Lees de Officiële Beschrijving

Onze visie

La Trobe zal een universiteit bekend voor zijn uitmuntendheid en innovatie in relatie tot de grote vraagstukken van onze tijd, en voor zijn enthousiasme een verschil te maken. La Trobe zal een van de top drie universiteiten in Victoria, een van de top tien binnen-en een van de top 300 internationaal.

Onze waarden

In 2012, als onderdeel van de ontwikkeling van de universiteit vijf jaar strategisch plan 'Future Ready' we gelede een set van waarden. We ontwikkelden deze waarden door middel van een proces van consultatie waarbij veel La Trobe personeel. De vijf waarden begeleiden alles wat we doen.

Bij La Trobe University we:

Neem een ​​kijk op de wereld Streven ideeën en uitmuntendheid met energie Behandel mensen met respect en samenwerken Zijn open, vriendelijk en eerlijk Houden onszelf verantwoordelijk voor het maken van grote dingen gebeuren

De waarden worden uitgedrukt door middel van gedrag en tijdens het eerste deel van 2013 zullen we onderzoeken hoe La Trobe medewerkers en studenten van onze waarden in gedrag dat de voordelen voor de gemeenschappen die we interactie met en dienen te genereren kan vertalen.

Ons verleden

La Trobe was de derde universiteit gecreëerd Victoria, en opgericht aanvulling op, maar verschilt van, de andere twee zijn. De oprichters streefde naar een universiteit die zou maken:

Zorg voor een toegankelijk alternatief voor de twee reeds bestaande universiteiten Breng universitair onderwijs naar de noordelijke voorsteden van Melbourne Blinken uit in een aantal geselecteerde disciplines

Gevormd door de tijd van onze geboorte, La Trobe ontwikkelde een onderscheidende ethos die toegetreden tot 'maatschappelijk engagement' tot het nastreven van academische excellentie. Als gevolg van onze wens om met de buitenwereld, onze publieke intellectuelen geworden en blijven een van de meest betrokken bij de natie, en onze alumni zijn enkele van de meest invloedrijke hun geslachten hebben geproduceerd. In de jaren 1980 en '90 opnieuw we de universiteit door middel van nieuwe relaties, vooral in land Victoria. We zijn nu een multi-campus universiteit en de grootste aanbieder van hoger onderwijs naar de regio's Victoria's. Bovendien hebben we de grootste regionale inschrijving van het vasteland Australische universiteiten in de Academic Ranking of World Universities 'Top 500'. La Trobe University heeft nu een aantal van de beste onderzoekers ter wereld in de wetenschappen en geesteswetenschappen bijdragen aan de verwezenlijking van deze rangschikking.

La Trobe is een wereldwijd erkende universiteit, de transformatie van het leven van haar studenten, velen zijn de eerste in hun familie naar de universiteit te gaan, en spelen een belangrijke rol in de lokale gemeenschappen. Dit zijn resultaten van die kunnen we met recht trots zijn.

Onze toekomst

De tijden zijn veranderd, en de manier waarop we moeten onze rol spelen in de wereld, evenals de complexiteit en de kosten van wetenschappelijk onderzoek, zijn veranderd met hen. Zo is Melbourne Noord wordt getransformeerd door uitzetting bevolking en de stijgende vraag naar hoger onderwijs. Alle regio's serveren wij geconfronteerd met nieuwe uitdagingen als gevolg van structurele veranderingen in de nationale en mondiale economie, samen met milieu-en sociale uitdagingen. Studenten hebben meer keuze dan ooit tevoren, en verwachten een hoge kwaliteit educatieve ervaring, samen met boeiende, relevante en flexibel curriculum. De problemen waarmee onze samenleving, en die onze cursussen en onderzoek moeten reageren, onder andere klimaatverandering, de vergrijzing van onze bevolking, de opkomst van Azië's relevantie en invloed, de revolutie in de medische wetenschappen, en de veerkracht van de samenleving in het gezicht van snelle veranderingen. Andere uitdagingen zullen ontstaan ​​tijdens de looptijd van dit Plan, en La Trobe zal behendig in het reageren op hen.

Onze geschiedenis rust ons toe met de juiste formule voor succes in een dergelijke omgeving. Onze geografie, ethos en academische krachten kunnen de uitgangspunten voor een nog levendiger en sterker La Trobe dat zijn relevantie behoudt en blijft trouw aan zijn idealen.

internationale activiteiten

La Trobe is gewijd aan het dienen van de internationale gemeenschap door middel van internationalisering, innovatieve onderwijs-en leermethoden en onderzoek.

Dit geldt ook voor onze studenten en medewerkers aan te moedigen om internationale ervaring, de ontwikkeling van een geïnternationaliseerde curriculum en onderzoeksprogramma's, en de diversificatie van onze studentengemeenschap krijgen.

De Universiteit van sterke internationale focus wordt gemanifesteerd en voortdurend verbeterd in een aantal belangrijke gebieden van de universiteit:

onderwijs

een internationaal relevant curriculum, die studenten voorbereidt op de mondiale burgers, ondernemers, werkgevers en werknemers zijn een aanbod van cursussen en trajecten die voldoen aan de eisen van de verschillende markten waarin wij actief zijn, en die onshore in Victoria en Sydney met een hoge kwaliteit onderwijs transnationale partners worden geleverd, of offshore kwalitatief hoogwaardig academisch relaties sterke en productieve samenwerkingsverbanden met pad providers onshore en offshore

Onderzoek

sterke internationale partnerschappen voor onderzoek en internationaal gericht onderzoek

betrokkenheid bij de gemeenschap

kansen en steun voor internationale studenten om met succes deel te nemen in hun universitaire leven en in hun gemeenschappen uitzonderlijk sterk engagement met de werkgevers, de industrie en met alumni

STUDENTENMOBILITEIT

kansen voor onze studenten om deel te nemen in ruil academische programma's in het buitenland en actieve partnerschappen met meer dan 150 instellingen in meer dan 40 landen.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

Bachelor

La Trobe University

Geaccrediteerd door CPA Australië, Chartered Accountants Australië en Nieuw-Zeeland (CAANZ) en internationale instanties, ontwikkelt uw zakelijke vaardigheden, samen met ... [+]

Deze cursus biedt meer dan alleen een boekhoudkundige kwalificatie.

Geaccrediteerd door CPA Australië, Chartered Accountants Australië en Nieuw-Zeeland (CAANZ) en internationale instanties, ontwikkelt uw zakelijke vaardigheden, samen met een bewustzijn van ethiek, mensenrechten, duurzaamheid en de openbare orde problemen.

In het eerste jaar wordt u kennis met zakelijke disciplines, waaronder boekhouding, economie, financiën, management, marketing en statistiek, en begin je diepgaande studies van de hedendaagse problemen in de boekhouding. Om onze inhoud van de cursus en curriculum zorgen voor up-to-date, werken we nauw samen met de mondiale bedrijven als Deloitte en PwC.

... [-]
Australië Melbourne
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
La Trobe University

Combineer een sterke basis in het bedrijfsleven met een dubbele major in boekhouding en financiën door middel van deze cursus. U zult afstuderen met een professioneel gea ... [+]

Combineer een sterke basis in het bedrijfsleven met een dubbele major in boekhouding en financiën door middel van deze cursus. U zult afstuderen met een professioneel geaccrediteerd grote in de boekhouding, alsmede kennis en vaardigheden in corporate finance, internationale financiën, risk management en investeringen en portfolio management.

Meer dan drie jaar, leert u belangrijke zakelijke principes, bouwen een goed begrip van de boekhoudsystemen, de vaardigheden voor een goede besluitvorming te ontwikkelen, te begrijpen hoe te plannen en te controleren zakelijke financiën, en krijgen een appreciatie van duurzaamheidskwesties en ondernemerschap.

Onze nauwe banden met bedrijfsleven en de industrie partners, waaronder Deloitte, PwC en ANZ Bank zal u helpen uw professionele netwerk op te bouwen, terwijl je studeert.... [-]

Australië Melbourne
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
La Trobe University

Deze cursus geeft u de kans om de industrie-specifieke gebieden, zoals evenementen, sport, toerisme en hospitality management te studeren. U kunt ook kiezen voor een disc ... [+]

Maak van de gelegenheid om een ​​scala van zakelijke disciplines te ervaren alvorens te beslissen over uw belangrijke en uw onderwerpen om uw carrière doelen te passen aan te passen.

Deze cursus geeft u de kans om de industrie-specifieke gebieden, zoals evenementen, sport, toerisme en hospitality management te studeren. U kunt ook kiezen voor een discipline, zoals de boekhouding, economie, financiën, management of marketing als uw primaire belangrijke en overeenkomen dat bij elk bedrijf of niet-zakelijke majeur, mineur of keuzevak uit de hele universiteit.

Je eerste jaar krijg je een overzicht van de zakelijke praktijken en bereidt u op hoger niveau het oplossen van problemen in het tweede en derde jaar over te nemen. Uw onderwerpen laat u kennismaken met de boekhouding, financiën, management, marketing en economie - allemaal de sleutel tot het begrijpen van zakelijke omgevingen. Na probeerden een scala van onderwerpen in het eerste semester, kunt u kiezen voor één of twee zakelijke disciplines te specialiseren in gedurende de rest van de cursus.... [-]

Australië Melbourne Bendigo Albury Mildura Shepparton Sydney  + 3 Meer
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
La Trobe University

Krijg een internationaal erkende boekhoudkundige kwalificatie tijdens het bouwen van je eigen specialisatie in een bedrijf discipline met deze mate. ... [+]

Krijg een internationaal erkende boekhoudkundige kwalificatie tijdens het bouwen van je eigen specialisatie in een bedrijf discipline met deze mate.

In je eerste jaar zul je kennis met een scala aan zakelijke disciplines zoals economie, financiën en marketing. U vindt hier ook het eerste onderwerp van uw boekhouding grote ronden.

Door deze grote, zult u gedetailleerde kennis van de financiële en management accounting bouwen, boekhoudkundige informatie systemen en auditing. U zult ook project management vaardigheden en een besef van ethiek, mensenrechten, duurzaamheid en de openbare orde te ontwikkelen, die je voorbereiden voor een loopbaan in gebieden zoals belastingen, financieel beheer, forensische accountancy en business consulting.... [-]

Australië Melbourne Bendigo Albury Mildura Shepparton  + 2 Meer
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
La Trobe University

Deze drie-jarige opleiding heeft een sterke focus op de industrie projecten, waardoor u de kans om een ​​middelgrote software in je laatste jaar te ontwikkelen. ... [+]

Deze drie-jarige opleiding heeft een sterke focus op de industrie projecten, waardoor u de kans om een ​​middelgrote software in je laatste jaar te ontwikkelen.

Uw onderwerpen zal betrekking hebben sociale en ethische kwesties zoals computer hacking, software piraterij en inbreuken op de beveiliging, samen met IT fundamentals. U zult ook vaardigheden in project management, project schatting, documentatie en evaluatieverslag te krijgen door middel van de theoretische kant van deze kernvakken.

Uw IT-studies omvatten web en software ontwikkeling, IT-systemen analyseren, ontwerpen, programmeren en netwerken. In deze lessen zul je een goed begrip van de technologie-infrastructuur, planning en beheer te ontwikkelen en manieren om systemen te begrijpen en uit te voeren technische programma's, waaronder e-commerce, data systemen en mobiele toepassingen te ontwikkelen.... [-]

Australië Melbourne Bendigo Sydney
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
La Trobe University

Bereid je voor op een carrière in de snelle wereld van financiën met een kwalificatie die uw kennis bouwt in een reeks van financiële specialisaties. ... [+]

Bereid je voor op een carrière in de snelle wereld van financiën met een kwalificatie die uw kennis bouwt in een reeks van financiële specialisaties.

Uw onderwerpen zijn ontworpen om u een beter begrip van de belangrijkste gebieden van financiën met inbegrip van corporate en internationale financiën, investeringen waardering, portfolio management en risicomanagement te geven. U zult ook de ontwikkeling van een bewustzijn van de principes van duurzaamheid en ondernemerschap.

Naarmate je verder komt in het tweede en derde jaar, kunt u gespecialiseerde financiële keuzevakken zoals financiële en estate planning, derivaten, fusies en overnames en de veiligheid waardering te voltooien.... [-]

Australië Melbourne
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
La Trobe University

Bereid je voor op een carrière in het internationale bedrijfsleven door middel van studies in de internationale betrekkingen, de internationale human resource management ... [+]

Bereid je voor op een carrière in het internationale bedrijfsleven door middel van studies in de internationale betrekkingen, de internationale human resource management en internationale marketing.

Deze cursus is opgebouwd, zodat u de belangrijkste in het internationale bedrijfsleven en voltooien van een semester studeren in het buitenland als u kiest. U kunt ook een tweede grote voltooien in een taal of in een ander gebied, zoals de internationale ontwikkeling.

Uw bedrijf studies dekt de boekhouding, financiën, economie, human resource management en marketing. Je zult deze onderwerpen benaderen vanuit een mondiaal perspectief, kijkend naar de sociale, culturele en institutionele invloeden op het internationale bedrijfsleven. Bijvoorbeeld, zult u de manier waarop de wereldeconomie werkt samen met de internationale politiek, samen met de rol van multilaterale verdragen en instellingen zoals de Verenigde Naties onderzoeken.... [-]

Australië Melbourne Sydney
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
La Trobe University

Informatiesystemen helpen mensen maken gebruik van technologie om de best mogelijke beslissingen te nemen. Deze graad, geaccrediteerd door de Australische Computer Societ ... [+]

Informatiesystemen helpen mensen maken gebruik van technologie om de best mogelijke beslissingen te nemen. Deze graad, geaccrediteerd door de Australische Computer Society, geeft u een beter begrip van de tools en technieken die nodig zijn om deze complexe systemen, en creatieve innovatieve oplossingen te beheren om informatie uitdagingen.

In het eerste jaar van je te dekken belangrijkste concepten in de IT, de programmering en informatiesystemen samen met de fundamenten van het management, marketing en boekhouding. In het tweede en derde jaar je zult gaan naar onderwerpen zoals de ontwikkeling van informatiesystemen en database-ontwerp te bestuderen.

Je derde jaar zal een jaar lang de industrie project te betrekken, zodat u hands-on ervaring in het werken als onderdeel van een team in de planning en ontwikkeling van een middelgrote software project.... [-]

Australië Melbourne
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

La Trobe University: Be the Difference

La Trobe University: Be the Difference

Location address
La Trobe University,
Plenty Road, Bundoora,

Melbourne, Victoria, 3086 AU
Location address
La Trobe University,
Edwards Road, Flora Hill

Bendigo, Victoria, 3550 AU
Location address
La Trobe University,
University Drive, Wodonga

Albury, Nieuw-Zuid-Wales, 3689 AU
Location address
La Trobe University,
215 Franklin Street

Melbourne, Victoria, 3000 AU
Location address
La Trobe University,
Benetook Avenue

Mildura, Victoria, 3502 AU
Location address
La Trobe University,
210 Fryers Street

Shepparton, Victoria, 3262 AU
Location address
La Trobe University,
Level 10, 11 York St

Sydney, Nieuw-Zuid-Wales, NSW 2000 AU