Lees de Officiële Beschrijving

Over AMPA

De Academie voor muziek en uitvoerende kunsten (AMPA) is een van de toonaangevende tertiaire aanbieders van podiumkunstenonderwijs in Australië.

Jongeren die meer dan 20 jaar jonge kunstenaars opleiden en inspireren, blijft zich inzetten voor het leveren van de hoogste kwaliteit in niet-gegradueerde en postdoctorale opleidingen gericht op de podiumkunsten, inclusief hedendaagse, jazz en klassieke muziek, dansvoorstellingen (modern, ballet, jazz, hedendaags en hiphop). ), muziektheater, compositie / muziekproductie en kunstbeheer.

Met zijn onderscheidende persoonlijke benadering, hooggekwalificeerd onderwijzend personeel, nadruk op studie op basis van prestaties en individuele studieontwerpen, biedt AMPA talentvolle kunstenaars de vaardigheden die essentieel zijn om te slagen als musici, dansers, uitvoerende kunstenaars, componisten, producenten, choreografen, regisseurs, docenten en professionals in de industrie in Australië en de rest van de wereld. Gezien de eisen van dergelijke zeer concurrerende industrieën, is de ultieme prioriteit van AMPA om inspirerende en bekwame kunstenaars te ontwikkelen die een blijvende impact zullen laten op welk gebied ze ook kiezen.

105985_pexels-photo-995301.jpeg

Higher Education Accreditation

  • AMPA is een geregistreerde aanbieder van hoger onderwijs via de Australische overheid - Kwaliteits- en normenbureau voor tertiair onderwijs (TEQSA)
  • AMPA is een geregistreerde FEE-Help-provider voor al haar cursussen
  • AMPA is geregistreerd in het Commonwealth Register of Institutions and Courses for Overseas Students (CRICOS)
  • AMPA is AUSTUDY / ABSTUDY goedgekeurd voor alle voltijdcursussen
  • AMPA is lid van de Australian Council of Private Education and Training (ACPET)

Missie

De missie van AMPA is het bieden van de hoogste standaard voor muziek- en podiumkunstenonderwijs door middel van:

  • Het leveren van tertiaire programma's, training en onderzoek van internationale kwaliteit;
  • De afgestudeerden gemachtigd met meer kennis, vaardigheden en professionele praktijken;
  • De inspiratie voor creativiteit, waardering en toewijding aan muziek en kunst in alle mensen

Visie

AMPA is vastbesloten om leider te worden in muziek- en kunsteducatie in Australië en daarbuiten, en streeft voortdurend naar onderscheid in prestaties, creativiteit en wetenschap. Studenten worden opgeleid volgens de hoogste normen op basis van de best mogelijke professionele praktijk. Door onze afgestudeerden, faculteit en gemeenschap, probeert AMPA een positieve invloed te behouden op de arena van muziek en podiumkunsten.

105986_pexels-photo-1210530.jpeg

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

Bachelor

Australian Academy Of Music And Performing Arts (AMPA)

De Bachelor of Dance Course heeft een sterke focus op en toewijding tot uitmuntendheid in het beoefenen van dans. Het doel is om zeer bekwame, gedisciplineerde, kundige e ... [+]

Sydney's enige prestatiegerichte danscursus

De Bachelor of Dance Course heeft een sterke focus op en toewijding tot uitmuntendheid in het beoefenen van dans. Het doel is om zeer bekwame, gedisciplineerde, kundige en veelzijdige danskunstenaars te ontwikkelen, in een sfeer die hen ondersteunt en aanmoedigt, terwijl ze ernaar streven die technische, creatieve en wetenschappelijke uitmuntendheid te bereiken.

CURSUS OVERZICHTKwalificatie: Bachelor of DanceDuur: 6 trimesters (2 jaar) voltijds of deeltijds equivalent. Studenten kunnen na vier trimesters met een Associate Degree of Dance afsluiten.Fee-HELP: beschikbaarCRICOS: BDance 085362D | AssDegDance 085363CtechniekenBalletModernJazzMuziektheatertijdgenootHip HopDanssportCURSUS HIGHLIGHTS... [-]
Australië Surry Hills
May 2019
Voltijd
Deeltijd
2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Australian Academy Of Music And Performing Arts (AMPA)

AMPA's Bachelor of Music (Performance) produceert consequent professionele artiesten en componisten die klaar zijn voor de uitdagingen die een muziekcarrière hen zal aand ... [+]

In een zeer competitieve branche zijn respectabele kwalificaties en trainingen, uitgebreide veldervaring en een sterk netwerk essentieel om je toekomstige carrièreperspectieven in muziek te verbeteren. Bij AMPA bieden we een omgeving met alle bovengenoemde tools om uw kansen te maximaliseren en uw uiteindelijke doel te bereiken.

AMPA's undergraduate muziekgraden zijn ontworpen om getalenteerde muzikanten (artiesten, componisten en makers) volledig te trainen zodat ze de muziekindustrie een stap voor zijn op de menigte kunnen betreden. AMPA's Bachelor of Music (Performance) produceert consequent professionele artiesten en componisten die klaar zijn voor de uitdagingen die een muziekcarrière hen zal aandoen.... [-]

Australië Surry Hills
May 2019
Voltijd
Deeltijd
2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Address
136 Chalmers Street
NSW 2010 Surry Hills, Nieuw-Zuid-Wales, Australië