University of Canberra

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

University of Canberra heeft een scala aan beurzen beschikbaar voor internationale studenten.

Het gaat allemaal over jou

De University of Canberra is een levendige overheidsuniversiteit waar je toekomst het belangrijkste is. We worden internationaal erkend, gerangschikt in de top 100 van jonge universiteiten in de wereld en hebben grote plannen voor uw toekomst.

We concentreren ons niet alleen op de theorie van de dingen, we willen onze studenten graag leren op de manier waarop ze zouden werken. Het is wat we work-integrated learning noemen en het is een grote reden dat onze studenten zeer gegeerd zijn en behoren tot de best betaalde en meest inzetbare in Australië.

Onze cursussen

Met meer dan 300 niet-gegradueerde, postdoctorale en onderzoeksgraden verspreid over 28 brede studiegebieden, is er zeker een loopbaantraject dat bij UC past.

Onze studiegebieden omvatten:

 • Boekhouding en beheer
 • Gebouwde omgeving en ontwerp
 • Communicatie en media
 • Creatieve en culturele praktijk
 • Onderwijs
 • Overheid en beleid
 • Gezondheid en sport
 • Wet en rechtvaardigheid
 • Engineering, IT en gegevens
 • Wetenschap

Een beetje over ons

De University of Canberra , die in 1990 werd opgericht als universiteit, heeft de reputatie opgebouwd om een ​​aantal van de meest inzetbare afgestudeerden van het land te produceren. Onze studenten hebben veel vraag bij werkgevers in heel Australië en de rest van de wereld.

We hebben een gevarieerde community van meer dan 17.500 studenten, 2.500 medewerkers en 78.000 alumni in meer dan 105 landen.

Het ligt op slechts 10 minuten van het zakendistrict van Canberra en op slechts vijf minuten van het stadscentrum van Belconnen. De campus van Bruce ligt op 120 hectare pittoresk, inheems bushland.

Onze campuslevensstijl draait om onze coffeeshops, restaurants, bars, lounges en gazons. Er zijn een aantal professionele en sociale clubs en verenigingen en sportteams om deel te nemen, plus regelmatige sociale evenementen. We zijn ook de thuisbasis van de ACT Brumbies, de WNBL Canberra Capitals en een groot aantal professionele en topsporters.

De universiteit heeft recent contracten ondertekend om meer dan $ 2 miljard aan investeringen op de campus mogelijk te maken, inclusief een technologiecentrum en gezondheidscentrum met ons eigen openbare ziekenhuis. Kom dus studeren aan een echt innovatieve universiteit die zijn eigen geschiedenis schrijft.

Kun je niet naar Canberra komen? Bekijk de beschikbare cursussen van onze partners in Melbourne, Sydney en Queensland.

Waarom UC?

 1. De universiteit is gevestigd in Canberra, de hoofdstad van Australië en de zetel van de federale regering en het parlement van Australië.
 2. De University of Canberra is uitgeroepen tot een van de 'Top 100 jonge universiteiten' ter wereld in de prestigieuze Young Rankings van het Times Young Education 2017 in 2017.
 3. De University of Canberra staat gerangschikt in de prestigieuze 'Top 100 universiteiten onder de leeftijd van 50' in de QS Young University Rankings 2016-17.
 4. Onze graden zijn gericht op het ontwikkelen van vaardigheden voor de echte wereld, met de nadruk op 'Work-integrated learning' in het hele curriculum.
 5. Er zijn flexibele Pathways beschikbaar voor de universiteit via het University of Canberra College.
 6. UC's werkgelegenheidsgraad is 90% (boven het nationale universitaire gemiddelde van 89%).
 7. De aanvangssalarissen van UC-afgestudeerden zijn in alle studiegebieden gemiddeld $ 58.000 per jaar (boven het nationale universiteitsgemiddelde van $ 56.000).
 8. UC heeft het allemaal - collegegeld is matig, de klassen zijn klein, de academische normen zijn hoog en onze graden worden wereldwijd gerespecteerd.

Locaties

Canberra

Address
Locked Bag 1,
University of Canberra

2601 Canberra, Australian Capital Territory, Australië