Lees de Officiële Beschrijving

RMIT is een wereldwijde universiteit voor technologie, design en ondernemingen.

Een van de oorspronkelijke tertiaire instellingen van Australië, RMIT University geniet een internationale reputatie voor excellentie in professioneel en beroepsonderwijs, toegepast onderzoek en betrokkenheid bij de behoeften van de industrie en de gemeenschap.

RMIT is een wereldleider in kunst en design; architectuur; Onderwijs; engineering; Ontwikkeling; Computerwetenschappen en informatiesystemen; Business en management; en communicatie en mediastudies.

Ons erfgoed

RMIT werd in 1887 opgericht als het Working Men's College met als doel onderwijs te geven aan de werkende bevolking van Melbourne.

Onze locaties en faciliteiten

Onze campussen in Melbourne en Vietnam hebben bekroonde gebouwen en een aantal van de meest technologisch geavanceerde faciliteiten ter wereld.

Onze opleiding

RMIT maakt een verschil in het leven van onze studenten, onze medewerkers en onze gemeenschap via onze educatieve programma's.

Governance en management

Goed bestuur en goed management zijn essentieel om het succes en de duurzaamheid van de universiteit te waarborgen.

Onze colleges

RMIT University biedt studieprogramma's op 17 scholen in drie academische hogescholen.

Een van de oorspronkelijke educatieve instellingen van Australië, opgericht in 1887, is nu de grootste tertiaire instelling van het land met meer dan 84.000 studenten, waarvan 13.000 op postdoctoraal niveau.

Onze ranglijst

QS Rankings

15e hoogst gerangschikte universiteit in Australië en 250e in de wereld 1

15e wereldwijd voor afgestudeerde banen (2e in Australië en 6e in de regio Azië-Pacific) 2

40e in de wereld voor het internationale profiel van academisch personeel 1

11e in de wereld voor kunst en design (hoogst gerangschikt in Australië) 3

20ste in de wereld voor Library and Information Management (2e in Australië) 3

26e in de wereld voor architectuur (4e hoogste in Australië) 3

Een van 's werelds beste 100 universiteiten in

 • Onderwijs
 • Engineering (civiel
 • Engineering (Elektrisch
 • Computertechnologie
 • Communicatie
 • Ontwikkelings studies
 • Bedrijf
 • Accounting

Een van 's werelds beste 150 universiteiten in

 • Engineering (chemisch)
 • Engineering (mechanisch, luchtvaart en productie)
 • Aardrijkskunde
 • Sociale wetenschappen

Een van 's werelds top 100 faculteiten in de kunsten

21e in de wereld en 5e in Australië onder universiteiten van minder dan 50 jaar oud (2019 QS Top 50 Under 50-index)

Andere ranglijsten

RMIT behoort wereldwijd tot de 400 grootste universiteiten ter wereld in de Academische Ranglijst van Universiteiten van 2018.

RMIT is ook gerangschikt in de 401-500-band in de Times Higher Education World University Rankings 2017-18, en 74e in de regio Azië-Pacific.

RMIT staat op plaats 268 in de Leiden Ranking 4 van 2018, de ranglijst van 's werelds beste onderzoeksintensieve universiteiten.

RMIT is 19e in de wereld in de Global Fashion School Rankings 2017 van de Business of Fashion en 9e in de Top 10 Global Graduate Fashion Business Courses van de BoF.

RMIT is 97e wereldwijd en 13e in de regio Azië-Pacific in de QS Global Executive MBA-ranglijst van 2018; en gerangschikt in 's werelds top 151-200 in de QS Full-time MBA van 2018.

RMIT staat op de 33e plaats in de Global Executive MBA Rankings en 19e wereldwijd voor het Executive MBA-programma in de 2018 Global MBA Rankings ( CEO Magazine ).

Uitmuntendheid in onderzoek

De kwaliteit van het onderzoekswerk van de RMIT is onderschreven door de Australian Research Council.

In de meest recente Excellence in Research for Australia-evaluatie, werd RMIT beoordeeld als 'ver boven de wereldstandaard' in 13 onderzoeksgebieden en 'boven de wereldstandaard' in nog eens negen velden.

Ons onderzoek op 11 wetenschapsgebieden (waaronder de medische wetenschap), engineering en toegepaste wiskunde, maar ook in architectuur en media en communicatie, werd gerangschikt tot de beste ter wereld.

Victorian International Education Awards

Tijdens de inaugurele Victorian International Education Awards ontving RMIT de Premier-prijs voor International Education Provider of the Year en de prijs voor Excellence in International Education (University).

alumni

Onze alumni-community van meer dan 300.000 ritten over de hele wereld en omvat leiders zoals News Corporation CEO, Robert Thomson; BHP Billiton-voorzitter, Jacques Nasser; meervoudig bekroonde theoretisch fysicus Dr. Amanda Barnard; en voormalig directeur van het Edinburgh International Festival, Sir Jonathan Mills AO.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

Bachelor

RMIT - Royal Melbourne Institute of Technology

Ontwikkel IT-infrastructuren en ondersteun de mensen die ze gebruiken. Word een IT-specialist. Werk op gebieden zoals app-ontwikkeling, cloud computing, mobiel computerge ... [+]

Overzicht

Je carrière in IT

Werk op gebieden zoals app-ontwikkeling, cloud computing, mobiel computergebruik, sociale media, websystemen of multimedia.

Bouw een flexibele vaardighedenreeks met een combinatie van cursussen die passen bij uw passies en talenten.

Er zijn zes IT-streams beschikbaar via de Bachelor of Information Technology graad van RMIT, elk met baanbrekende cursussen die de opkomende technologieën van vandaag weerspiegelen. Het studeren van informatietechnologie bij RMIT biedt de volgende voordelen:

Wereldwijd en erkend Je hebt de mogelijkheid om een ​​lokale of internationale industrieplaatsing te volgen en je kwalificaties te behalen bij een van 's werelds beste 150 universiteiten voor computerwetenschap en informatiesystemen.In de branche aangesloten, klaar voor gebruik U profiteert van de up-to-date, innovatieve en branchegerelateerde cursussen, terwijl u echte problemen en ontwikkelende marktklare software oplost. Huidige partnerships omvatten Google, IBM, Deloitte en ANZ.Pas je diploma aan Kies uit acht majors die met de industrie zijn ontwikkeld om de huidige IT-trends weer te geven. Je kunt je diploma aanpassen om je de branchegerelateerde vaardigheden te geven waarmee je wilt afstuderen.... [-]
Australië Melbourne
July 2019
Voltijd
3 jaar
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
RMIT - Royal Melbourne Institute of Technology

Je carrière in civiele techniek Burgerlijke en infrastructuuringenieurs plannen, ontwerpen, construeren, superviseren, beheren en onderhouden de essentiële infrastructuur ... [+]

Je carrière in civiele techniek

Civiel- en infrastructuuringenieurs plannen, ontwerpen, construeren, superviseren, beheren en onderhouden de essentiële infrastructuur van onze moderne gemeenschap.

Waarom civiele techniek studeren aan RMIT?

RMIT University staat gerangschikt in de top 100 van universiteiten ter wereld voor civiele techniek. Het studeren van de Bachelor of Engineering (Civil Engineering) (Honours) biedt de volgende voordelen:

Job-ready

Met ten minste 12 weken stages in de industrie, zowel lokaal als internationaal, bent u klaar om te werken wanneer u afstudeert. Je hebt ook de mogelijkheid om onderzoeksprojecten aan te pakken in samenwerking met de industrie, waaronder de Engineers Without Borders Challenge.... [-]

Australië Melbourne
July 2019
Voltijd
Deeltijd
4 - 8 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
RMIT - Royal Melbourne Institute of Technology

Ons programma is gericht op het produceren van afgestudeerden die kritisch kunnen nadenken over het verantwoord en verantwoord beheren van internationaal zakendoen en die ... [+]

Je carrière in het internationale bedrijfsleven

Het hebben van personeel met internationale vaardigheden is nu een organisatorische noodzaak. Ons programma is gericht op het produceren van afgestudeerden die kritisch kunnen nadenken over verantwoord en verantwoord omgaan met internationale bedrijven en die zijn uitgerust met de vaardigheden om een ​​succesvolle carrière op te bouwen in zakelijke / zakelijke sectoren, overheid, derde sector en consultancy in Australië en het buitenland.

Wat je in dit programma zult leren

Je krijgt in de eerste helft van de studie basiskennis op verschillende gebieden van het internationale bedrijfsleven. Je ontwikkelt dan een diepere kennis en de vaardigheid om een ​​aantal kritieke perspectieven toe te passen op belangrijke gebieden van bedrijfspraktijk en management. In de tweede helft van de graad kun je gespecialiseerde studies of keuzevakken opnemen in een andere discipline om je carrièremogelijkheden uit te breiden.... [-]

Australië Melbourne
July 2019
Voltijd
3 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
RMIT - Royal Melbourne Institute of Technology

Innovatie van brandstofvoedsel. Studeer voedselwetenschap. Met een graad in de voedingswetenschap kun je een reeks loopbaantrajecten binnen de industrie nastreven op gebi ... [+]

Overzicht

Je carrière als voedingswetenschapper

Met een graad in de voedingswetenschap kun je een reeks loopbaantrajecten binnen de industrie nastreven op gebieden zoals verwerking, productie, verpakking, marketing, onderzoek, kwaliteitsborging, productontwikkeling en onderwijs.

Afgestudeerd klaar voor een carrière in 's werelds grootste industrie.

RMIT University is een van de meest vooraanstaande instituten voor voedingseducatie en -onderzoek in Australië. Het bestuderen van de Bachelor of Science (Food Technology and Nutrition) geeft je:

Toegang tot faciliteiten van wereldklasse Het Food Innovation and Research Centre is een state-of-the-art onderwijs- en onderzoeksfaciliteit waar je praktische hands-on vaardigheden ontwikkelt. U krijgt toegang tot een moderne proefinstallatie die industriële productie simuleert, evenals een uitgebreid assortiment van de nieuwste apparatuur voor het bereiden en verwerken van voedsel.Vereiste kennis en vaardigheden Van productie tot plaat is de voedingsmiddelenindustrie de grootste ter wereld. Er is een constante vraag naar afgestudeerden die de relevante wetenschappelijke en technologische kennis en vaardigheden kunnen toepassen. Deze opleiding omvat het volledige scala van voedseltechnologie en voedingswetenschap, en bereidt je voor op een aantal loopbaantrajecten in de voedingsindustrie.Voor de branche relevante ervaring Tijdens je studie krijg je de gelegenheid om met de industrie te communiceren, inclusief stages en op de industrie gebaseerde projecten. Onze docenten zijn ervaren beoefenaars en we werken nauw samen met de industrie om ervoor te zorgen dat afgestudeerden toegang hebben tot de nieuwste technologieën en training waardoor ze klaar zijn voor werk bij het afstuderen.... [-]
Australië Melbourne
July 2019
Voltijd
3 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Address
124 La Trobe Street
3000 Melbourne, Victoria, Australië