Swinburne Online

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Swinburne Online aanbiedingen Swinburne University of Technology graden online, de studenten met een zeer boeiende leerervaring, waar ook ter wereld.

Gevestigd in Melbourne Australië, Swinburne biedt studenten met een nieuwe benadering van online onderwijs, gericht op het uitrusten van studenten met de industrie-ready kwalificaties.

Swinburne Online studenten krijgen een Swinburne University of Technology kwalificatie, hetzelfde als studenten op de campus in Australië. Internationale studenten kunnen afstuderen met een gerespecteerde Australische kwalificatie, zonder het verlaten van hun land van herkomst.

Swinburne University of Technology heeft drie campussen in Australië en een internationale campus in Maleisië, met meer dan 30.000 studenten studeert momenteel.

Met een trotse 100-jarige geschiedenis, is Swinburne momenteel gerangschikt in de top 400 vooraanstaande universiteiten over de hele wereld, zoals beoordeeld door de Academic Ranking of World Universities.

Flexibele online structuur Swinburne Online's, in combinatie met interactief leren en zeven dag per week ondersteuning, biedt studenten met een ondersteunde online onderwijs ervaring.

De online campus geeft u toegang tot deskundige docenten, leermiddelen en stimuleert feedback en samenwerking met uw collega's, en tegelijkertijd ben je carrière-klaar als je afstudeert.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk BBAs » Bekijk MBA » Bekijk Graduate Certificaten » Bekijk Bachelor » Bekijk Masters »

Videos

Swinburne University of Technology

Swinburne Online - Assignment Assistance

Swinburne Online - Dedicated Tutors

Contact
Social Media