Bradford College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Bradford College biedt studenten met een pad naar undergraduate studies aan de Universiteit van Adelaide - een van Australië's prestigieuze 'Groep van Acht' universiteiten.

Het College is gevestigd in het hart van de stad Adelaide, Zuid-Australië en schrijft zich ongeveer 800 studenten per jaar uit Australië en de hele wereld. Studenten aan Bradford College maken deel uit van de Universiteit van Adelaide bevolking; ze vaak studeren op de campus, het aandeel van de universitaire middelen en faciliteiten, en net als alle andere universitaire studenten kunnen de meeste van de universiteit ervaring met toegang tot de Student Union, haar clubs en verenigingen.

De Universiteit van Adelaide is een van de best uitgeruste tertiaire instellingen in Australië, met studenten uit 95 verschillende landen. De Universiteit van Adelaide heeft 5 Nobelprijswinnaars, 100 Rhodes Scholars en vele andere zeer succesvolle afgestudeerden geproduceerd.

Bradford College is een ideale keuze voor studenten die: 1. Op zoek zijn naar een alternatief voor toegang pad naar een Bachelor diploma aan de universiteit van Adelaide (Degree Transfer Program) als gevolg van het niet behalen van vereiste kwaliteit.

  1. Niet voldoen aan de middelbare school (jaar 12 of gelijkwaardig) standaard om te beginnen met het hoger onderwijs aan de Universiteit van Adelaide (Stichting Studies Program).
  2. Niet over een IELTS score van 6.0 (Algemene Academisch Engels).
  3. Vereisen extra vakken, zoals Specialist Wiskunde, Wiskunde Studies of een wetenschap om hun bachelor opleiding in te voeren aan de universiteit van Adelaide (kenniskloof onderwerpen).
Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk Bachelors »

Programma's

Deze school biedt ook:

Bachelor

Pathway Programma: Degree Transfer Programma

Campus Voltijd 9 - 12 maanden January 2018 AustraliĆ« Adelaide

De mate Transfer programma is ontworpen om studenten fast track toegang tot een Bachelor Degree aan de Universiteit van Adelaide te geven. [+]

Degree Transfer Programma

De mate Transfer programma is ontworpen om studenten fast track toegang tot een Bachelor Degree aan de Universiteit van Adelaide, indien zij de bacheloropleiding niet direct kunt invoeren. Succesvolle afronding van de Degree Transfer Programma garandeert inwerking tweede jaar van een bacheloropleiding aan de Universiteit van Adelaide. De Degree Transfer programma's zijn een combinatie van het overbruggen van materiaal en eerste jaar cursusmateriaal van de Universiteit van Adelaide opleiding. De meeste lessen worden gegeven op de campus van de Universiteit van Adelaide. In het eerste en tweede semester, studenten studeren exact dezelfde onderwerpen als de eerstejaars studenten aan de Universiteit van Adelaide, behalve in de Degree Transfer programma, wordt onderwezen in een veel intensievere formaat met de volgende kenmerken:... [-]


Pathway Programma: Stichting Studies Programma

Campus Voltijd 34 - 40 weken July 2018 AustraliĆ« Adelaide

De Stichting Studies programma is een programma van een jaar, waardoor succesvolle afgestudeerde directe toegang tot het eerste jaar van de bacheloropleidingen. [+]

Stichting Studies Program

De Stichting Studies programma is een programma van een jaar, waardoor succesvolle afgestudeerde directe toegang tot het eerste jaar van de bacheloropleidingen aan de Universiteit van Adelaide en andere universiteiten Australiƫ-breed. De Stichting Studies programma is speciaal ontworpen om de speciale behoeften van internationale studenten die willen bacheloropleidingen wonen aan de Universiteit van Adelaide te voldoen. Kwaliteit van het programma wordt onderhouden door een wetenschappelijke commissie bestaande uit Hogeschool en Universiteit vertegenwoordigers, die toezicht houden op het programma afrit normen, curriculum en beoordeling. Stichting Studies studenten ingeschreven als University of Adelaide studenten met voorlopige toelating tot de opleiding van hun keuze afhankelijk van het bereiken van succes en voldoende scores in de Stichting Studies programma. Update: Bradford College is verheugd aan te kondigen dat vanaf februari 2012 zijn we ook het aanbieden van een Stichting Studies Program in de verpleegkunde. ... [-]