University of Canberra

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Het gaat allemaal over jou

De Universiteit van Canberra is een levendige overheidssuniversiteit waar jouw toekomst het meest belangrijk is. We worden internationaal erkend, gerangschikt in de top 100 jonge universiteiten in de wereld en hebben grote plannen voor uw toekomst.

We richten ons niet alleen op de theorie van dingen, maar ook graag onze studenten leren zoals ze zouden werken. Dat noemen wij werkgeïntegreerd leren en het is een grote reden dat onze studenten zeer gewild zijn en onder de meest betaalde en meest inzetbare in Australië zijn.

onze Cursussen

Met meer dan 300 bachelor- en postgraduaat- en onderzoeksgraden die zich uitstrekken over 28 brede studieterreinen, is er zeker een carrièrepad dat u bij UC past. Onze studiegebieden omvatten:

 • Boekhouding en management
 • Gebouwde omgeving en design
 • Communicatie en media
 • Creatieve en culturele praktijk
 • Pedagogiek
 • Overheid en beleid
 • Gezondheid en sport
 • Recht en rechtvaardigheid
 • Engineering, IT en Data
 • Wetenschap

Een beetje over ons

De universiteit van Canberra is opgericht als universiteit in 1990 en heeft een reputatie verdiend voor het produceren van enkele van de meest inzetbare afgestudeerden van het land. Onze studenten zijn in grote vraag met werkgevers in heel Australië en over de hele wereld.

We hebben een diverse gemeenschap van meer dan 17.500 studenten, 2.500 medewerkers en 78.000 alumni in meer dan 105 landen.

Op slechts 10 minuten van de Canberra CBD en op slechts vijf minuten van het stadscentrum van Belconnen ligt de campus Bruce op 120 hectare pittoreske inheemse bosgrond.

Onze levensstijl in de campus draait om onze koffiewinkels, restaurants, bars, lounges en gazons. Er zijn een aantal professionele en sociale clubs en verenigingen en sportteams om in deel te nemen, plus regelmatig sociale evenementen. Wij zijn ook de thuisbasis van de ACT Brumbies, de WNBL Canberra Capitals en een groot aantal professionele en elite atleten.

De universiteit heeft onlangs ondertekende contracten van meer dan $ 2 miljard aan investeringen mogelijk te maken op de campus, met inbegrip van een technologie hub en gezondheid politiedistrict met onze eigen openbaar ziekenhuis. Dus kom en studeer op een echt innovatieve universiteit die een eigen geschiedenis schrijft.

Kan niet naar Canberra komen? Kijk in de beschikbare cursussen van onze partners in Melbourne, Sydney en Queensland.

Waarom UC?

 1. De universiteit is gevestigd in Canberra, de hoofdstad van Australië en de zetel van de Australische federale regering en het parlement.
 2. De Universiteit van Canberra is uitgeroepen tot de 'Top 100 jonge universiteiten' ter wereld in de prestigieuze 2017 Times Higher Education Rankings.
 3. De Universiteit van Canberra is gerangschikt in de prestigieuze 'Top 100 universiteiten onder de leeftijd van 50' in de 2016-17 QS Young University Rankings.
 4. Onze diploma's richten zich op het ontwikkelen van vaardigheden voor de echte wereld, met de nadruk op 'Work-integrated learning' over het curriculum.
 5. Flexibele wegen zijn beschikbaar voor de universiteit via de Universiteit van Canberra College.
 6. UC's afgestudeerde werkgelegenheid bedraagt ​​90 procent (boven het nationale universitaire gemiddelde van 89 procent).
 7. De startlonen van de UC-afgestudeerden over alle studiegebieden zijn gemiddeld 58.000 dollar per jaar (boven het nationale universiteitsgemiddelde van 56.000 dollar).
 8. UC heeft alles - klasgeld is matig, klassen maten zijn klein, academische normen zijn hoog en onze diploma's worden wereldwijd gerespecteerd.
Deze school biedt programma's in:
 • Engels

Bekijk BA's » Bekijk Bachelors » Bekijk Master » Bekijk Bachelor » Bekijk Masters » Bekijk MBA's »

Programma's

Deze school biedt ook:

BA

Bachelor In De Gebouwde Omgeving (architectuur)

Campus Voltijd 6 semesters January 2019 Australië Canberra

De Bachelor of the Built Environment (Architecture) geeft je een vrijzinnig inzicht in wat het betekent om architect te zijn in een geglobaliseerde en dynamische wereld. [+]

Wees de architect van je eigen toekomst

De Bachelor of the Built Environment (Architecture) geeft je een vrijzinnig inzicht in wat het betekent om architect te zijn in een geglobaliseerde en dynamische wereld.

Contextueel geïnformeerd door de locatie in de ontworpen hoofdstad van Canberra, richt het architectuurprogramma zich op architectuur en de stad; onderzoek naar de manieren waarop architectuurstudio, geschiedenis en theorie, technologie en duurzaamheid, en digitale productie- en communicatiemethoden samenkomen in de analyse en productie van stedenbouwkundige vormen.

Als je carrièredoel een architect moet worden, is dit de eerste van twee graden die nodig zijn om professionele registratie te bereiken, met als tweede de Master of Architecture. Deze cursus is specifiek ontworpen om de vaardigheden en kennis te bieden die nodig zijn om uiteindelijk te oefenen in het architectenberoep en om een ​​toekomstige leider te zijn in het ontwerp van de gebouwde omgeving.... [-]


Bachelor

Bachelor In Bouw- En Constructiebeheer

Campus Voltijd 8 semesters January 2019 Australië Canberra

Als u graag een ervaren professional in de bouwsector wilt worden, kan de Bachelor of Construction and Construction Management u de nodige vaardigheden bijbrengen om een ​​zelfverzekerde leider te worden. [+]

Breng je carrière naar nieuwe hoogten

Als u graag een ervaren professional in de bouwsector wilt worden, kan de Bachelor of Construction and Construction Management u de nodige vaardigheden bijbrengen om een ​​zelfverzekerde leider te worden. Leer management- en supervisietechnieken en ontwikkel gedetailleerde kennis van bouwprocessen en materialen. Deze expertise, samen met real-world onderhandeling, presentatie en communicatieve vaardigheden, zal je voorbereiden op een succesvolle carrière in het beheer van gebouwen.

In je laatste jaar kun je kiezen voor een eervol of professioneel focuspad:

Eerbewijzen: als je een goed presterende student bent (met een minimum cijfer voor het cijfer voor 5.0), kun je ervoor kiezen om in de laatste twee semesters van de cursus een honours-project te ondernemen in plaats van keuzevakken. U moet de goedkeuring van uw cursist hebben voor toegang tot deze stream. Met dit aspect van je studie zul je geavanceerde kennis en vaardigheden ontwikkelen voor professioneel werk, kritisch denken en verder leren dat overeenkomt met AQF-kwalificaties van niveau 8.Professioneel: als u de professionele gegevensstroom selecteert, kunt u ervoor kiezen om een ​​minderjarige in te vullen in gebieden zoals kwantiteitsindicatie, architectuur of beheer van kleine bedrijven. Deze stream biedt u de brede en samenhangende kennis en vaardigheden voor professioneel werk dat overeenkomt met AQF-niveau 7.Bestudeer onze Bachelor in Bouw- en Constructiemanagement aan de UC en je zult:Beschikken over en toepassen van brede en coherente theoretische kennis en concepten van de huidige bouwpraktijken, bouw- en constructie-economie en juridische kaders, om managers te zijn in de bouw- en constructie-industrieHet gebruik van geschikte bouw-... [-]

Bachelor In De Boekhouding

Campus Voltijd 6 semesters January 2019 Australië Canberra

Het doel van de Bachelor in de boekhouding is om zeer competente, werkklare afgestudeerden te produceren met een grondige disciplinekennis en de technische vaardigheden die nodig zijn om te werken als maatschappelijk verantwoordelijke accountants in de private en publieke sector. [+]

Maak uw toekomstige carrière in boekhoudkundige telling

Het doel van de Bachelor in de boekhouding is om zeer competente, werkklare afgestudeerden te produceren met een grondige disciplinekennis en de technische vaardigheden die nodig zijn om te werken als maatschappelijk verantwoordelijke accountants in de private en publieke sector.

Door een mix van theoretische kennis en interdisciplinaire real-world leerervaringen, ontwikkel je expertise op het gebied van communicatie, netwerken, intercultureel bewustzijn en teamwork. Dit zal je in staat stellen om een ​​agile professional te worden met uiteenlopende arbeidsvaardigheden die overdraagbaar zijn in een groot aantal verschillende sectoren. Je studeert af als een kritisch denker met solide ervaring in samenwerkingsverband en bent gekwalificeerd om professionele studieprogramma's te volgen bij zowel de Chartered Accountants van Australië en Nieuw-Zeeland en CPA Australia.... [-]


Bachelor In De Informatietechnologie

Campus Voltijd 6 semesters January 2019 Australië Canberra

Als u een voorliefde heeft voor informatietechnologie (IT) en uw arbeidsvooruitzichten in een groot aantal sectoren graag wilt verrijken, kan dit de Pathway zijn Pathway u op zoek was. [+]

Maak IT mogelijk met een diploma van UC

Als u een voorliefde heeft voor informatietechnologie (IT) en uw arbeidsvooruitzichten in een groot aantal sectoren graag wilt verrijken, kan dit de Pathway zijn Pathway u op zoek was. Een uitgebreide cursus, die zowel de technologie als de zakelijke kanten van IT omvat, u zult de relevante IT-theorieën en -principes verkennen, waaronder business, informatiesystemen, systeemanalyse en modellering, systeembeheer, beveiliging, netwerken, softwareontwikkeling en kunstmatige intelligentie.

Beschikbaar om te studeren op twee verschillende locaties - de Bruce-campus van de University of Canberra en de Global Business College of Australia, Melbourne - u kunt de site kiezen die het beste bij u past, en cursussen worden flexibel aangeboden, met een mix van kantooruren en doordeweekse dagen avondstudie-opties. De cursus is geaccrediteerd door de Australian Computer Society (ACS) en na het afstuderen heb je een grondig inzicht in de geavanceerde IT-industrie ontwikkeld en ben je klaar om je eerste stappen te zetten in de richting van een flexibele en stimulerende toekomstige carrière.... [-]


Bachelor In De Sport- En Bewegingswetenschappen

Campus Voltijd 6 semesters January 2019 Australië Canberra

Onze bachelor in de sport- en bewegingswetenschappen onderzoekt de complexiteit van menselijke bewegingen en strategieën om atleten te helpen hun volledige potentieel te bereiken. [+]

Word een topscorer in de wetenschap van de sport

Onze bachelor in de sport- en bewegingswetenschappen onderzoekt de complexiteit van menselijke bewegingen en strategieën om atleten te helpen hun volledige potentieel te bereiken. UC's Sporting Commons geeft je ongekende toegang tot community- en professionele sportorganisaties hier op de campus. Je zult netwerken en een deel worden van de sportgemeenschap van Canberra in het gezelschap van de toonaangevende topsportteams en onderzoekscentra in Australië.

Bestudeer de Bachelor of Sport and Exercise Science aan UC en je zult:academisch voorbereid zijn op een carrière in sportprestatiesbestrijkt een reeks sportwetenschappelijke onderwerpen, van menselijke anatomie en fysiologie tot motorische controle en psychologieuitgebreide vaardigheden ontwikkelen op gebieden zoals biomechanica en sportanalysekennis opdoen in de theorie en praktijk van coaching.Werk geïntegreerd leren... [-]

Bachelor In Het Management Van Evenementen En Toerisme

Campus Voltijd 6 semesters January 2019 Australië Canberra

De evenementen- en toerismebranche breiden snel uit, met het toerisme dat nu bijna voor bijna drie procent bijdraagt ​​aan het bbp van Australië. Om groei en duurzaamheid verder te stimuleren, is een ervaren en ervaren personeelsbestand nodig - en dit is waar UC binnenkomt. [+]

Wees verzekerd van een veelbewogen ervaring met een graad in toerisme

De evenementen- en toerismebranche breiden zich snel uit, met het toerisme dat nu direct bijna drie procent bijdraagt ​​aan het bbp van Australië. Om groei en duurzaamheid verder te stimuleren, is een ervaren en ervaren personeelsbestand nodig - en dit is waar UC binnenkomt.

Onze cursus heeft een basis in bedrijfsstudies en onderzoekt de belangrijkste elementen die u nodig hebt voor een toekomstige carrière in evenementen en toerisme. Je studeert af met gedegen teamwork en kritisch denkvermogen, en onderzoekt evenementen in zowel toeristische als niet-toeristische contexten, zoals sport, festivals, congressen, vergaderingen en gemeenschapsactiviteiten. Uw inzetbaarheid zal worden verbeterd dankzij de vele praktische WIL-kansen (Work Integrated Learning) die u binnen de branche zult volgen als onderdeel van uw opleiding.... [-]


Bachelor In Software Engineering

Campus Voltijd 6 semesters January 2019 Australië Canberra

Als software engineering de door jou gekozen carrièrefocus is, dan is er geen betere plek om te studeren dan UC. Een uitgebreide cursus met een brede dekking in het hele spectrum van software-engineering, u zult het ontwerp en de constructie van softwaresystemen in verschillende sectoren verkennen. [+]

Ontwikkel een carrière in software engineering

Als software engineering de door jou gekozen carrièrefocus is, dan is er geen betere plek om te studeren dan UC. Een uitgebreide cursus met een brede dekking in het hele spectrum van software-engineering, u zult het ontwerp en de constructie van softwaresystemen in verschillende sectoren verkennen.

Met de mogelijkheid om je cursus af te stemmen op je specifieke interessegebieden, heb je de mogelijkheid om een ​​professionele minor te voltooien op een groot aantal gebieden, zoals computerbeveiliging, netwerkcomputing, ontwikkeling van spellen, digitaal forensisch onderzoek en intelligente systemen. Je studeert af van deze door Australian Computer Society geaccrediteerde cursus met de vaardigheden, kennis en ambitie die vereist zijn om een ​​uitzonderlijke software-engineer te zijn, in welk deel van de branche je ook kiest om je carrière te starten.... [-]


Bachelor Of Commerce (Accounting)

Campus Voltijd 6 semesters January 2019 Australië Canberra

Het doel van deze cursus is om professionele professionals te creëren die zijn uitgerust om problemen op te lossen in een multidisciplinaire bedrijfsomgeving. De werelden van commercie en boekhouding zullen worden onderzocht in de context van een bredere sociale, juridische, economische en politieke omgeving. [+]

Maak uw boekhoudloopbaan commercieel succesvol

Het doel van deze cursus is om professionele professionals te creëren die zijn uitgerust om problemen op te lossen in een multidisciplinaire bedrijfsomgeving. De werelden van commercie en boekhouding zullen worden onderzocht in de context van een bredere sociale, juridische, economische en politieke omgeving. Je krijgt een solide basis van inzicht in de handel, wat essentieel is in een breed scala aan carrières, plus je voltooit een reeks zorgvuldig geïntegreerde eenheden in financiële administratie, management accounting, auditing en financiën.

Deze flexibele en veelzijdige mate kunt u de cursus aanpassen aan uw eigen persoonlijke interesses. Je studeert af als een indrukwekkende boekhoudkundige met een gedegen achtergrond in de handel en bent gekwalificeerd voor het volgen van studieprogramma's bij zowel de Chartered Accountants van Australië en Nieuw-Zeeland en CPA Australia.... [-]


Bachelor Of Design (Visual Communication Design)

Campus Voltijd 6 - 20 semesters January 2019 Australië Canberra

Bestudeer een Bachelor of Design (Visual Communication Design) en zet jezelf op het pad naar een succesvolle designcarrière. [+]

Visualiseer een carrière in design

Bestudeer een Bachelor of Design (Visual Communication Design) en zet jezelf op het pad naar een succesvolle designcarrière. Je zult ontdekken hoe we als mensen communiceren en informatie organiseren op visueel toegankelijke manieren, en een goed afgerond begrip ontwikkelen van de theorie en praktijk van communicatieontwerp. De cursus onderzoekt zowel een traditioneel op druk gebaseerd ontwerpperspectief als een ontwerp dat webgebaseerde applicaties en nieuwe technologieën omvat.

De mate heeft een sterke focus op visuele communicatie op de wereldmarkt en hoe te ontwerpen voor zowel zakelijke als consumentenpubliek in verschillende culturele contexten. Je studeert af met een grondige kennis van typografie, logotype ontwerp, lay-out, publicatieontwerp, grafische vormgeving van het milieu, verpakking en digitaal ontwerp.... [-]


Bachelor Of Engineering In Netwerk En Software Enginneering (Honours)

Campus Voltijd 8 - 24 semesters January 2019 Australië Canberra

Integratie van de gebieden van netwerk engineering, software engineering, elektronica en informatietechnologie, deze vierjarige graad zal je uitbreiden van je netwerkvaardigheden en je verdiepen in een breed scala aan gespecialiseerde vakgebieden geaccrediteerd door zowel Engineers Australia als de Australian Computer Society (ACS ). [+]

Engineer je perfecte carrière in informatica

Integratie van de gebieden van netwerk engineering, software engineering, elektronica en informatietechnologie, deze vierjarige graad zal je uitbreiden van je netwerkvaardigheden en je verdiepen in een breed scala aan gespecialiseerde vakgebieden geaccrediteerd door zowel Engineers Australia als de Australian Computer Society (ACS ).

Verpakt met Work Integrated Learning (WIL) kansen, krijgt u de kans om zowel een industrieel georiënteerd engineeringproject als een professionele stage te voltooien. Deze ervaringen zullen u een grondig en nauwkeurig overzicht geven van de informatie- en telecommunicatie-industrie, en u zult afgestudeerd zijn met de volledige breedte van werkklare vaardigheden die nodig zijn voor een succesvolle baan in het veld, of dit nu nationaal of internationaal is.... [-]


Contact
Bezoekadres
Locked Bag 1,
University of Canberra

Canberra, Australian Capital Territory, 2601 AU