Lees de Officiële Beschrijving

Opgericht in 1966, bouwen we voort op 50 jaar prestatie met een visie om internationaal erkend te worden als wereldleider in onderzoek, een innovator in hedendaags onderwijs en de bron van de meest ondernemende afgestudeerden van Australië. Met kernwaarden als integriteit, moed, innovatie en uitmuntendheid, en een onderliggende ethos van studentgericht zijn, heeft Flinders University een gewaagde missie: levens veranderen en de wereld veranderen.

Geografische voetafdruk

Het hoofdkantoor is gevestigd in Adelaide, Zuid-Australië, en we bieden uitzonderlijk onderwijs op de campus en online, met een fysieke aanwezigheid die zich uitstrekt over meerdere locaties van regionaal Victoria tot het Northern Territory.

Structuur

Onze zes universiteitsstructuur is ontworpen om onderwijs en onderzoeksexcellentie en studentensucces te ondersteunen.

 • College van bedrijven, overheid en recht
 • College van onderwijs, psychologie en maatschappelijk werk
 • College of Humanities, Arts and Social Sciences
 • College of Medicine and Public Health
 • College voor verpleeg- en gezondheidswetenschappen
 • College van wetenschappen en technologie

Onderzoek Excellence

Meer dan 90 procent van ons onderzoek wordt beoordeeld als wereldstandaard of hoger.

Onderzoek is een fundamentele hoeksteen van onze missie als universiteit. Door onderzoek en door onderzoek geleid onderwijs, bouwen en ontwikkelen we de kennis en mogelijkheden die het leven verbeteren en de samenleving als geheel verbeteren. Belangrijke onderzoeksgebieden zijn onder meer:

 • Autonome voertuigen
 • Schone technologie
 • Energetische materialen
 • Gezondheid en medisch
 • Arbeids- en industriële transformatiestudies
 • Marine en maritiem onderzoek
 • Medische apparaten
 • Nanotech en analytische chemie
 • Psychologie en neurowetenschappen
 • Water en het milieu.

Onderzoek en creatief streven vormen sinds de oprichting de kern van de identiteit van Flinders University en met meer dan 45 onderzoekscentra en instituten willen we onze onderzoeksinkomsten verdrievoudigen tegen 2025.

Hedendaagse educatie

We erkennen dat carrières aan het evolueren zijn en dat de werkplekken en industrieën van de toekomst heel anders zullen zijn dan vandaag.

Daarom geven we onze studenten de kans om innovatie- en ondernemingsvaardigheden te leren ter voorbereiding op de loopbaan van morgen.

Powered by the Fox School of Business, een Amerikaanse top-tien business school voor ondernemerschap en ons eigen New Venture Institute, stellen we studenten van over de universiteit in staat essentiële vaardigheden te ontwikkelen in de persoonlijke onderneming.

In een tijdperk van disruptieve technologie zijn dit de vaardigheden waar werkgevers naar op zoek zijn, van kritisch denken tot probleemoplossend vermogen en creativiteit.

Internationaal verloofd

 • Beoordeeld nee. 1 in Australië in 9 categorieën voor internationale studentenervaring
 • Meer dan 4.600 internationale studenten uit meer dan 90 landen
 • Meer dan 100 partnerinstellingen in 33 landen
 • Totaal internationale studenten in juni 2016

Onshore - 2,776

Offshore - 1.818

 • Flinders realiseerde in 2016 een groei van 15% in onshore internationale studenten, en vestigde vertegenwoordigers in het land in India, China en Vietnam.
 • Negen offshore-programma's: India, Japan, Vietnam, China, Laos, Maleisië, Taiwan, Hong Kong en Indonesië
Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

Bachelor

Flinders University

De Bachelor of Business leert je de wereld van het bedrijfsleven begrijpen en biedt je de basisvaardigheden en kennis die nodig zijn om een ​​succesvolle carrière in het ... [+]

CRICOS-code: 058294B

De Bachelor of Business leert je de wereld van het bedrijfsleven begrijpen en biedt je de basisvaardigheden en kennis die nodig zijn om een ​​succesvolle carrière in het bedrijfsleven na te streven.

Goede zakelijke vaardigheden zijn zeer draagbaar en altijd in trek. Deze cursus helpt je bij het ontwikkelen van de praktische vaardigheden waar werkgevers naar op zoek zijn, zoals sterke analytische vaardigheden, probleemoplossende vaardigheden op hoog niveau, het vermogen om effectief te communiceren binnen een zakelijke omgeving, en teamwerkvaardigheden.

De Bachelor of Business biedt specialisaties in Innovation and Enterprise, Human Resource Management, International Business, Management en Marketing. Sommige van deze specialisaties kunnen ook worden beschouwd als een geavanceerde leiderschapsstroom voor aanvragers die voldoen aan aanvullende toegangseisen.... [-]

Australië Adelaide
January 2020
3 jaar
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
Flinders University

De Bachelor of Commerce biedt een brede en flexibele educatieve voorbereiding voor een reeks professionele, bedrijfsgerelateerde carrières in private en publieke ondernem ... [+]

CRICOS-code: 002627D

De Bachelor of Commerce biedt een brede en flexibele educatieve voorbereiding voor een reeks professionele, bedrijfsgerelateerde carrières in private en publieke ondernemingen. Het biedt studenten de mogelijkheid om professionele kennis op te doen in belangrijke bedrijfsfuncties en aanzienlijke mogelijkheden voor studies buiten het bedrijfsleven om de algehele onderwijservaring te verbreden.

De Bachelor of Commerce biedt specialisaties in Accounting, Accounting / Finance, Business Economics, Finance and Finance / Economics. Elk van deze specialisaties kan ook worden beschouwd als een Advanced Leadership-stroom voor aanvragers die aan aanvullende toegangseisen voldoen.... [-]

Australië Adelaide
January 2020
Voltijd
3 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Flinders University

Met de flexibele toegang tot de Bachelor of Engineering (Honours) kun je beginnen aan een eerstejaars ingenieursdiploma zonder een beslissing te nemen over welke speciali ... [+]

Cursus overzicht

Met de flexibele toegang tot de Bachelor of Engineering (Honours) kun je beginnen aan een eerstejaars ingenieursdiploma zonder een beslissing te nemen over welke specialisatie je wilt volgen.

Aan het einde van je eerste jaar kun je overstappen naar een ingenieursdiscipline van je keuze zonder de standaard 4-jarige cursusduur te verlengen.

De flexibele Pathway is een uitstekende keuze als u wilt doorgaan met engineering, maar de beslissing over uw vakgebied moet uitstellen.

Waarom studie-engineering bij Flinders?

De Bachelor of Engineering (Honours) - flexibele toegang tot Flinders biedt een Pathway naar het tweede jaar van een van de genoemde engineeringprogramma's.... [-]

Australië Adelaide
January 2020
Deeltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands

Go Beyond with Flinders University