Lees de Officiële Beschrijving

EFMD Equis Accredited AACSB Accredited

University profiel

Gerangschikt in de top 51 * universiteiten in de wereld, De Universiteit van Queensland (UQ) is een van de mooiste instellingen voor hoger onderwijs van Australië met:

meer prijzen voor het onderwijs excellentie dan enige andere Australische universiteit uitzonderlijk programma keuze in een breed scala van studiegebieden in undergraduate, postgraduate en onderzoek hogere niveaus mogelijkheden voor studenten om praktijkervaring op te doen en te maken waardevolle verbindingen met potentiële werkgevers door middel van stages en stages de kans om een ​​deel van hun opleiding in het buitenland te studeren aan een van de vele hoog aangeschreven partnerinstellingen van de universiteit.

Met campussen gevestigd in en rond de stad Brisbane, geniet u van een diverse gemeenschap van meer dan 50.000 studenten, waaronder meer dan 12.600 internationale studenten uit 140 verschillende landen over de hele wereld.

UQ is een van de oprichters van de nationale Groep van Acht, een toonaangevende groep Australische universiteiten die een aanzienlijk deel van alle universitaire onderzoek in Australië voert, evenals een van de slechts drie Australische universiteiten om een ​​lid van de wereldwijde Universitas 21, zijn een alliantie waardoor UQ om studenten te bieden unieke kansen om deel te nemen aan de uitwisseling van studenten en evenementen over de hele wereld. Door deze alliantie, hebben UQ studenten deelgenomen aan evenementen zoals het programma Summer School in Mexico, Undergraduate Research Conference in Japan en het sociaal ondernemerschap programma in Guatemala.

wereldranglijst

Volgens de QS World University Rankings 2016 Onderwerp, UQ gelederen nummer een in Australië in Mineral Resources en mijnbouwkunde (10 wereldwijd) en de Environmental Science (12e wereldwijd). De universiteit scoort ook 17e wereldwijd in Land- en Bosbouw en 18 in het onderwijs. andere QS UQ de mondiale top-30 onderwerpen zijn: Psychologie (21), Development Studies (23), Chemical Engineering (25), Communicatie en Media Studies (25), Accounting and Finance (26), Diergeneeskunde (29) en Verplegingswetenschap ( 30).

student ervaring

Naast de flexibiliteit in het programma van de keuze, UQ studenten ook profiteren van de mogelijkheid om een ​​breed scala aan buitenschoolse activiteiten te genieten tijdens hun studie. Er zijn uitwisselingsmogelijkheden om meer dan 185 partnerinstellingen in 40 landen en toegang tot meer dan 200 clubs en verenigingen, maar ook sport en culturele voorzieningen.

De UQ Advantage Award programma biedt UQ studenten de mogelijkheid om hun ambities te realiseren en verbeteren van hun onderzoek, leiderschap en culturele communicatie vaardigheden om ervoor te zorgen dat ze concurrerend zijn op de arbeidsmarkt. Het combineert de deelname aan een reeks van co-curriculaire activiteiten in drie kernactiviteiten categorieën - Global en Culturele Engagement, onderzoek en ondernemerschap en sociale verantwoordelijkheid en leiderschap - en u toegang tot een uniek symposium serie zal geven.

opmerkelijke oudstudenten

De universiteit uitstaande 225.000-plus alumni zijn een Nobelprijswinnaar, de CEO van een Fortune 500-bedrijf, een Academy Award winnaar, en leiders in de regering, de wet, wetenschap, publieke dienstverlening en de kunsten.

onderzoek aandacht

De universiteit heeft negen wereldklasse onderzoeksinstituten, en onderzoekers wiens innovaties hebben een wereldwijde impact, waaronder de oprichting van een vaccin baarmoederhalskanker, de bescherming van de wereld van de voedselvoorziening en de installatie van de grootste fotovoltaïsche zonne-paneel op het zuidelijk halfrond. Als UQ student heb je de mogelijkheid om te worden onderwezen door en werken naast deze onderzoekers.

Waar is UQ?

UQ heeft drie campussen in en rond Brisbane, de hoofdstad van de staat Queensland. Brisbane is de derde grootste stad van Australië, na Sydney en Melbourne, en het heeft een multiculturele bevolking van ongeveer twee miljoen.

Het heeft alle voordelen van een grote moderne stad, maar het behoudt de vriendelijkheid en charme van een kleine regionale stad. In de 2013 editie van de Lonely Planet Australië reis gids, werd Brisbane naam "Australië coolste stad".

Een uur rijden ten zuiden van de stad, vindt u de gouden stranden en pretparken van de Gold Coast te vinden. Ten noorden van Brisbane vindt u de Sunshine Coast stranden, nationale parken, regenwouden en attracties zoals Australia Zoo te vinden. Net buiten de kust vindt u de ongerepte Stradbroke en Moreton-eilanden, zowel populaire dagtochten en vakantiebestemmingen voor de lokale bevolking en bezoekers te vinden. Brisbane bood onderdak aan vele grootschalige culturele en sportieve evenementen, waaronder de Commonwealth Games, Rugby World Cup en de top van de 2014 G20-leiders '.

Voor meer informatie kunt u terecht https://future-students.uq.edu.au * UQ staat in de top 51, zoals gemeten door de QS World University Rankings en Performance Ranking van Scientific Papers voor World Universities. De universiteit scoort ook 52 in de US News Best Global Universities Rankings, 55 in de Academic Ranking of World Universities en in 60 van de Times Higher Education World University Rankings.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

Bachelor

The University of Queensland

De Bachelor in de Criminologie en Strafrecht (Hons) is een gespecialiseerd programma van de studie die je voorbereidt op een carrière als criminoloog. U zult criminologis ... [+]

Waarom de studie van de Bachelor in de Criminologie en Strafrecht (Honours)

De Bachelor in de Criminologie en Strafrecht (Hons) is een gespecialiseerd programma van de studie die je voorbereidt op een carrière als criminoloog. U zult criminologische theorie, strafrecht, criminologische onderzoeksmethoden, het strafrecht en de beroepspraktijk in de criminologie en strafrecht bestuderen. Het programma van de studie mondt uit in een vierde jaar van de studie die bij elkaar brengt theorie, onderzoek en industrie-relevante specialistische vaardigheden om u te voorzien van een solide platform voor de werkgelegenheid of verdere studie. Als een criminoloog, zult u begrijpen hoe het rechtssysteem werkt, waarom mensen misdaden plegen, en hebben de kennis en vaardigheden bij te dragen aan het voorkomen en bestrijden van criminaliteit en sociale problemen die de hedendaagse samenleving geconfronteerd. Dit is een nieuw programma met een gefaseerde invoering van nieuwe cursussen. ... [-]

Australië Saint Lucia Brisbane Gatton
Januari 2020
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
The University of Queensland

Dit 4 jaar durende programma biedt een geïntegreerde, cross-disciplinair perspectief dat brede en intensieve opleiding in de fundamenten van politiek, filosofie en econom ... [+]

Waarom de studie van de Bachelor in de politiek, filosofie en economie (Honours)

Dit 4 jaar durende programma biedt een geïntegreerde, cross-disciplinair perspectief dat brede en intensieve opleiding in de fundamenten van politiek, filosofie en economie combineert. Studenten zullen inzichten uit alle drie de disciplines bestuderen en zal worden uitgedaagd met het onderzoeken van de huidige en toekomstige mondiale uitdagingen. Dit programma zal afgestudeerden uit te rusten met veelzijdige vaardigheden om complexe en uitdagende vraagstukken op basis van een historisch, sociaal, politiek en economisch gebied aan te pakken.

Aan het eind van het jaar 3, kan de student kiezen zich te specialiseren in één discipline, het verdienen van een belangrijk in de politiek, filosofie of economie. Studenten zullen ook de mogelijkheid hebben om deel te nemen aan stages bij toonaangevende organisaties, zowel in Australië en in het buitenland en om te studeren voor een semester aan een van onze prestigieuze internationale partner universiteiten.... [-]

Australië Saint Lucia Brisbane Gatton
Januari 2020
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

Exploring the UQ Advantage

A look at the UQ St Lucia campus