Lees de Officiële Beschrijving

Denk je aan studeren in Australië? De University of Southern Queensland (USQ) trots op het bieden van de best mogelijke ondersteuning om jouw studie- en carrièredoelen te bereiken. USQ-studenten genieten van kleine klaslokalen, samenwerkende leerruimtes en een reeks ondersteunende diensten om je studie-ervaring te verbeteren. Met studenten uit meer dan 80 landen en internationaal geaccrediteerde graden en programma's, kun je kiezen om te studeren op de campus, extern of online.

Over ons

De University of Southern Queensland is een dynamische universiteit die zich toelegt op het leveren van kwaliteitscursussen en -programma's in een flexibele en ondersteunende omgeving. In meer dan 50 jaar is USQ uitgegroeid tot een vooraanstaande onderwijs- en onderzoeksinstelling die wereldwijd onderwijs biedt vanuit drie regionale locaties: Toowoomba, Springfield en Ipswich. We hebben ook een outreach-hub in Stanthorpe.
Onze studenten worden onderwezen door docenten die toonaangevend zijn in hun vakgebied en die, net als onze programma's, op de hoogte blijven van het voortdurend veranderende gezicht van de industrie. We zijn er trots op de nr. 1 in Queensland te zijn voor afgestudeerden in voltijds werk (Graduate Destinations Survey, 2014-2016). Ongeacht of onze studenten online of op de campus studeren, onze focus is om hen persoonlijke ondersteuning te bieden.
Elke student heeft toegang tot USQ's Student Relationship Officers (SRO's) die hen kunnen ondersteunen tijdens hun leertraject.

cursussen

De programma's die worden aangeboden bij USQ zijn ontworpen met het oog op de voorbereiding van industrie-klaar, internationaal erkende en gekwalificeerde afgestudeerden. Bij USQ kun je studeren aan diploma's, undergraduates, postdoctorale en onderzoeksniveaus. U kunt ook profiteren van onze Professional Development Single Courses, Pathway programma's en Engelse taalcursussen om uw carrière te verbeteren.

Bijna 28.000 studenten uit Australië en de rest van de wereld kiezen ervoor om bij USQ te studeren op het gebied van:

 • Zaken en handel
 • Creatieve kunst en media
 • Onderwijs
 • Engineering en gebouwde omgeving
 • Gezondheid en gemeenschap
 • Geesteswetenschappen en communicatie
 • Informatie Technologie
 • Wet en rechtvaardigheid
 • Sciences
 • Onderzoek
 • Engelse taal- en Pathway programma's
 • Professionele ontwikkeling.

USQ Toowoomba

USQ Toowoomba is de oorspronkelijke universiteitscampus en is goed uitgerust met een breed scala aan faciliteiten die tegemoet komen aan verschillende behoeften van studenten. USQ Toowoomba, de grootste van USQ's drie campussen met betrekking tot zijn omvang, biedt de volledige ervaring op de campus met residentiële universiteitsaccommodatie en een groot scala aan activiteiten voor studentenleven als aanvulling op het academische programma.

USQ Toowoomba ligt in een van de grootste steden in het binnenland van Australië, op slechts een uur en veertig minuten rijden ten westen van Brisbane en dicht bij de luchthaven Toowoomba Wellcamp.

USQ biedt ook een gratis dagelijkse pendelbus tussen de USQ Toowoomba, USQ Springfield en USQ Ipswich, zodat studenten meer opties en flexibiliteit hebben om lessen bij te wonen, afhankelijk van hun behoeften.

USQ Springfield

USQ Springfield is een frisse, moderne campus in het hart van een van de snelstgroeiende regio's van Queensland.

USQ Springfield biedt een breed scala van undergraduate en postdoctorale opties in een levendige omgeving op slechts 25 minuten van het Ipswich CBD, 45 minuten van Brisbane City en een uur van de Gold Coast.

Een hub voor digitale productie en prestaties voor de universiteit, de campus omvat een industriestandaard televisie- en radioproductiefaciliteit en repetitieruimtes, evenals gezamenlijke onderwijsruimten, gloednieuwe laboratoria.

USQ Springfield's flight-flight van wereldklasse is de eerste in zijn soort in Queensland. USQ's simulator is een smalle bodyjet, waar luchtvaartstudenten een hele vlucht kunnen repliceren, zowel normale als abnormale scenario's, terwijl ze de controles en procedures voltooien.

USQ Ipswich

De IPswich-campus van USQ bevindt zich op een erfgoedlocatie in een van de oudste steden van Australië. We zijn sinds 2006 onderdeel van Ipswich en naarmate de regio groeit, breiden we onze betrokkenheid bij de regio uit.

De lommerrijke campus van USQ Ipswich heeft grote vergezichten over de stad en een prachtige bibliotheek met een levend regenwoud. De campus ligt op 55 minuten van de stad Brisbane, een uur en 15 minuten van de Gold Coast en is bereikbaar met het openbaar vervoer. USQ Ipswich, de thuisbasis van USQ's School of Health en Wellbeing, omvat op maat gemaakte paramedische trainingsfaciliteiten en nieuwe klinische verpleeglaboratoria, sportvelden, een café en een fitnessruimte.

Online

Met online-onderzoek bij USQ is het gemakkelijker dan ooit om een ​​studie in uw leven te laten passen. We zijn gefocust op studentensucces, dus we maken het gemakkelijker voor u om onze op carrière gerichte, volledig geaccrediteerde graden in uw drukke leven te passen. In feite zijn we de nummer één universiteit in Queensland voor afgestudeerden in voltijds werk (Graduate Destinations Survey, 2014-2016). Je kunt parttime of voltijds studeren, of je studielast veranderen terwijl het leven voor je verandert - je klas is zo dichtbij als je computer.

Onze studenten die ervoor kiezen om online te studeren, maken deel uit van onze gemeenschappen op de campus en zijn van harte welkom om samen met ons op de campus te zijn en te profiteren van het brede scala aan faciliteiten en ondersteunende diensten die we te bieden hebben.

Online studenten hebben toegang tot hun flexibele online klaslokaal, waardoor ze kunnen kiezen waar ze studeren wanneer ze studeren, en zelfs hoe ze studeren. Het is geen wonder dat meer dan 75% van onze studenten ervoor kiezen om via deze modus te studeren.

Internationale studentenondersteuning

 • Gratis luchthaveninzameling en transfer naar uw accommodatie voor nieuw aankomende studenten
 • Residentiële hogescholen en accommodatie buiten de campus
 • Internationale studentenwerkgroep op USQ Career Hub
 • Welzijn van studenten, gezondheid, counseling en welzijn
 • Ondersteuning en services voor meerdere religies
 • Regelmatige studentenevenementen en activiteiten
 • Handicap middelen.

Lees meer informatie over de diensten van USQ International.

Waar te verblijven?

Als u van plan bent om met USQ op de campus te studeren, zijn er een aantal accommodatiemogelijkheden beschikbaar voor elk budget - allemaal in de nabijheid van alle campussen van USQ. Lees meer over accommodatie met USQ.

Ben je klaar om je aan te melden bij USQ?

Een aanvraag indienen om met USQ te studeren is eenvoudig! Lees meer over ons aanvraagproces en laat uw aanvraag starten. Let op: er zijn geen kosten verbonden aan het aanvragen bij USQ.

Onderzoek

USQ zet zich in voor onderzoek dat niet alleen van academische relevantie is, maar ook betrokken is bij de industrie en onze stakeholders en bijdraagt ​​aan innovatie die onze gemeenschappen, het land en daarbuiten ten goede komt.

De sleutel tot onze onderzoekscultuur is om samen met de industrie de problemen van de sector te begrijpen en samen nieuwe ideeën en technologieën te ontwikkelen die een reële impact hebben op een tastbaar voordeel. We hebben aanzienlijke onderzoekscapaciteit en expertise op de volgende gebieden;

 • Landbouw en agribusiness
 • astrofysica
 • Cultureel erfgoed en archeologie
 • Digitaal leven
 • Milieuwetenschappen
 • Gezondheid en gedragswetenschappen
 • Wiskundige wetenschappen en hypersoon
 • Materiaaltechniek en engineeringtechnologie
 • Regionale gemeenschap en economische ontwikkeling

We worden internationaal erkend voor ons werk in toekomstige materialen en composieten, en werken nauw samen met internationale industriële partners en andere onderzoeksinstellingen om haalbare milieuvriendelijke oplossingen te vinden voor enkele van 's werelds grootste grondstoffen.

USQ is ook snel in opkomst als een wereldwijde onderzoeksleider in landbouwsystemen en het beheer van duurzame landelijke landschappen, met onderzoek op het gebied van milieuwetenschappen, computationele en wiskundige wetenschappen, landbouwwetenschappen en engineering. Internationale onderzoeksprojecten in Azië helpen onder andere om irrigatie, plantaardige productie en koffiehandel te verbeteren.

Van superfoods tot regionale overleving van kanker, onze onderzoekers werken aan het verbeteren van de kwaliteit van leven voor iedereen via ons gezondheidsonderzoek. Projecten omvatten onder meer aandacht voor de unieke behoeften van regionale en landelijke bevolkingsgroepen met onderzoek op het gebied van gezondheidssystemen, wetenschap en technologie, toegang en zorg, infrastructuur en innovatie. USQ-onderzoekers onderzoeken ook het potentieel voor functioneel voedsel om menselijke obesitas en chronische ontstekingsziekten terug te draaien, waardoor de basis wordt gelegd om uiteindelijk optimale gezondheidsvoordelen te bieden om de risico's van chronische leefstijlstoornissen te verminderen.

Postdoctorale onderzoeksstudenten bij USQ hebben toegang tot een breed scala aan faciliteiten en worden begeleid door onze onderzoekers en partners om een ​​dynamische en belonende omgeving te creëren. USQ's innovatieve Higher degree by Research (HDR) -programma's verbreden de horizon van studenten en bereiden hen voor op uitdagende carrières in hun gekozen vakgebied, om hun inzetbaarheid en innovatievaardigheden te vergroten.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

BA

University of Southern Queensland (USQ)

Archeologen geven ons de kans om te zien hoe mensen in het verleden leefden en hoe ze met elkaar en de omgeving omgingen. Studies van de materiële sporen van het verleden ... [+]

Open een venster naar het verleden

Archeologen geven ons de kans om te zien hoe mensen in het verleden leefden, en hoe ze met elkaar en met het milieu omgingen. Studies van de materiële sporen van het verleden helpen mensen ook om belangrijke beslissingen te nemen over eigendom, hulpbronnen en cultureel erfgoed in de huidige tijd.

Binnen de Bachelor of Arts (Archaeology) leer je van enkele van de meest gerespecteerde archeologen van Australië, met mogelijkheden om praktijkgericht archeologisch getraind te worden, inclusief veldmethoden en laboratoriumanalyses.

Denkt u erover om extern te studeren? Je zult alle elementen van de cursus ervaren - praktisch en theoretisch - door gefilmde lessen te bekijken en in staat te zijn om 3D-geprinte botten en andere exemplaren te behandelen.... [-]

Australië Toowoomba Australia Online
July 2019
Voltijd
Deeltijd
3 jaar
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
University of Southern Queensland (USQ)

Wil je een professionele schrijver worden? Via de Bachelor of Arts (creatief en kritisch schrijven) kunt u uw vermogen ontwikkelen en verfijnen om boeiende werken voor ve ... [+]

Word de schrijver die je graag zou willen lezen

Wil je een professionele schrijver worden? Via de Bachelor of Arts (creatief en kritisch schrijven) kunt u uw vermogen ontwikkelen en verfijnen om boeiende werken voor verschillende doelgroepen en markten te schrijven. Leer creatief te handelen en kritisch na te denken over schrijven en maak boeiende, professionele verhalen in fictie en non-fictie. Je zult experimenteren met verschillende vormen, genres en schrijfstijlen en leren hoe je je werk kunt bedenken, schrijven, bewerken en proeflezen tot een publiceerbare standaard.

Samenwerking met de industrie

Je werkt samen met andere opkomende schrijvers, redacteuren en uitgevers om online en gedrukte publicaties te produceren. Deze major geeft u inzicht in de kunst van creatief schrijven en introduceert u de theorieën en filosofieën die professionele schrijvers en de schrijfindustrie informeren.... [-]

Australië Toowoomba Springfield Australia Online
July 2019
Voltijd
Deeltijd
3 jaar
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
University of Southern Queensland (USQ)

Interessant en steeds veranderend, het wereldwijde politieke klimaat is een combinatie van relaties tussen naties, politieke systemen en ideologieën, economieën, veilighe ... [+]

Begrijp het wereldwijde politieke klimaat

Interessant en steeds veranderend, het wereldwijde politieke klimaat is een combinatie van relaties tussen naties, politieke systemen en ideologieën, economieën, veiligheidsregimes, beleidskaders en institutionele structuren.

De Bachelor of Arts (Internationale Betrekkingen) biedt u de kans om te leren hoe landen en regio's op wereldwijde schaal samenwerken en de problemen te onderzoeken waarmee deze relaties te maken kunnen krijgen. Je zult ook een goed begrip krijgen van de Australische binnenlandse en internationale aangelegenheden.

Onze studenten kunnen een buitenlandse studieervaring of een stage onder het Australian National Internship Program integreren om hen een voorsprong te geven wanneer het tijd is om een ​​baan te vinden.... [-]

Australië Toowoomba Australia Online
July 2019
3 jaar
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
University of Southern Queensland (USQ)

Verken de wereld van de journalistiek met de Bachelor of Arts (Journalism Studies). In deze major leer je over de geschiedenis en ontwikkeling van de vrije pers van docen ... [+]

Ontdek de geschiedenis van de journalistiek

Verken de wereld van de journalistiek met de Bachelor of Arts (Journalism Studies). In deze major leer je over de geschiedenis en ontwikkeling van de vrije pers van docenten met tientallen jaren journalistieke ervaring. Je zult de praktijken van nieuwsinstellingen in de moderne wereld bestuderen en een goed begrip krijgen van de theorieën en principes die hen regeren.

Studenten in de Bachelor of Arts die journalist in de industrie willen worden, moeten de uitgebreide major van de Journalism 12 unit bestuderen.

Carrière resultaten

Afgestudeerden zullen worden uitgerust voor een carrière als een journalistiek geleerde, onderzoeker, of media commentator / specialist.... [-]

Australië Toowoomba Springfield Australia Online
July 2019
Voltijd
Deeltijd
3 jaar
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
University of Southern Queensland (USQ)

Waarom studeren public relations bij ons? Public relations-beoefenaars zijn de stem van organisaties en bedrijven. Ze communiceren tussen media, klanten, leveranciers, ge ... [+]

Wees de stem

Waarom studeren public relations bij ons? Public relations-beoefenaars zijn de stem van organisaties en bedrijven. Ze communiceren tussen media, klanten, leveranciers, gemeenschap, overheid, industrie, werknemers en andere groepen die communiceren met de organisatie waarvoor ze werken.

Onze graad in de Bachelor of Arts (Public Relations Studies) geeft je belangrijke industriële vaardigheden, leert je hoe je bewustwordingscampagnes kunt maken en de organisatie, publieke en mediarelaties kunt verbeteren.

Onze docenten zijn actief in de branche en hebben connecties voor verwijzingen en stages. We hebben ook een Public Relations Advisory Committee van senior practitioners die altijd bereid zijn om studenten advies te geven en hen te helpen een stage te lopen.... [-]

Australië Toowoomba Australia Online
July 2019
Voltijd
Deeltijd
3 jaar
Campus
Online
Lees meer in Nederlands

BSc

University of Southern Queensland (USQ)

Met de biologie major in de Bachelor of Science, krijg je een brede kennis op het gebied van biologie, chemie en communicatie, evenals de mogelijkheid van meer gedetaille ... [+]

Krijg een breed begrip van de wetenschap

Met de biologie major in de Bachelor of Science, krijg je een brede kennis op het gebied van biologie, chemie en communicatie, evenals de mogelijkheid van meer gedetailleerde kennis in disciplines zoals biochemie, genetica, microbiologie en fysiologie. Deze graad geeft je een sterke basis voor een reeks van wetenschappelijke loopbanen of voor meer gespecialiseerde postdoctorale studie.

Carrière resultaten

Als afgestudeerde omvatten je carrièremogelijkheden; onderzoeksmedewerker (universiteiten, defensie, CSIRO, DPI, industrie, overheid en gezondheid), technisch ambtenaar (laboratoria), landbouwwetenschapper, technische / commerciële vertegenwoordiger in de farmaceutische, medische en biotechnologische industrie, moleculair biologen, microbiologen. Na verder onderzoek zou je biotechnoloog, diëtist, onderzoeker, docent in de secundaire wetenschappen of medisch specialist kunnen worden. Werkgelegenheid bestaat ook in laboratoriumwerk in de landbouw, voedsel, gezondheid, medische, veterinaire, educatieve en industriële instellingen, plantenveredeling, wetenschapsjournalistiek.... [-]

Australië Toowoomba Australia Online
July 2019
Voltijd
Deeltijd
3 jaar
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
University of Southern Queensland (USQ)

Als je computer en wetenschap wilt studeren, dan is dit de graad voor jou. De Bachelor of Science (Computing) ontwikkelt uw vaardigheden en kennis op verschillende belang ... [+]

Dit programma wordt momenteel opnieuw geaccrediteerd en zal waarschijnlijk enige veranderingen ondergaan.

Dynamisch, wereldwijd en in de vraag

Als je computer en wetenschap wilt studeren, dan is dit de graad voor jou. De Bachelor of Science (Computing) ontwikkelt uw vaardigheden en kennis op verschillende belangrijke gebieden van informatica, waaronder softwareontwikkeling en computersystemen. Je kunt je computervaardigheden combineren met andere wetenschappelijke studies. Dit is een geweldig studietraject als je een leraar in de secundaire wetenschap en informatica wilt worden.

Probleemoplossers en innovatieve denkers

De berekeningsgraden van USQ zijn flexibel en relevant voor een personeelsbestand dat gedijt op wetenschap en technologie. Als afgestudeerde word je een betere probleemoplosser en een innovatieve denker. Je beschikt over een hoge academische standaard en een concurrentievoordeel in een carrière die dynamisch, wereldwijd en in de vraag is.... [-]

Australië Toowoomba Australia Online
July 2019
Voltijd
Deeltijd
3 jaar
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
University of Southern Queensland (USQ)

Je leert over voedselchemie en -analyse, voedselverwerking en productontwikkeling, evenals voedselveiligheid. Je ontwikkelt ook een goed begrip van de effecten van voedin ... [+]

Verwen je passie voor eten en wetenschap

De voedingsindustrie voegt waarde toe aan de grote kracht van het land in de landbouw en zorgt steeds vaker voor export naar de wereldmarkten. Je kunt deel uitmaken van de grootste productie-industrie van Australië door USQ's Bachelor of Science (Food Science) te bestuderen en de wetenschap achter de ontwikkeling van nieuwe voedingsproducten te ontdekken.

Je leert over voedselchemie en -analyse, voedselverwerking en productontwikkeling, evenals voedselveiligheid. Je ontwikkelt ook een goed begrip van de effecten van voedingscomponenten op menselijke voeding en gezondheid.

USQ loopt voorop in de zich ontwikkelende markt voor 'functioneel voedsel' zoals paarse wortels en pruimen van koningin Garnet. De universiteit is een wereldleider in functioneel voedselonderzoek (ERA National Report, 2015).... [-]

Australië Toowoomba Australia Online
July 2019
Voltijd
Deeltijd
3 jaar
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
University of Southern Queensland (USQ)

De Bachelor of Science (Honours) biedt je de mogelijkheid om je kennis en vaardigheden uit te breiden op het specifieke vakgebied dat je interesseert. Voortbouwend op je ... [+]

Breid uw bachelor-specialisatie uit

De Bachelor of Science (Honours) biedt je de mogelijkheid om je kennis en vaardigheden uit te breiden op het specifieke vakgebied dat je interesseert. Voortbouwend op je undergraduate studies in Chemistry, heb je de mogelijkheid om je kennis te vergroten door middel van onderzoek. Je voert een onderzoeksproject uit en rapporteert hierover, onder toezicht van een medewerker met de juiste expertise.

Het Honours-programma geeft je een waardering van de professionele standaarden die vereist worden door de praktiserende wetenschapper en de ethische uitdagingen die de moderne wetenschap en technologie bieden. Je neemt ook deel aan onderzoeksteams, maakt kennis met geavanceerde experimentele en literatuuronderzoeksmethoden en krijgt de kans om contact te leggen met de bredere wetenschappelijke gemeenschap in de lokale regio, elders in Australië en het buitenland.... [-]

Australië Toowoomba Australia Online
July 2019
Voltijd
Deeltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Southern Queensland (USQ)

Wil je een bètastudie volgen op afstand of op de campus om jezelf te positioneren voor een opwindende carrière in de opkomende 'groene' beroepen? Met een focus op klimato ... [+]

Een geaarde flexibele 'groene' graad

Wil je een bètastudie volgen op afstand of op de campus om jezelf te positioneren voor een opwindende carrière in de opkomende 'groene' beroepen? Met een focus op klimatologie, ecologie en instandhouding, is de Bachelor of Science (Environment and Sustainability) ontworpen voor diegenen van jullie die de milieuwetenschappen, behoud van biodiversiteit en praktische aspecten van mitigatie en aanpassing van klimaatverandering en beheer van natuurlijke hulpbronnen willen onderzoeken voor meer a duurzame toekomst. Wilt u meer weten over belangrijke milieuproblemen en de sociale, politieke en ecologische implicaties van menselijke effecten op de wereld? We kijken er naar uit om onze kennis en ervaring met u te delen.... [-]

Australië Toowoomba Australia Online
July 2019
Voltijd
Deeltijd
3 jaar
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
University of Southern Queensland (USQ)

Heeft u dromen van het kweken van uw eigen druiven of het produceren van wat wijn in Bourgondië, Margaret River of de Granite Belt? Wil je een belangrijk onderdeel zijn v ... [+]

Wervelen, snuiven, nippen, spugen en studeren

Heeft u dromen van het kweken van uw eigen druiven of het produceren van wat wijn in Bourgondië, Margaret River of de Granite Belt? Wil jij een belangrijk onderdeel zijn van een spannende en groeiende industrie? Droom niet meer. USQ's Bachelor of Science (wijnwetenschappen) is de enige graad van zijn type in Noord-Australië en zal niet teleurstellen.

Met behulp van een speciaal gebouwde onderwijs- en trainingsfaciliteit van 8,5 miljoen dollar, het Queensland College voor wijntoerisme, biedt dit diploma training op locatie in commerciële wijngaarden, wijnmakerijen, laboratoria voor wijnmakerijen en sensorische analyse in samenwerking met regionale wijnshows. Wie zou een woonschool in het hart van een van de ontluikende wijndistricten van Australië kunnen weerstaan? De cursus is sterk toegepast en analytisch en is geschikt voor schoolverlaters, internationale studenten, producenten en degenen die op zoek zijn naar een carrièreswitch.... [-]

Australië Toowoomba Australia Online
July 2019
Voltijd
Deeltijd
3 jaar
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
University of Southern Queensland (USQ)

Wil je een leidende rol spelen in de wetenschap, het onderwijs, de industrie en de samenleving? Door de striktheid en logica van een wetenschappelijke benadering te combi ... [+]

Combineer striktheid en logica

Wil je een leidende rol spelen in de wetenschap, het onderwijs, de industrie en de samenleving? Door de striktheid en logica van een wetenschappelijke benadering te combineren met de specifieke kenmerken van een professioneel gebied, is de Bachelor of Science (wiskunde) ontworpen voor diegenen die geïnteresseerd zijn in het vinden van patronen in cijfers, ruimte en abstracties. Het aanbieden van cursussen in de algebra en calculus, high-performance numerieke computing en stichting wiskunde, de innovatieve graad maakt gebruik van online technologieën om de leerervaring te verbeteren.

Carrière resultaten

Zou je willen werken voor het Australische Bureau voor de Statistiek, een van de 'big four' banken, een verzekeringsmaatschappij, in informatica, logistiek, engineering of financiën? Goed afgestudeerden van deze graad zijn veelgevraagd in een verscheidenheid van industrieën. Specifieke functies omvatten werk als een wiskundige, Operations Manager, financiële analist, systeemanalist, supply chain-analist, analist voor bedrijfssystemen, dataminingonderzoeker, onderzoeker voor spraakverwerking en marktonderzoeker. Veel van onze studenten vinden ook werk als docenten van het secundair of tertiair wiskunde na verdere studie.... [-]

Australië Toowoomba Australia Online
July 2019
Voltijd
Deeltijd
3 jaar
Campus
Online
Lees meer in Nederlands

Bachelor

University of Southern Queensland (USQ)

Wil je televisie / radioprogramma's produceren, animaties maken, een documentaire ontwikkelen of de ins en outs van video- en geluidsproductie begrijpen? USQ's Bachelor i ... [+]

Maak boeiende media

Wil je televisie / radioprogramma's produceren, animaties maken, een documentaire ontwikkelen of de ins en outs van video- en geluidsproductie begrijpen? USQ's Bachelor in Communicatie en Media (Televisie en Radio) biedt een praktische omgeving voor studenten die geïnteresseerd zijn in het professionele gebruik van mediadiensten.

U hebt toegang tot de radio- en tv-studio's voor externe toegang van USQ. Je krijgt ook waardevolle praktische ervaring via de sterke branchelinks van USQ met enkele van de bekendste mediaorganisaties van Queensland.

Carrière resultaten

Je kunt een carrière als productietechnicus, studiokamerexploitant, animator, cameraman, productiecoördinator, digitale bordbeheerder, audiovisuele producent of postproductiesupervisor najagen.... [-]

Australië Toowoomba Australia Online
July 2019
Voltijd
Deeltijd
3 jaar
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
University of Southern Queensland (USQ)

Breid je passie voor creatieve kunst uit en verbeter je muzikale vaardigheden door onze Bachelor of Creative Arts (Honours) (Muziek). Deze graad zal je helpen om je prakt ... [+]

Verdere praktische en theoretische vaardigheden

Breid je passie voor creatieve kunst uit en verbeter je muzikale vaardigheden door onze Bachelor of Creative Arts (Honours) (Muziek). Deze graad zal je helpen om je praktische en theoretische vaardigheden in muziek verder te ontwikkelen. Gedurende je studie, krijg je onafhankelijke onderzoeksvaardigheden, leer je theorie toe te passen en ontwikkel je academische expertise. Deze graad geeft je ook de mogelijkheid om je kennis te demonstreren via een proefschrift dat je onder begeleiding zult schrijven in je interessegebied.

Carrière resultaten

Deze graad geeft je gespecialiseerde en geavanceerde training op het gebied van muziekprestaties, waardoor je de voorsprong hebt die je nodig hebt om succesvol te zijn in de industrie. Je hebt de praktische vaardigheden en kennis die nodig zijn om een ​​solist te worden of deel uit te maken van een ensemble, jazzuitvoerder, repetitur, muziekcriticus, muziekbeheerder, bibliothecaris, concertpromotor, begeleider, orkestmuzikant, geleerde, studioleraar en docent op een middelbare school (met verdere studie).... [-]

Australië Toowoomba Australia Online
July 2019
Voltijd
Deeltijd
1 jaar
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
University of Southern Queensland (USQ)

Vergroot je passie voor theater met onze Bachelor of Creative Arts (Honours) (theater). Gedurende deze opleiding beheerst u uw keuze voor theatervoorstelling, -theorie of ... [+]

Beheers uw keuze van uitvoeringsstijl

Vergroot je passie voor theater met onze Bachelor of Creative Arts (Honours) (theater). Gedurende deze opleiding beheerst u uw keuze voor theatervoorstelling, -theorie of -stage bij de op één na oudste acteursopleidingsinstelling van Australië, terwijl u wordt ondersteund door onze deskundige medewerkers.

Deze graad biedt je de mogelijkheid om een ​​gelijkwaardige mix van studiopraktijk en theorie-led-leren te ervaren, waardoor je je eigen prestatiemateriaal kunt maken en de vaardigheden kunt verwerven die nodig zijn om een ​​carrière in het theater te ondersteunen. Je zult ook een geavanceerd begrip ontwikkelen van de aard en impact van drama en theater in de menselijke samenleving.... [-]

Australië Toowoomba Australia Online
July 2019
Voltijd
Deeltijd
1 jaar
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
University of Southern Queensland (USQ)

USQ's Bachelor in de informatietechnologie (Information Technology Management) is een carrière-georiënteerde graad die is ontworpen om u uit te rusten met de vaardigheden ... [+]

Word lid van een spannende en dynamische sector

USQ's Bachelor in de informatietechnologie (Information Technology Management) is een carrière-georiënteerde graad die is ontworpen om u uit te rusten met de vaardigheden en kennis die u nodig heeft om te werken in de ICT - een sector met een waarde van 4,6% van het bbp van Australië. Je begint je specialisatie in je eerste jaar en hebt talloze mogelijkheden om je leren in praktijk te brengen door middel van een op de industrie gebaseerde leerervaring of -project. Je hebt ook de mogelijkheid om een ​​tweede major te kiezen uit een reeks zakelijke, handels- en wetenschappelijke cursussen om de loopbaan die je wilt vorm te geven en om je positie te versterken.... [-]

Australië Toowoomba Springfield Australia Online
July 2019
Voltijd
Deeltijd
3 jaar
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
University of Southern Queensland (USQ)

De major voor netwerken en beveiliging biedt u state-of-the-art vaardigheden op het gebied van netwerkontwerp, beheer, beveiliging en systeemontwikkeling en -beheer. Je z ... [+]

Word lid van een spannende en dynamische sector

We leven in een steeds meer verbonden wereld waar elke dag nieuwe uitdagingen worden gepresenteerd. Onze wereld heeft mensen nodig met de vaardigheden om het potentieel van bestaande technologieën te realiseren, de kansen van nieuwe technologieën te benutten en bedrijven en organisaties te helpen bij het navigeren door dit doolhof.

Er is vastgesteld dat de informatie- en communicatiesector een groot tekort heeft aan geschoolde professionals, met de verwachting dat dit tekort zich in de toekomst zal voortzetten. Dit is het moment om die eerste stap te zetten naar een carrière die dynamisch, wereldwijd en in de vraag zal zijn.

Waarom netwerken en beveiliging?... [-]

Australië Toowoomba Springfield Australia Online
July 2019
Voltijd
Deeltijd
3 jaar
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
University of Southern Queensland (USQ)

Als je weet dat je een carrière in IT wilt, maar je focus niet te vroeg wilt verkleinen, is de major van Information Systems Development ideaal. Je krijgt een breed scala ... [+]

Word lid van een spannende en dynamische sector

We leven in een steeds meer verbonden wereld waar elke dag nieuwe uitdagingen worden gepresenteerd. Onze wereld heeft mensen nodig met de vaardigheden om het potentieel van bestaande technologieën te realiseren, de kansen van nieuwe technologieën te benutten en bedrijven en organisaties te helpen bij het navigeren door dit doolhof.

Er is vastgesteld dat de informatie- en communicatiesector een groot tekort heeft aan geschoolde professionals, met de verwachting dat dit tekort zich in de toekomst zal voortzetten. Dit is het moment om die eerste stap te zetten naar een carrière die dynamisch, wereldwijd en in de vraag zal zijn.

Waarom de ontwikkeling van informatiesystemen?... [-]

Australië Toowoomba Australia Online
July 2019
Voltijd
Deeltijd
3 jaar
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
University of Southern Queensland (USQ)

Bouw de volgende stap naar uw toekomst met USQ's Bachelor of Engineering Science (Civil). Met de mogelijkheid om extern of op de campus te studeren, biedt de Bachelor in ... [+]

Bouw je toekomst

Bouw de volgende stap naar uw toekomst met USQ's Bachelor of Engineering Science (Civil). Met de mogelijkheid om extern of op de campus te studeren, biedt de Bachelor in Engineering Science je de flexibiliteit om je studie aan te passen aan je leven. Doe praktische oefeningen, werk met professionele apparatuur en leer de meest gewilde vaardigheden die je nodig hebt voor het personeel.

Met alle vormen van technische infrastructuur die ons omringt via onze wegen, gebouwen, bruggen, dammen en pijpleidingen; het is duidelijk dat Civiel-ingenieurs een belangrijke rol spelen in de samenleving. Leer de basisbeginselen van ontwerp, planning en bouw van grote infrastructuurprojecten en ontwikkel de kennis en vaardigheden die u zullen toelaten om succesvol te zijn.... [-]

Australië Toowoomba Springfield Australia Online
July 2019
Voltijd
Deeltijd
3 jaar
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
University of Southern Queensland (USQ)

Maak deel uit van de opkomende generatie van energie-ingenieurs en verkrijg de ervaring om in een groot aantal belangrijke industrieën te werken. Studeer terwijl je werkt ... [+]

Werk in een breed scala van industrieën

Maak deel uit van de opkomende generatie van energie-ingenieurs en verkrijg de ervaring om in een groot aantal belangrijke industrieën te werken. Studeer terwijl je werkt, via afstandsonderwijs of op de campus, en geef je de flexibiliteit om je studie aan te passen aan je leven.

Waarom Power?

Ga voorop lopen op het gebied van duurzame elektriciteitsopwekking, transmissie en gebruik en bereid je voor op de toekomst van stroom in Australië. Met de huidige inhoud van de cursus bent u klaar om de uitdagingen van de moderne energietechniek aan te gaan. Je studieprogramma stelt je in staat om in energiecentrales te werken en het gebruik van deskundig materiaal te analyseren om je praktische kennis in de industrie toe te passen.... [-]

Australië Toowoomba Australia Online
July 2019
Voltijd
Deeltijd
3 jaar
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
University of Southern Queensland (USQ)

Wil je als psycholoog werken? Je bent hier op de juiste plek. USQ's Bachelor of Psychology (Honours) is speciaal ontwikkeld voor diegenen onder u die beoefenaars willen w ... [+]

Ontwikkel een professionele portfolio

Wil je als psycholoog werken? Je bent hier op de juiste plek. USQ's Bachelor of Psychology (Honours) is speciaal ontwikkeld voor diegenen onder u die beoefenaars willen worden. Als zodanig legt het programma een zware nadruk op het ontwikkelen van zowel onderzoek als professionele vaardigheden, inclusief een diep begrip van de ethische principes die de psychologische praktijk informeren. In elk semester vanaf je eerste op USQ ben je betrokken bij onderzoeksprojecten en bij activiteiten die psychologische professionele vaardigheden bevorderen.

Onderweg zul je veel praktische ervaring opdoen in een ondersteunende omgeving. Je begint met het doen van stages in het tweede jaar en klok verder in het derde jaar. Huidige studenten werken op plaatsen zoals Drug Arm, Disability Services, Queensland Police, lokale scholen, NGO's en in de privé-praktijken. Psychologie kan een uitdagend beroep zijn, maar aan het einde van de graad zult u blootstelling hebben gehad aan behandelingsregimes en ervaring hebben opgedaan met de psychologische tests van het bestuur.... [-]

Australië Springfield
July 2019
Voltijd
Deeltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Southern Queensland (USQ)

Als je een rechtenstudie zoekt, krijg je na USQ 3-jarige graad Bachelor of Laws je daar eerder. Geaccrediteerd door de Legal Practitioners Admissions Board als een academ ... [+]

Begin eerder met je carrière in de wet

Als je een rechtenstudie zoekt, krijg je na USQ 3-jarige graad Bachelor of Laws je daar eerder. Geaccrediteerd door de Legal Practitioners Admissions Board als een academische kwalificatie voor toelating als een advocaat in Queensland, USQ's Bachelor of Laws is een van slechts een paar graden die kunnen worden afgerond in 3 jaar.

Je studies bereiden je voor op de praktijk als advocaat of advocaat in Queensland of een juridische beoefenaar elders in Australië, maar een rechtenstudie bereidt je ook voor op vele andere carrières in het bedrijfsleven, de handel en de overheid.

Je kunt op de campus studeren aan Springfield of Toowoomba, of via afstandsonderwijs en omringd worden door ervaren en toegankelijke docenten en medestudenten die net zo gepassioneerd zijn door het recht als je bent.... [-]

Australië Toowoomba Springfield Australia Online
July 2019
Voltijd
Deeltijd
3 jaar
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
University of Southern Queensland (USQ)

Ben je geïnteresseerd in een carrière in het voorschools onderwijs? USQ's Bachelor of Early Childhood geeft je de attributen die vereist zijn in de sector van de voorscho ... [+]

Op kinderen gericht leren

Ben je geïnteresseerd in een carrière in het voorschools onderwijs? USQ's Bachelor of Early Childhood geeft je de attributen die vereist zijn in de sector van de voorschoolse educatie en kinderopvang. Met de nadruk op de kennis, vaardigheden, praktijken en waarden die inherent zijn aan de hedendaagse inzichten van beste praktijken in het voorschools onderwijs, bent u goed gepositioneerd om met kinderen en gezinnen te werken in een reeks van vroege leeromgevingen.

Met USQ krijgt u de kans om uw vroege jeugdgraad online, op de campus of een combinatie van beide te bestuderen.

Krijg professionele ervaring

Je krijgt praktische loopbaanervaring met 80 dagen gerichte professionele ervaringsplaatsing. Voor zowel internationale als binnenlandse studenten wordt gesuggereerd dat 50% van de professionele plaatsing wordt uitgevoerd in Australië.... [-]

Australië Toowoomba Springfield
July 2019
Voltijd
Deeltijd
3 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Southern Queensland (USQ)

Duurzaam ondernemen is zeer actueel en genereert veel politieke en maatschappelijke belangstelling. Met de Bachelor of Business and Commerce (Sustainable Business) van US ... [+]

Leer de vaardigheden om bedrijven naar de toekomst te begeleiden

Duurzaam ondernemen is zeer actueel en genereert veel politieke en maatschappelijke belangstelling. Met de Bachelor of Business and Commerce (Sustainable Business) van USQ richt u zich op bedrijfsactiviteiten en krijgt u inzicht in de wetenschap die de noodzaak van duurzame praktijken en de kennis ondersteunt om effectieve en praktische oplossingen te vinden voor de problemen waarmee bedrijven worden geconfronteerd. Gedekte gebieden zijn onder meer milieustudies, biodiversiteit, natuurbehoud, milieurecht, duurzame economieën, duurzaam ondernemen en duurzame boekhouding en financiën.

Bedrijfsleiders met een sterke milieu-achtergrond zullen in toenemende mate worden gezocht. Door uw kennis uit te breiden naar een tweede specialisatiegebied (major) uit een scala van zakelijke en commerciële gebieden, kunt u uw positie op de markt versterken. Een populaire optie is om duurzaam ondernemen te combineren met een financiële majoor.... [-]

Australië Toowoomba Springfield Australia Online
July 2019
Voltijd
Deeltijd
3 jaar
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
University of Southern Queensland (USQ)

Ben je creatief, gemotiveerd, werk graag in een team, georganiseerd maar flexibel, en vooral geïnteresseerd in hoe mensen denken en handelen? Dan is de Bachelor of Busine ... [+]

Lever waarde aan klanten en organisaties

Ben je creatief, gemotiveerd, werk graag in een team, georganiseerd maar flexibel, en vooral geïnteresseerd in hoe mensen denken en handelen? Dan is de Bachelor of Business and Commerce (Marketing) van USQ misschien wel de graad voor jou. Marketing omvat de stappen die zijn ondernomen om uw product of diensten in de handen van potentiële klanten te plaatsen. Als zodanig kan het de energie en middelen van een organisatie optimaal benutten voor maximale winst op de markt.

De marketingmarketing biedt u kansen om relevante marketingtheorieën en -principes te leren in een real-world context door het gebruik van casestudy's en toegepaste activiteiten. Je hebt ook de mogelijkheid om in je laatste jaar een professionele werkervaringcursus te volgen, waarin je met een organisatie samenwerkt om een ​​project te voltooien.... [-]

Australië Toowoomba Springfield Australia Online
July 2019
Voltijd
Deeltijd
3 jaar
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
University of Southern Queensland (USQ)

Door Bedrijfseconomie te studeren als uw major in de Bachelor of Business and Commerce van USQ, zult u begrijpen hoe bedrijven mensen, kapitaal en middelen beheren, en om ... [+]

Bereid je voor op een professionele carrière

Door Bedrijfseconomie te studeren als uw major in de Bachelor of Business and Commerce van USQ, zult u begrijpen hoe bedrijven mensen, kapitaal en middelen beheren, en omgaan met externe krachten zoals concurrentie en overheidsbeleid om de bedrijfsdoelstellingen het best te bereiken. Bedrijfseconomen doen onderzoek, verzamelen en analyseren gegevens, volgen economische trends, ontwikkelen prognoses en kunnen een leidende rol spelen bij het adviseren van het senior management over strategische beslissingen.

Bedrijfseconomie biedt u de mogelijkheid om resultaten beknopt te analyseren en te redeneren en te communiceren. Deze major kan worden aangevuld met een tweede major of minor in verwante gebieden zoals wetgeving, financiën, boekhouding of IT.... [-]

Australië Toowoomba Australia Online
July 2019
Voltijd
Deeltijd
3 jaar
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
University of Southern Queensland (USQ)

USQ's Bachelor of Business and Commerce met als afstudeerrichting Accounting is een beroepsgerichte opleiding die is ontworpen om u de vaardigheden en kennis bij te breng ... [+]

Bereid je voor op een professionele carrière

USQ's Bachelor of Business and Commerce met als afstudeerrichting Accounting is een beroepsgerichte opleiding die is ontworpen om u de vaardigheden en kennis bij te brengen voor een carrière als accountant.

Accounting is een essentieel onderdeel van elk bedrijf of organisatie. Accounting als een beroep heeft de afgelopen decennia een grote verschuiving ondergaan, van een strikt financiële focus van economische aansprakelijkheid naar een meer complexe rol binnen bedrijfsorganisaties en management. Het accountantsberoep is ook uitgebreid met gebieden zoals informatiesystemen, insolventie en forensisch onderzoek.

Je hebt ook de mogelijkheid om een ​​tweede major uit een reeks zakelijke en commerciële velden te kiezen om de gewenste carrière vorm te geven. Een dubbele hoofdrol in boekhouding en financiën is een van onze meest populaire combinaties.... [-]

Australië Toowoomba Springfield Australia Online
July 2019
Voltijd
Deeltijd
3 jaar
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
University of Southern Queensland (USQ)

Met USQ's Bachelor of Business and Commerce met hoofdvak in financiën, leert u meer over de financiële kant van een onderneming, namelijk het beheren van geld en invester ... [+]

Neem de controle over zakelijke financiën

Met USQ's Bachelor of Business and Commerce met hoofdvak in financiën, leert u meer over de financiële kant van een onderneming, namelijk het beheren van geld en investeringen. Je behandelt de fundamenten van financiële omgevingen en moderne analytische technieken en past je studie toe op verschillende gebieden van het financiële spectrum, en leert de ins en outs van bedrijfsfinanciering, beurshandel, beleggingsbeheer, internationaal financieel management en financiële economie.

Je hebt ook de mogelijkheid om een ​​tweede major uit een reeks zakelijke en commerciële velden te kiezen om de gewenste carrière vorm te geven en je positie te versterken. Een dubbele hoofdrol in boekhouding en financiën is bijvoorbeeld een van onze populairste combinaties.... [-]

Australië Toowoomba Springfield Australia Online
July 2019
Voltijd
Deeltijd
3 jaar
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
University of Southern Queensland (USQ)

Bedrijven die zaken doen in een steeds globalere werkomgeving, hebben werknemers nodig die begrijpen hoe ze moeten omgaan met de uitdagingen waarmee zij worden geconfront ... [+]

Bereid je voor op een carrière in het bedrijfsleven

Bedrijven die zaken doen in een steeds globalere werkomgeving, hebben werknemers nodig die begrijpen hoe ze moeten omgaan met de uitdagingen waarmee zij worden geconfronteerd. Met USQ's Bachelor of Business and Commerce (International Business) bereidt u zich voor op een dergelijke rol met een unieke mix van zakelijke en internationale betrekkingen, naast de mogelijkheid om een ​​taal (Indonesisch, Mandarijn of Duits) te leren als een tweede major, of kies uit een een breed scala aan bedrijfs- en handelsgerelateerde velden.

Je zult kennis opdoen over globaal management, kennisoverdracht, buitenlandse relaties, internationaal human resource management, veranderingen in mondiale markten en wereldwijde strategieën.... [-]

Australië Toowoomba Australia Online
July 2019
Voltijd
Deeltijd
3 jaar
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
University of Southern Queensland (USQ)

Met constante vooruitgang in technologie, internetsnelheid en sociale media staan ​​professionals voor de uitdaging van het vastleggen, opslaan, overdragen en organiseren ... [+]

Leer Big Data vastleggen en transformeren

Met constante vooruitgang in technologie, internetsnelheid en sociale media staan ​​professionals voor de uitdaging van het vastleggen, opslaan, overdragen en organiseren van grote hoeveelheden gegevens. USQ's Bachelor of Information and Technology (Data Analytics) biedt u de nodige multidisciplinaire vaardigheden om grote hoeveelheden gegevens te verzamelen, verwerken en interpreteren en de waardevolle informatie aan het beoogde publiek door te geven.

Je onderzoekt computers, statistieken, datamining, informatiesystemen, gegevensbeheer, sorteren en presenteren, evenals probleemoplossing, projectbeheer, teamwork, communicatie en ethiek.

... [-]
Australië Toowoomba Springfield Australia Online
July 2019
Voltijd
Deeltijd
3 jaar
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
University of Southern Queensland (USQ)

Met USQ wordt de Bachelor of Business and Commerce een toonaangevende werkplaatsdeskundige over strategieën en werkwijzen voor het begeleiden van en samenwerken met werkn ... [+]

Word een toonaangevende werkplaatsdeskundige

Met USQ wordt de Bachelor of Business and Commerce een toonaangevende werkplaatsdeskundige over strategieën en werkwijzen voor het begeleiden van en samenwerken met werknemers, zodat de mensen die voor het bedrijf werken gemotiveerd zijn om een ​​bron van concurrentievoordeel voor het bedrijf te bieden.

Dit wordt een steeds grotere uitdaging nu werkplekken diverser worden en meer nadruk leggen op het combineren van werk en privéleven om toptalent te werven, te behouden en te ontwikkelen. Je studies zullen betrekking hebben op cursussen zoals gedrag en management van organisaties, talentmanagement, workforce-ontwerp, risicobeheersing, gezondheid en veiligheid op het werk, relaties op het werk, verbeteren van prestaties van werknemers, leren van organisaties, strategisch personeelsmanagement, kennisbeheer en toonaangevende veranderingen in de organisatie.... [-]

Australië Toowoomba Springfield Australia Online
July 2019
Voltijd
Deeltijd
3 jaar
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
University of Southern Queensland (USQ)

Verbeter uw kennis van de visuele kunsttheorie en oefen met onze Bachelor of Creative Arts (Honours) (Visual Arts). Met deze graad kun je een scala aan historische en hed ... [+]

Verbeter je carrière

Verbeter uw kennis van de visuele kunsttheorie en oefen met onze Bachelor of Creative Arts (Honours) (Visual Arts). Met deze graad kun je een scala aan historische en hedendaagse kwesties kritisch analyseren en hun impact op kunst en samenleving verkennen. U krijgt ook de gelegenheid om een ​​proefschrift onder begeleiding in uw interessegebied in te vullen.

Carrière resultaten

Deze graad zal je vaardigheden verbeteren en je de voorsprong geven die je nodig hebt om te slagen als praktiserend kunstenaar, docent op een middelbare school (met verdere studie), kunstcriticus, bibliothecaris, curator of op het gebied van kunstadministratie, studio- en galeriemanagement, community kunst en kunst onderzoek.... [-]

Australië Toowoomba Australia Online
July 2019
Voltijd
Deeltijd
1 jaar
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
University of Southern Queensland (USQ)

... [+]

[-]
Australië Toowoomba Springfield Australia Online
February 2020
Voltijd
Deeltijd
4 - 8 jaar
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
University of Southern Queensland (USQ)

... [+]

Majors

landbouwtechniek Civiel ingenieurschap computer systems engineering Electrical and Electronic Engineering Omgevings Ingenieurschap Infrastructuurbeheer Mechanische Techniek

Professionele Accreditatie

[-]
Australië Toowoomba Springfield Australia Online
July 2019
Voltijd
Deeltijd
3 - 6 jaar
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
University of Southern Queensland (USQ)

Bij onze Applied Computer Science major gaat het erom u de vaardigheden te geven om computergerelateerde problemen op te lossen. Met snelle ontwikkelingen in technologie ... [+]

Word lid van een spannende en dynamische sector

We leven in een steeds meer verbonden wereld waar elke dag nieuwe uitdagingen worden gepresenteerd. Onze wereld heeft mensen nodig met de vaardigheden om het potentieel van bestaande technologieën te realiseren, de kansen van nieuwe technologieën te benutten en bedrijven en organisaties te helpen bij het navigeren door dit doolhof.

Er is vastgesteld dat de informatie- en communicatiesector een groot tekort heeft aan geschoolde professionals, met de verwachting dat dit tekort zich in de toekomst zal voortzetten. Dit is het moment om die eerste stap te zetten naar een carrière die dynamisch, wereldwijd en in de vraag zal zijn.

Waarom toegepaste informatica?... [-]

Australië Toowoomba Australia Online
July 2019
Voltijd
Deeltijd
3 jaar
Campus
Online
Lees meer in Nederlands

USQ | You've got this (45 sec)

USQ | You've got this (30 sec)

USQ | You've got this (15 sec)

USQ | Become more (30sec)

University of Southern Queensland
Address
USQ Toowoomba West St
4350 Toowoomba, Queensland, Australië
Website
Telefoonnr.
+61 74631 5543
Address
USQ Springfield Sinnathamby Boulevard
4300 Springfield, Queensland, Australië
Address
USQ Ipswich 11 Salisbury Road
4305 Brisbane, Queensland, Australië
Address
Australia Online, Australië
Telefoonnr.
undefined