La Trobe Online

Online Course

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Hartstochtelijk om een ​​verschil te maken

Didasko is gepassioneerd om een ​​verschil voor u te maken. Volledig gecontroleerd en in overeenstemming met de overheidseisen, zijn we volledig gericht op het leveren van de best mogelijke online leerervaring.

U kunt zelfs uw carrière beginnen met het voltooien van uw Bachelor of Applied Business Degree!

Ons Career Support Center biedt online werkzoekende middelen en persoonlijke carrierecoaching. Dit betekent dat u een nieuwe oorlogskist van sollicitatie- en onderhoudsvaardigheden kunt aanleggen en een nieuw verfijnde CV om uw Business Qualification te kunnen aanvullen. Dit is allemaal onderdeel van onze service om u te helpen uw carrière te starten.

Ondersteuning van u zal ons Studentenbetrokkenheid en Academisch personeel zijn. Zij zijn allemaal toegewijd aan uw succesvolle werkuitkomst en werk in ons kantoor in Melbourne CBD.

U kunt uw cursus elke maand van het jaar starten. Dit betekent dat wanneer je het meest gemotiveerd bent, je kan beginnen. Geen wachten op de traditionele universitaire jaar- of middenjaar-inname. Als u eerder begint, betekent dit dat u ook vroeger kunt afmaken. Onze leermethode stelt u in staat om online via onze e-campus te studeren en een studieplan op te stellen die past bij uw levensstijl. Dit kan zowel voltijds of deeltijdstudie zijn.

U kunt later uw kwalificatie betalen als u in aanmerking komt voor HECS-financiering.

58595_LTU_Brand_Dom_sec_hor_rgb_hld-wht_v1.png

Een partnership dat eerst uw inzetbaarheid instelt

La Trobe University startte in 1967 met 552 studenten dat jaar ingevoerd. De universiteit is gegroeid tot meer dan 36.000 studenten met ruim 7000 internationale studenten uit 110 landen.

La Trobe University heeft een netwerk van campussen met meer dan 26.000 studenten op de campus van Melbourne en meer dan 7.500 op hun campussen in Albury-Wodonga, Bendigo, Mildura, Melbourne City (Collins Street en Franklin Street), Shepparton en Sydney.

2017 markeert 50 jaar La Trobe University en we zijn bij Didasko verheugd te vieren met hen. Didasko en La Trobe University - een nieuwe en innovatieve leeroplossing.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk Bachelors » Bekijk Online Bachelor »

Programma's

Deze school biedt ook:

Bachelor

Bachelor in de toegepaste informatietechnologie

Online Voltijd Deeltijd 3 - 6 jaar Open Inschrijving AustraliĆ« Australia Online +1 more

Deze cursus biedt een generalistische opleiding in informatietechnologie (IT) en de mogelijkheid om focusgebieden te verkennen in informatiesystemen, softwareontwikkeling, computernetwerken en webontwikkeling. De structuur van deze cursus stelt u in staat om online studies te combineren met vroege toegang tot het personeel en doorlopende online studie. De cursus wordt toegepast in de focus en de opties omvatten leverancierscertificeringen die relevant zijn voor de werkgelegenheid in de IT-industrie. [+]

Cursus beschrijving

Deze cursus biedt een generalistische opleiding in informatietechnologie (IT) en de mogelijkheid om focusgebieden te verkennen in informatiesystemen, softwareontwikkeling, computernetwerken en webontwikkeling. De structuur van deze cursus stelt u in staat om online studies te combineren met vroege toegang tot het personeel en doorlopend online onderzoek. De cursus wordt toegepast in de focus en de opties omvatten leverancierscertificeringen die relevant zijn voor de werkgelegenheid in de IT-industrie.

De Bachelor of Applied Information Technology is een La Trobe University Degree cursus, verzorgd door Computer Power Institute. Studeer met ons en haal de essentiƫle certificeringen voor de industrie bij uw kwalificatie - haal de voorsprong van de computer uit wanneer u solliciteert!... [-]


Contact