Stott's College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Ondanks het feit dat Stott's College werd opgericht in 1883 (Voor onze beroemde Melbourne trams en voor 'The Big Australian', BHP), is het de test van de tijd gestand en is de afgelopen 134 jaar geëvolueerd als een Kwaliteit privé-onderwijsvakverancier, Zich uitdagen om relevant te zijn voor het voldoen aan de steeds veranderende behoeften van de industrie en studenten.

Stott's Heeft de VCE programma Sinds 2001, en in 2006 werd geregistreerd en geaccrediteerd als een Hoger Onderwijs leverancier afleveren Undergraduate Programs in Business, Bachelor in Bedrijfsrekeningkunde en Bachelor in Bedrijfsdienst Management.

Stott's Secondary Is gerangschikt op een indrukwekkende 203ste uit alle middelbare scholen in de staat van Victoria. We zijn trots op de prestaties van onze studenten.

Goede kwaliteit opvoeders Zijn kritisch voor academisch succes, en goed onderwijs is zo veel over zorg en ondersteuning. Onze academische medewerkers bieden excellence in het onderwijs, en we zijn serieus over onze studentendiensten en begeleiding, zowel academische als eerste taalbegeleiding.

Stott's Blijft trouw aan zijn traditie van afgestudeerden op het gebied van afgestudeerden, en erkennen Education heeft onze afgestudeerden in boekhouding, studentendiensten en management in dienst genomen. We zijn er trots op om succesvolle business-running business programma's te zijn en om partnerschap van het bedrijfsleven te trekken.

Stott's College Heeft beide FEE-HELP Status en VET FEE-HELP Status om onze studenten te helpen bij leningen voor hun studie.

Stott's Komt ook in aanmerking voor Victorian Skills Funding voor certificaat en diploma cursussen Voor de cursussen die in aanmerking komen en voor studenten die in aanmerking komen.

Stott's College Voldoet aan strenge kwaliteitsborgingsnormen in zijn administratieve, levering, personeel, faciliteiten, marketing en financieel beheer. Stott's CollegeDe operaties worden geregeld door de Tertiary Education Quality and Standards AgencyDe Australisch Vaardigheids- en Kwaliteitsagentschap, En de Victoriaanse Registratie- en Kwaliteitsautoriteit.

Locaties

Melbourne

Address
Melbourne Campus: 168 Exhibition Street
VIC 3000 Melbourne, Victoria, Australië

Sydney

Address
Sydney Campus: 60 Hickson Road
NSW 2000 Sydney, Nieuw Zuid-Wales, Australië

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden