Lees de Officiële Beschrijving

Krijg inzicht in hoe het leven echt is bij UWA en leer wat onze studenten het leukst vinden.

We zijn er trots op om eerst in West-Australië te scoren en in de top 100 van universiteiten wereldwijd te plaatsen.

5 sterren voor student:

  • Teacher Ratio en Student Demand (GUG 2018)
  • Zeven van onze onderwerpen staan ​​gerangschikt in 's werelds top 50 (QS 2018)
  • Geklasseerd als 91e in de Top 100 van universiteiten over de hele wereld (ARWU 2017)

Levendige studentervaring

Grenzend aan de Swan River, onze campus van Perth is een van de meest pittoreske in Australië met iconische zandstenen gebouwen zitten tussen monumentale tuinen. We zijn slechts 10 minuten van de belangrijkste winkel- en zakenwijk van Perth en dicht bij veel van de prachtige stranden van de stad.

Op de campus kun je genieten van een scala aan essentiële voorzieningen, waaronder cafés, bibliotheken, boekwinkels, een levendig cultureel gebied en tonnen clubs en verenigingen om het studentenleven optimaal te leren kennen en ervaren. Onze ondersteunende studentengilde betekent dat je kunt proberen vrijwilligerswerk te doen, onafhankelijk advies kunt inwinnen over een aantal zaken of een van de vele gevarieerde evenementen op en buiten de campus kunt bijwonen.

Innovatieve cursusstructuur

Wat voor doelen je ook hebt, een UWA-diploma creëert een wereld van mogelijkheden. Ongeveer 40 procent van de banen van vandaag zal over 20 jaar niet bestaan ​​(CEDA, 2015), dus we geloven in een betere voorbereiding op de carrières van de toekomst.

Onze innovatieve cursusstructuur is de enige in zijn soort in WA en is gebaseerd op een wereldwijd model. Het betekent dat u uw interesses kunt nastreven en tegelijkertijd uw carrièrekansen kunt maximaliseren. Deze flexibiliteit onderscheidt u van de massa en is de sleutel tot het toekomstbestendig maken van uw carrière.

Rankings en beoordelingen

We ontvingen vijfsterrenranglijsten in studentenvraag en studenten: personeelsratio in de Good Universities Guide 2018. UWA staat eerst in West-Australië en wordt internationaal erkend als een Top 100-universiteit. Zeven van onze vakgebieden zijn gerangschikt in 's werelds top 50, volgens de QS World University Rankings op onderwerp 2018.

  • landbouw en bosbouw
  • Anatomie en fysiologie (13e)
  • Civiele techniek en bouwtechniek
  • Earth and Marine Sciences
  • Minerale en mijnbouwkunde (11e)
  • Uitvoerende kunst
  • Sportgerelateerde onderwerpen

Graduate outcomes

Uw UWA-graad is een investering in uw toekomst. Onze afgestudeerden overschrijden consequent de nationale gemiddelde aanvangssalarissen en het aantal werkende staatslieden. We vieren sterke partnerschappen in de sector en bieden praktische, praktische ervaringen naast waardevolle professionele netwerkmogelijkheden. Deze praktische leermethode wordt zeer gewaardeerd door werkgevers en zorgt ervoor dat u klaar bent voor de carrière. Onze alumni blijven inspireren en zorgen voor een positieve impact op de samenleving.

De wereld veranderen door onderzoek

Als onderzoeksintensieve universiteit maken we deel uit van de Group of Eight (een coalitie van toponderzoeksuniversiteiten in het land) en een van de slechts twee Australische leden van het Worldwide Universities Network. We zijn ook een stichtend lid van het Matariki Network van hoogwaardige, onderzoeksintensieve universiteiten met een bijzondere focus op studentenervaring.

In de loop der jaren zijn we hooggekwalificeerde, wereldwijd erkende medewerkers, onderzoekers en studenten blijven aantrekken, waaronder onze Nobelprijswinnaar Professor Barry Marshall, en we ontvangen jaarlijks ongeveer 80 procent van alle onderzoeksfinanciering aan WA-universiteiten.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

BSc

The University of Western Australia

Een belangrijk aandachtspunt van de Bachelor of Science is begrijpen, redeneren en de natuurlijke wereld verbeteren door middel van systematische observatie, experimenten ... [+]

Overzicht

Een belangrijk aandachtspunt van de Bachelor of Science is het begrijpen, redeneren en verbeteren van de natuurlijke wereld door middel van systematische observatie, experimenten, modellering en berekening. Een kwaliteitsonderwijs in wetenschap van UWA voorziet u van attributen die zeer gewaardeerd en gewild zijn bij een breed scala aan werkgevers over de hele wereld. De Bachelor of Science geeft je de mogelijkheid om de vaardigheden en kennis in te zetten die nodig zijn om een ​​echte bijdrage te leveren aan de wereldwijde uitdagingen voor de mensheid. Disciplinegebieden variëren van de allernieuwste zuivere en toegepaste wetenschap tot nieuwe multidisciplinaire wetenschapsgebieden. Door de communicatie- en onderzoeksvaardigheden die in elke major zijn ingebed, te verwerven, bent u goed voorbereid op vele uiteenlopende en opwindende carrières.... [-]

Australië Crawley
January 2020
Campus
Lees meer in Nederlands

Bachelor

The University of Western Australia

Ervaringen uit de echte wereld vormen de kern van de Bachelor of Commerce. Deze graad ontwikkelt uw analytische, communicatie- en probleemoplossende vaardigheden, biedt u ... [+]

Overzicht

Ervaringen uit de echte wereld vormen de kern van de Bachelor of Commerce. Deze graad ontwikkelt uw analytische, communicatie- en probleemoplossende vaardigheden, biedt u een globaal perspectief op het bedrijfsleven en bereidt u voor op een carrière binnen de bedrijfs-, overheids- of non-profitsector. Leer van vooraanstaande academici, ontwikkel industriële netwerken op hoog niveau en studeer af met een diploma dat je overal ter wereld kan brengen. De internationaal geaccrediteerde Business School van UWA viert sterke banden met het bedrijfsleven, waardoor u inzicht heeft in leidende industriële praktijken. Of je nu een gastdocent uit de industrie hoort, een carrière-evenement bijwoont, een door de industrie gesponsorde beurs ontvangt of een exclusieve lunch bij bedrijfsleiders bijwoont, je kunt met vertrouwen je vaardigheden toepassen in praktijksituaties. En met een veelheid aan studentenverenigingen van de Business School kun je professionele ontwikkeling, netwerkactiviteiten en sociale evenementen bijwonen, terwijl je deelneemt aan een door studenten beheerd investeringsfonds, een sociaal ondernemerschapsproject leidt of een eigen startende onderneming start.... [-]

Australië Crawley
January 2020
Campus
Lees meer in Nederlands