University of Canberra

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Het gaat allemaal over jou

De Universiteit van Canberra is een levendige overheidssuniversiteit waar jouw toekomst het meest belangrijk is. We worden internationaal erkend, gerangschikt in de top 100 jonge universiteiten in de wereld en hebben grote plannen voor uw toekomst.

We richten ons niet alleen op de theorie van dingen, maar ook graag onze studenten leren zoals ze zouden werken. Dat noemen wij werkgeïntegreerd leren en het is een grote reden dat onze studenten zeer gewild zijn en onder de meest betaalde en meest inzetbare in Australië zijn.

onze Cursussen

Met meer dan 300 bachelor- en postgraduaat- en onderzoeksgraden die zich uitstrekken over 28 brede studieterreinen, is er zeker een carrièrepad dat u bij UC past. Onze studiegebieden omvatten:

 • Boekhouding en management
 • Gebouwde omgeving en design
 • Communicatie en media
 • Creatieve en culturele praktijk
 • Pedagogiek
 • Overheid en beleid
 • Gezondheid en sport
 • Recht en rechtvaardigheid
 • Engineering, IT en Data
 • Wetenschap

Een beetje over ons

De universiteit van Canberra is opgericht als universiteit in 1990 en heeft een reputatie verdiend voor het produceren van enkele van de meest inzetbare afgestudeerden van het land. Onze studenten zijn in grote vraag met werkgevers in heel Australië en over de hele wereld.

We hebben een diverse gemeenschap van meer dan 17.500 studenten, 2.500 medewerkers en 78.000 alumni in meer dan 105 landen.

Op slechts 10 minuten van de Canberra CBD en op slechts vijf minuten van het stadscentrum van Belconnen ligt de campus Bruce op 120 hectare pittoreske inheemse bosgrond.

Onze levensstijl in de campus draait om onze koffiewinkels, restaurants, bars, lounges en gazons. Er zijn een aantal professionele en sociale clubs en verenigingen en sportteams om in deel te nemen, plus regelmatig sociale evenementen. Wij zijn ook de thuisbasis van de ACT Brumbies, de WNBL Canberra Capitals en een groot aantal professionele en elite atleten.

De universiteit heeft onlangs ondertekende contracten van meer dan $ 2 miljard aan investeringen mogelijk te maken op de campus, met inbegrip van een technologie hub en gezondheid politiedistrict met onze eigen openbaar ziekenhuis. Dus kom en studeer op een echt innovatieve universiteit die een eigen geschiedenis schrijft.

Kan niet naar Canberra komen? Kijk in de beschikbare cursussen van onze partners in Melbourne, Sydney en Queensland.

Waarom UC?

 1. De universiteit is gevestigd in Canberra, de hoofdstad van Australië en de zetel van de Australische federale regering en het parlement.
 2. De Universiteit van Canberra is uitgeroepen tot de 'Top 100 jonge universiteiten' ter wereld in de prestigieuze 2017 Times Higher Education Rankings.
 3. De Universiteit van Canberra is gerangschikt in de prestigieuze 'Top 100 universiteiten onder de leeftijd van 50' in de 2016-17 QS Young University Rankings.
 4. Onze diploma's richten zich op het ontwikkelen van vaardigheden voor de echte wereld, met de nadruk op 'Work-integrated learning' over het curriculum.
 5. Flexibele wegen zijn beschikbaar voor de universiteit via de Universiteit van Canberra College.
 6. UC's afgestudeerde werkgelegenheid bedraagt ​​90 procent (boven het nationale universitaire gemiddelde van 89 procent).
 7. De startlonen van de UC-afgestudeerden over alle studiegebieden zijn gemiddeld 58.000 dollar per jaar (boven het nationale universiteitsgemiddelde van 56.000 dollar).
 8. UC heeft alles - klasgeld is matig, klassen maten zijn klein, academische normen zijn hoog en onze diploma's worden wereldwijd gerespecteerd.
Deze school biedt programma's in:
 • Engels

Bekijk BA's » Bekijk Bachelors » Bekijk Bachelor » Bekijk Masters » Bekijk MBA's »

Programma's

Deze school biedt ook:

BA

Bachelor of Arts in Architecture

Campus Voltijd 6 semesters January 2018 Australië Canberra

Ben je creatief en avontuurlijk met een speciale interesse in de architectuur? Onze cursus raadt u aan de wereld van design binnen het kader van de nationale hoofdstad van Australië te verkennen - een internationaal erkend model design stad. [+]

Activeer uw flair voor het ontwerp in de architectuur

Ben je creatief en avontuurlijk met een speciale interesse in de architectuur? Onze cursus raadt u aan de wereld van design binnen het kader van de nationale hoofdstad van Australië te verkennen - een internationaal erkend model design stad.

Zelfstandig werken en met anderen: de mogelijkheid om hun eigen werk te plannen, zijn self-directed, en het gebruik van interpersoonlijke vaardigheden en attitudes om samen te werken 2. Professionaliteit en maatschappelijke verantwoordelijkheid: Het vermogen en de intentie om professionele kennis en vaardigheden te gebruiken ethisch en verantwoord, ten behoeve van anderen en het milieu [-]

Bachelor

Bachelor In Accounting

Campus Voltijd 6 semesters January 2018 Australië Canberra

[+]

U zult ook in staat zijn om een ​​open major uit elk gebied dat tot de universiteit zodat u uw mate aan uw speciale belangen te ontmoeten aan te passen te selecteren.

Bestudeer een Bachelor of Accounting aan UC en zal u: voor te bereiden op accreditatie met professionele boekhoudkundige verenigingen waaronder CPA Australië, de Chartered Accountants Australië en Nieuw-Zeeland en het Institute of Public Accountants de studie van de fundamenten van kritisch denken en het verbeteren van uw onderzoeksvaardigheden toegang tot gespecialiseerde eenheden die uw zakelijke vaardigheden zal ontwikkelen om ervoor te zorgen heb je keuzevrijheid met je carrière evalueren carrièrepad specialisatie in de professionele boekhouding, sector accounting publiek, management accounting en financiële boekhouding. - Werken zelfstandig en anderen Professionaliteit en maatschappelijke verantwoordelijkheid [-]

Bachelor In De Ingenieurswetenschappen In Het Netwerk En Software STUDIE (cum Laude)

Campus Voltijd 8 semesters January 2018 Australië Canberra

[+]

Pass afgestudeerden in vergelijkbare vakgebieden van andere universiteiten, met vergelijkbare resultaten, kunnen ook in aanmerking komen voor deze mate te ondernemen.

7175 - Web Design en programmering - 3 cp, niveau 2 8223 - Inleiding tot Computer Engineering - 3 cp, Niveau 1 8224 - Electronics Systems - 3 cp, Niveau 1 8228 - Engineering Management 2A - 3 cp, niveau 2 8233 - Communication Theory - 3 cp, niveau 3 8235 - Signalen en Systemen - 3 cp, niveau 3 8878 - Mobile Technologies - 3 cp, niveau 2 9788 - Hedendaagse IT & E Issues - 3 cp, Level 3 9826 - ICT en Engineering Research Methods - 3 cp, Niveau 4 ... [-]

Bachelor In De Sport Management

Campus Voltijd 6 semesters January 2018 Australië Canberra

Achter elk verhaal van sportieve excellence is het vaak onnoemelijke verhaal van bekwame planning en een sterk management. Onze Bachelor of Sports Management was de eerste van zijn soort in Australië en is sindsdien uitgegroeid tot een marktleider op het gebied van de professionele sport management onderwijs. [+]

Het pad naar sportieve excellence nodig heeft om geweldig beheer

Achter elk verhaal van sportieve excellence is het vaak onnoemelijke verhaal van bekwame planning en een sterk management. Onze Bachelor of Sports Management was de eerste van zijn soort in Australië en is sindsdien uitgegroeid tot een marktleider op het gebied van de professionele sport management onderwijs.

Gedurende de cursus krijg je een sterke kennis van management theorie en praktijk te ontwikkelen. En, zult u ongekende toegang tot de leiders in de sport hebben via onze on-campus Sporting Commons.

Studie De Bachelor of Sports Management bij UC en zal u: stel je je weg naar verder leren in een verscheidenheid aan sporten disciplines de opbouw van sterke kennis van de hedendaagse management theorie en praktijk zelf uit te rusten met gespecialiseerde kennis op specifieke terreinen van sportmanagement netwerk met de huidige academische en professionele leiders in de sport verkennen aanvullende disciplines zoals sport media met de flexibiliteit van uw studieplan geopend keuzevakken. Work-integrated learning ... [-]

Bachelor In De Sport Media

Campus Voltijd 6 semesters January 2018 Australië Canberra

Met digitale technologie, waardoor sport media toegankelijker dan ooit, er is geen betere tijd voor u om de verhalen van de sportieve prestatie te vertellen. Onze Bachelor of Sports Media zal je arm met een scala aan vaardigheden en kennis die het fundament voor uw succesvolle carrière in de sport zal vormen. Deze cursus zal je trainen om een ​​werkende professional in print, radio, televisie en online journalistiek te worden. [+]

Maak deel uit van de geschiedenis van de sport in de maak

Met digitale technologie, waardoor sport media toegankelijker dan ooit, er is geen betere tijd voor u om de verhalen van de sportieve prestatie te vertellen. Onze Bachelor of Sports Media zal je arm met een scala aan vaardigheden en kennis die het fundament voor uw succesvolle carrière in de sport zal vormen. Deze cursus zal je trainen om een ​​werkende professional in print, radio, televisie en online journalistiek te worden.

Bestudeer een Bachelor of Sports Media bij UC en zal u: leren van de essentiële vaardigheden van een professionele sport journalist inzicht in de morele en ethische implicaties van sportverslaggeving krijgen een sterkere bewustwording van de vele platforms ervaren regelmatige en kritische praktijk in de sport rapportage. krijgen een duidelijk inzicht in de media de praktijk een heel scala van professionele en amateur sport het ontwikkelen van een praktische kennis en waardering van de vaardigheden die uitmuntendheid in de sport dekking te bereiken. Work-integrated learning ... [-]

Bachelor In Software Engineering

Campus Voltijd 6 semesters January 2018 Australië Canberra

Als software engineering is je carrière focus, dan is er geen betere plek om te studeren dan de Universiteit van Canberra. Onze Bachelor of Software Engineering is ontwikkeld voor studenten die geïnteresseerd zijn in het ontwerpen en bouwen van softwaresystemen. Je hebt ook de mogelijkheid om een ​​professionele minor gespecialiseerd in een aantal gebieden, zoals beveiliging computer, Network Computing, games ontwikkeling, digitale recherche en intelligente systemen te voltooien. [+]

Deze cursus is geaccrediteerd door de beroepsorganisatie, de Australische Computer Society, op professioneel niveau.

Ontwerpen en programmeren van uw eigen unieke software systeem

Als software engineering is je carrière focus, dan is er geen betere plek om te studeren dan de Universiteit van Canberra. Onze Bachelor of Software Engineering is ontwikkeld voor studenten die geïnteresseerd zijn in het ontwerpen en bouwen van softwaresystemen. Je hebt ook de mogelijkheid om een ​​professionele minor gespecialiseerd in een aantal gebieden, zoals beveiliging computer, Network Computing, games ontwikkeling, digitale recherche en intelligente systemen te voltooien.

Bestudeer een Bachelor of Software Engineering aan UC en zal u: bereiken uitgebreide inzicht in de technische aspecten van de informatica bestuderen de huidige programmeertalen op een intensieve niveau inzicht in de methodologie van software systems engineering met behulp van analyse en specificatie methodes zoals UML, XML, gestructureerd en zachte systemen methodologieën leren ontwerpen en systemen en software te bouwen met behulp van gespecialiseerde engineering tools werken binnen ontwikkelomgevingen modern dat Windows, Linux, mobiele en cloud computing te nemen. Work-integrated learning ... [-]

Bachelor of Building and Construction Management

Campus Voltijd 8 semesters January 2018 Australië Canberra

[+]

Communiceer oplossingen en onderzoeksresultaten met duidelijke en coherente uiteenzetting van kennis en ideeën om een ​​gevarieerd publiek.

In deze cursus bent u in te vullen tot 40 dagen van de stage als onderdeel van je opleiding.

Deel B - Must Pass 12 studiepunten uit de volgende 6384 - Industrial Relations - 3 cp, niveau 2 7371 - Strategisch Management - 3 cp, niveau 3 7878 - Organizational Behavior - 3 cp, niveau 2 9529 - Principles of HRM - 3 cp, niveau 2

Herkennen en het gebruik van de juiste bouw en constructie technologieën en processen om eenvoudige en complexe vraagstukken in de sector op te lossen toe te passen; UC Afgestudeerden zijn Professional: gebruik van up-to-date en relevante kennis en vaardigheden. Communiceer als een professional aan alle belanghebbenden in de bouwsector, met de mogelijkheid om zelfstandig of als onderdeel van een project team te werken, voor de succesvolle afronding van de industrie projecten. UC afgestudeerden zijn professionele: werken samen als onderdeel van een team, onderhandelen en conflicten op te lossen; weergave initiatief en doorzettingsvermogen, en gebruiken hun organisatorische vaardigheden te plannen en beheren van hun werklast; trots op hun professionele en persoonlijke integriteit. UC afgestudeerden zijn wereldburgers: vaststelling van een weloverwogen en evenwichtige aanpak in professionele en internationale grenzen; gedragen ethisch en duurzaam in hun professionele en persoonlijke leven. UC afgestudeerden zijn levenslange leerlingen: zijn zelfbewust; aanpassen aan complexiteit dubbelzinnigheid en verandering van flexibel en bereid om met nieuwe ideeën. Demonstreer ethische, sociale en ecologische verantwoordelijkheid in... [-]

Bachelor Of Commerce

Campus Voltijd 6 semesters January 2018 Australië Canberra

[+]

- - het zelfstandig leren vaardigheden die nodig zijn om up-to-date te blijven met de vooruitgang in de theoretische kaders en professionele praktijken na het afstuderen, de persoonlijke vaardigheden die nodig zijn om professioneel advies in de discipline of disciplines ze kiezen voor een studie. Afgestudeerden in staat om kritisch denken zullen kunnen uitoefenen en toegepaste analytische vaardigheden om te bepalen welke informatie relevant is om specifieke beslissingen genomen. Zij zullen ook in staat zijn om te bepalen of ze hebben alle relevante informatie bij het adviseren van cliënten of het management, en hebben de mogelijkheid om kort en bondig te vragen of ontbrekende informatie te verkrijgen. nodig de communicatieve vaardigheden om een ​​heldere, samenhangende en onafhankelijke expositie van kennis en ideeën te presenteren aan een groot aantal stakeholders met behulp van technische en niet-technische taal, afhankelijk van het publiek. - Als studenten vooruitgang door middel van de cursus, zullen ze de capaciteit hebben om hun eigen initiatief en professionele oordeel op een ethisch verantwoorde manier uit te oefenen om problemen die minder duidelijk omschreven zijn, meer complexe analyse te ontwikkelen, en vereisen de toepassing van concepten in een verscheidenheid van disciplinaire en sub- disciplinaire contexten. - [-]

Bachelor of Communication in Advertising

Campus Voltijd 6 semesters January 2018 Australië Canberra

[+]

9437 - Grondslagen van onderzoek en Creative Aanvraag - 3 cp, Niveau 1 9799 - Grondslagen van de professionele planning - 3 cp, Niveau 1 Optie 2 - 6 studiepunten als volgt 9132 - Grondslagen van Onderzoek - 3 cp, Niveau 1 9437 - Grondslagen van onderzoek en Creative Aanvraag - 3 cp, Niveau 1 9799 - Grondslagen van de professionele planning - 3 cp, Niveau 1 Deel B - Moet passeren 3 studiepunten uit de volgende 5565 - Inleiding tot de journalistiek - 3 cp, Niveau 1 8120 - bewerken Beeld en Geluid - 3 cp, Niveau 1 8121 - Inleiding tot Media Production - 3 cp, Niveau 1 8147 - het schrijven van korte voorstellen - 3 cp, Niveau 1 8169 - Globalisering en Resistance - 3 cp, Niveau 1 8304 - Inleiding tot Creatief schrijven - 3 cp, Niveau 1 8671 - Culturen en diversiteit - 3 cp, Niveau 1 9022 - Digitale Media Literacy - 3 cp, Niveau 1 9023 - Inleiding tot de Communicatiewetenschap - 3 cp, Niveau 1 9024 - Inleiding tot de politieke communicatie - 3 cp, Niveau 1 9027 - Media, Technologie en Samenleving - 3 cp, Niveau 1 9483 - Design History - 3 cp, Niveau 1 9494 - Engels Grammatica - 3 cp, Niveau 1 9498 - Studie van Taal - 3 cp, Niveau 1 Opmerking: Als een van de eenheden in deze lijst is al een vereiste eenheid binnen het normale cursusstructuur kan niet worden beschouwd als een eenheid... [-]

Bachelor of Event and Tourism Management

Campus Voltijd 6 semesters January 2018 Australië Canberra

[+]

Cursus doelstellingen Graduate Kwaliteiten Afgestudeerden van de Bachelor of Events and Tourism Management graad wordt de toepassing van kennis en vaardigheden te tonen door middel van innovatie en initiatief, vooral omdat deze betrekking hebben op het oplossen van problemen en besluitvorming. Zij zal ontwikkelen en oplossingen voor een breed scala van onderwerpen en contexten aan te passen door het nemen van verantwoordelijkheid voor hun eigen leerproces, zowel zelfstandig als in een team omgeving. Technische vaardigheden om onderzoek en analyse van zakelijke en toeristische gegevens te vergemakkelijken. Analyse en onderzoek [-]

Bachelor of Graphic Design

Campus Voltijd 6 semesters January 2018 Australië Canberra

[+]

<li>

<li> 9027 - Media, Technologie en Samenleving - 3 cp, Niveau 1

Toelatingseisen

Normaal UC toelatingseisen om een ​​initiële cursus.

Engels taaleisen

Academische IELTS van 6.0 of equivalent, zonder band score lager dan 5,5

[-]

Bachelor of Information Technology

Campus Voltijd 6 semesters January 2018 Australië Canberra

[+]

7156 - Business Intelligence Systems - 3 cp, niveau 3 In elk semester, slechts een selectie van deze eenheden is beschikbaar.

Kennis en vaardigheden van de cutting edge ontwikkeling in de informatietechnologie (IT) industrie en toepassing van de kennis en vaardigheden om het echte leven van IT-systemen en hun zakelijke omgevingen, beleid en management, zelfstandig en / of werken in een team. Werken zelfstandig en anderen Solide basis van de relevante theorieën en de basisprincipes in IT-gebied, waaronder het bedrijfsleven, informatiesystemen, het systeem analyse en modellering, systeembeheer, beveiliging, netwerken, software-ontwikkeling, en kunstmatige intelligentie enz .; van de stichting om up-to-date kennis en vaardigheden in de toekomst te verwerven. Persoonlijke kenmerken: kritisch denken, reflectieve praktijk, bloeiende in een omgeving van verandering Kennis, vaardigheden, begrip en de toepassing van het onderzoek, analyse en synthese om IT-systemen en hun zakelijke omgevingen, beleid en beheer met een hoog niveau van beroepsethiek, verantwoordelijkheden, waarden en normen. Analyse en onderzoek Professionaliteit en maatschappelijke verantwoordelijkheid Persoonlijke kenmerken: kritisch denken, reflectieve praktijk, bloeiende in een omgeving van verandering Communicatieve vaardigheden in het luisteren, lezen, spreken, uit te leggen, het onderwijs, en het schrijven van en naar een publiek van verschillende achtergronden en papieren van verschillende scops en niveaus. Professionaliteit en maatschappelijke verantwoordelijkheid Communicatie; Probleemoplossing Werken zelfstandig en anderen Expertise en vaardigheden om kritiek, synthetiseren en nieuwe ontwikkeling, vaardigheden, kennis en normen toe te passen in de IT-velden om echte wereld IT-systemen, met betrekking tot hun zakelijke omgevingen, beleid en management. Analyse en onderzoek Persoonlijke kenmerken: kritisch denken,... [-]

Bachelor Van Sport En Bewegen Wetenschap

Campus Voltijd 6 semesters January 2018 Australië Canberra

Onze Bachelor in de Sport en Bewegen Science verkent de complexiteit van de menselijke beweging en strategieën om atleten te helpen bij hun volledige potentieel te bereiken. UC Sporting Commons geeft u ongekende toegang tot de gemeenschap en professionele sportorganisaties hier op de campus. U zult het netwerk en deel gaan uitmaken van de Canberra sport-gemeenschap in het gezelschap van leidende elite sport van Australië teams en onderzoekscentra. [+]

Uitgegroeid tot een high scorer in de wetenschap van de sport

Onze Bachelor in de Sport en Bewegen Science verkent de complexiteit van de menselijke beweging en strategieën om atleten te helpen bij hun volledige potentieel te bereiken. UC Sporting Commons geeft u ongekende toegang tot de gemeenschap en professionele sportorganisaties hier op de campus. U zult het netwerk en deel gaan uitmaken van de Canberra sport-gemeenschap in het gezelschap van leidende elite sport van Australië teams en onderzoekscentra.

Bestudeer de Bachelor of Sport and Exercise Science aan UC en zal u: worden academisch voorbereid op een carrière in de sportprestatie bestrijken een scala van sport wetenschap onderwerpen uit de menselijke anatomie en fysiologie aan motorische controle en psychologie het ontwikkelen van uitgebreide vaardigheden op gebieden zoals biomechanica en sport analytics kennis vergaren in de theorie en de praktijk van coaching. Work-integrated learning ... [-]

Contact
Bezoekadres
Locked Bag 1,
University of Canberra

Canberra, Australisch Hoofdstedelijk Territorium, 2601 AU