat van reflectie, nationale en internationale ervaring en interactie in de samenleving;
  2. Pluralisme: academische, politieke en religieuze. De universiteit vraagt ​​enige overweging voor academische standaarden naast elkaar bestaan, respect voor de principes en intellectuele discipline bij de behandeling van alle vakken;
  3. Oecumene: de universitaire gemeenschap is de thuisbasis van alle religieuze overtuigingen en verwerpt elke vorm van discriminatie in dit verband;
  4. Republicanisme: University life support systeem dat uitsluitend is gebaseerd op de grondwet en de ideeën die ondersteuning bieden voor deze ;
  5. Sociale onderlinge afhankelijkheid is bedoeld om de banden dat de instelling met de productieve sector in het bijzonder en de samenleving in het algemeen te integreren genereren.

Universiteit van Belgrano en internationale studenten

Economische, culturele, wetenschappelijke en zelfs sporten globalisering is een onbetwistbaar feit dat onze tijd geeft een onderscheidend profiel. In Argentinië, heeft de Universiteit van Belgrano een pionier op het stimuleren en bevorderen van de internationale mobiliteit van studenten geweest.

We hebben meer dan honderdzeventig internationale overeenkomsten mobiliteit met universiteiten in Europa, Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Azië en Oceanië. We kregen meer dan 2500 studenten per jaar. Zo de Universiteit van Belgrano een concurrerende onderwijs, geschikt om de voortgang van de belangrijkste academische centra in de wereld.

Double Degree overeenkomsten of Academic Cooperation met erkende universiteiten in Duitsland, Spanje, Frankrijk, Italië en de Verenigde Staten kunnen het diploma of graduaat verkrijgen bij UB en in die instellingen.

De consolidatie en uitbreiding van de Latijns-Amerikaanse netwerk van Universitaire Samenwerking, waarin de Universiteit van Belgrano heeft een prominente rol, zegt de groeiende projectie dat de instelling heeft in het Latijns-Amerikaanse context. Ons programma van de Argentijnse en Latijns-Amerikaanse Studies, die een rijke aanbod van cursussen in het Engels en het Spaans biedt, is speciaal ontworpen voor internationale studenten.

Voor meer informatie bezoek de website van de internationale studenten van de UB.

Locaties

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden