Lees de Officiële Beschrijving

Gericht op het leven buiten het klaslokaal, de University of South Australia biedt industrie-geïnformeerde graden en een praktische benadering van onderwijs en leren. De afgestudeerden zijn wereldburgers, klaar om veranderingen te creëren en erop te reageren.

Gelegen in Adelaide, Zuid-Australië, heeft de universiteit meer dan 200 graden om uit vier academische afdelingen te kiezen: bedrijfsleven; onderwijs, kunst en sociale wetenschappen; Gezondheidswetenschappen; en informatietechnologie, engineering en het milieu. Mogelijkheden om te leren in een echte omgeving vormen een belangrijk onderdeel van het curriculum, waardoor studenten het zelfvertrouwen en de vaardigheden hebben om carrière klaar te maken.

De universiteit ondersteunt een levendige en avontuurlijke onderzoeksomgeving, waar onderzoekers samenwerken met partners overal ter wereld om een ​​verschil te maken op uiteenlopende gebieden als kankerbehandelingen, hernieuwbare energie, cyberveiligheid en sociale innovatie.

Aan de University of South Australia leren studenten van topdocenten in faciliteiten van wereldklasse in een van de meest leefbare steden ter wereld ^.

^ 'S Werelds 5e meest leefbare stad in de enquête over de leefbaarheid van de Economist Intelligence Unit van 2017

CRICOS provider nummer 00121B

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

Bachelor

University of South Australia

De Bachelor of Engineering (Honours) (elektrotechnische en mechatronische) programma leidt tot een lonende carrière in een steeds groeiende en spannende discipline die me ... [+]

De Bachelor of Engineering (Honours) (elektrotechnische en mechatronische) programma leidt tot een lonende carrière in een steeds groeiende en spannende discipline die mechanische en elektrotechnische en computerwetenschappen integreert. Mechatronics omvat robotica, machinebesturing, geautomatiseerde begeleide voertuigen, medische diagnostiek en prosthetica en de toepassingen ervan worden beperkt door menselijke verbeelding en vindingrijkheid.

Met een sterke nadruk op praktijkgericht leren dat een uitdagend en creatief projectwerk omvat, krijgt u de vaardigheden en kennis die nodig zijn om een ​​carrière als mechatronica ingenieur te volgen.

Aan de Universiteit van Zuid-Australië zijn aanzienlijke investeringen gedaan in studenten- en onderzoeksfaciliteiten in een poging om onze leerlingen uitmuntende leeromgevingen te creëren. Als ingenieur heeft u toegang tot de Experience1 Studio en het Engineering Mechatronics Lab, dat u helpt bij het behalen van waardevolle engineering praktijk tijdens uw studie. De afdeling Informatietechnologie, Techniek en Milieubeheer is wereldleider in technisch onderwijs en onderzoek in Technology Park, een wereldklasse gelegen in 80 bedrijven die de perfecte omgeving creëren voor samenwerking en innovatie.... [-]

Australië Adelaide
January 2020
Voltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of South Australia

De Bachelor of Commerce (Accounting) is een geïntegreerd programma dat u biedt belangrijke zakelijke en commerciële vaardigheden door middel van industrie-gerichte kerncu ... [+]

De Bachelor of Commerce (Accounting) is een geïntegreerd programma dat u biedt belangrijke zakelijke en commerciële vaardigheden door middel van industrie-gerichte kerncursussen. Gecombineerd met een specialisatie in boekhouding en de mogelijkheid om een ​​stage, mentor of geïntegreerd leren in te bouwen, studeert u met de kennis en vertrouwen om succesvolle boekhoudkundige taken te behalen.

Dit programma opent een wereld van mogelijkheden. Het is uw kans om, als onderdeel van de generatie van nieuwe vernieuwers, de weg te leiden in het hoog aangeschreven en evoluerende boekhoudkundig beroep.

U profiteert van onze sterke banden met professionele brancheorganisaties, wat betekent dat uw vaardigheden fris, relevant en gerespecteerd zijn. Deze links zullen u helpen op een levendig en uitdagend carrierepad, met werkgelegenheidskansen nationaal en over de hele wereld. ... [-]

Australië Adelaide
January 2020
Voltijd
3 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of South Australia

... [+]

In 2015 werd 97 procent van ons onderzoek van de universiteit beoordeeld op wereldklasse of hoger door de Excellence in Research for Australia ratings, waaronder de gebieden van kunstmatige intelligentie en beeldverwerking, verstorende computer- en informatiesystemen.

Vice-kanselier International Excellence Scholarship

Internationale studenten kunnen in aanmerking komen voor een vermindering van hun studiebijdrage (studiegeld) van maximaal vier jaar voor maximaal vier jaar voltijdsstudie. In 2017 zijn er maximaal 20 beurzen beschikbaar voor studenten die een UniSA-bachelor of postdoctorale opleiding hebben gevolgd.

International Merit Scholarship

Internationale studenten kunnen in aanmerking komen voor een vermindering van hun studentenbijdrage (collegegeld) voor hun eerste studiejaar in dit programma van vijfentwintig procent.... [-]

Australië Adelaide
January 2020
Voltijd
Deeltijd
3 jaar
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
University of South Australia

Dit programma is ontworpen om u te voorzien van het breedste scala aan zakelijke vaardigheden en de keuze om uw carrièremogelijkheden te diversifiëren of te richten. ... [+]

Dit programma is ontworpen om u te voorzien van het breedste scala aan zakelijke vaardigheden en de keuze om uw carrièremogelijkheden te diversifiëren of te richten.

Onze Bachelor of Business is een geïntegreerde graad die u in de belangrijkste bedrijfsdisciplines met onze kerncursussen ondersteunt. Gecombineerd met uw keuze van majors en minderjarigen (zoals marketing, human resource management of accounting) of vanuit een ander vakgebied (zoals communicatie, internationale betrekkingen of talen) en de mogelijkheid om een ​​stage te integreren, studeert u met de kennis en Vertrouwen om te slagen in een breed scala aan zakelijke functies en industrieën.

De Universiteit van Zuid-Australië is een van de voornaamste handelsscholen van de natie, in de top één procent wereldwijd.... [-]

Australië Adelaide
January 2020
Voltijd
3 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands

Join a five star Australian university - University of South Australia

Get ready to start the journey towards your own graduation day

University of South Australia - The Enterprise University

Experience Adelaide - University of South Australia

Jeffrey Smart Building Tour - University of South Australia

Hear from our students: Life in Adelaide

Hear from our students: Accomodation

Hear from our students: Study Life

Hear from our students: Student Support Services

Hear from our students: Teaching Staff

This could be you - University of South Australia

UniSA Campus Life

University of South Australia, City West Campus
Address
University of South Australia (UniSA) City West Campus 217-243 Hindley Street
SA 5000 Adelaide, Zuid-Australië, Australië
Website
Telefoonnr.
+61 8 8302 0114
University of South Australia, Magill Campus
Address
Magill Campus Lorne Avenue
5072 Adelaide, Zuid-Australië, Australië
Website
Telefoonnr.
+61 8 8302 0114
University of South Australia, Mawson Lakes Campus
Address
Mawson Lakes Campus Mawson Lakes Boulevard
5095 Adelaide, Zuid-Australië, Australië
Website
Telefoonnr.
+61 8 8302 0114