King's Own Institute

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

King's eigen Institute is een tertiaire instelling gevestigd in het centrum van Sydney, Australië en het aanbieden van hoge kwaliteit geaccrediteerde opleidingen in Accounting, Business en TESOL (Teaching Engels naar Anderstaligen).

Vernoemd naar een regiment van het Britse leger waarmee de CEO & Dean werd in verband gebracht als een uitwisseling officier King's Own Instituut neemt een soortgelijk geest en waarden met tradities en een gevestigde reputatie voor zijn erkende ontwikkeling van succesvolle leiders.

Onze initialen KOI een tweede betekenis, zoals het woord "koi" in sommige Aziatische talen is een wilde karper. De koi is energiek en kan stroomopwaarts tegen de stroom in zwemmen. Volgens de legende als een koi in geslaagd het beklimmen van de dalingen op een punt genaamd Dragon Gate aan de Gele Rivier zou worden omgevormd tot een draak. Dit toont volharding in tegenspoed en de kracht van het doel. Door zijn kracht en vastberadenheid om obstakels te overwinnen, de koi vertegenwoordigt moed en het vermogen om hoge doelen te bereiken.

Ook Koning Eigen Institute (KOI) streeft naar een erkend leider als een opleiding provider bekend voor het voeden van onze studenten in een succesvolle carrière zijn. De ervaring van de reis het hoger onderwijs kan net zo belangrijk als de kwalificatie zelf.

Locaties

Sydney

Address
King's Own Institute,
Level 1, 31 Market Street

NSW 2000 Sydney, Nieuw Zuid-Wales, Australië

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Opleidingen

Geen programma's om te laten zien

Verfijn zoekopdracht hierboven, kijk op onze populaire categorieën hieronder of voer een trefwoord zoeken.


... or simply by choosing your degree: