Lees de Officiële Beschrijving

Melbourne Polytechnic levert al sinds 1912 beroepsopleidingen en biedt vandaag een gevarieerd aanbod van innovatieve, praktische TAFE (VET) en hogeronderwijs (graad) -programma's om u te voorzien van de kennis en vaardigheden om uit te blinken in een zich ontwikkelende en uitdagende markt.

Melbourne Polytechnic cursussen zijn ontworpen en ontwikkeld met deelname van de industrie om studenten de beste werkresultaten te geven.

Melbourne Polytechnic heeft zeven grootstedelijke campussen , Preston, Collingwood, Epping, Fairfield, Greensborough Campus en Heidelberg. Elke campus biedt een individuele, unieke en verrijkende studentenervaring.

Er zijn ook zes trainingscentra : Northern Lodge - Eden Park, Northern Lodge - Yan Yean, Yarra Glen Racing Center, het Northern AMEP (Adult Migrant English Program) Center in Broadmeadows, Growling Frog Vineyard en Melbourne Polytechnic Kyneton Park.

Met meer dan 26.000 inschrijvingen per jaar is de Melbourne Polytechnic geaccrediteerd voor het leveren van ongeveer 550 landelijk geaccrediteerde cursussen , waarvan er vele full-time of part-time beschikbaar zijn. Het biedt ook meer dan 400 door het Instituut geaccrediteerde cursussen.

Melbourne Polytechnic biedt momenteel drie jaar (en één vier jaar), gespecialiseerde bachelor- en mastergraden aan in onze unieke praktische leeromgeving en optimale blootstelling van de industrie in:

 • Accounting
 • landbouw
 • Bedrijf
 • Creatieve industrieën
 • Onderwijs (vroege jaren)
 • Early Years Studies
 • Hospitality Management
 • Illustratie
 • Informatie Technologie
 • Muziek
 • Muziek industrie

We zijn voortdurend ontwikkelen van nieuwe articulatie Pathways en graden om de kansen groeien voor onze studenten. In 2016 hebben we de Masters of Professional and Practising Accounting met CPA-accreditatie geïntroduceerd, wat erg populair is gebleken als onze eerste postuniversitaire cursus. We zullen details van eventuele nieuwe cursussen op onze website plaatsen zodra ze zijn voltooid.

Melbourne Polytechnic opleidingen bieden studiepuntenoverdracht en erkenning van eerder geleerd onderwijs aan studenten die al een nationaal erkend diploma, geavanceerd diploma of andere kwalificaties hebben behaald.

Directe toegang Associate degrees (2 jaar) die zijn ingebed in alle Melbourne Polytechnic opleidingen bieden uitstekende Pathway (studiepuntenoverdracht en erkenning van eerder leren).

Melbourne Polytechnic heeft internationale erkenning gekregen met meer dan 6.000 offshore inschrijvingen per jaar en 24 educatieve partnerschappen in Azië, en wordt door de Victoriaanse regering erkend als excellentie in het internationale onderwijs, en won de beste aanbieder in zijn categorie in 2014 en de tweede plaats in 2015.

Melbourne Polytechnic nauwe banden van de Melbourne Polytechnic met de industrie zorgen ervoor dat studenten de kans krijgen om studietoelagen te ontvangen die zijn geschonken door sponsors uit de sector, waardoor ook hun eigen netwerken worden uitgebreid voor toekomstig succes.

Net zoals bij het kiezen van een cursus, zijn de omstandigheden van elke student anders als het tijd is voor collegegeld en kunnen we je door de vergoedingenstructuur leiden. Op elke cursuspagina worden specifieke tarieven vermeld of ga je naar de pagina Internationale studentenprijzen voor meer informatie.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

Bachelor

Melbourne Polytechnic

Deze cursus is ontwikkeld om tegemoet te komen aan de groeiende vraag naar zakelijke professionals met kwalificaties op het gebied van boekhouding en duurzaam ondernemen. ... [+]

Deze cursus is ontwikkeld om tegemoet te komen aan de groeiende vraag naar zakelijke professionals met kwalificaties op het gebied van boekhouding en duurzaam ondernemen. Het is ideaal voor diegenen die een reguliere accounting cursus willen combineren met een focus op duurzaamheid en milieubeheer.

Geïnteresseerd in duurzaamheid en milieupraktijken en ook een boekhoudloopbaan willen?

Melbourne Polytechnic 's Bachelor of Accounting is ontwikkeld in overleg met industrie, overheid, accountantsorganisaties en universiteiten om tegemoet te komen aan de groeiende vraag naar gekwalificeerde business professionals op het gebied van accounting en duurzaam ondernemen.

De cursus omvat fundamentele boekhoudkundige onderwerpen met betrekking tot algemene boekhouding, bedrijfsboekhouding, management accounting, auditing en belastingen en financieel beheer, terwijl tegelijkertijd aandacht wordt besteed aan ecologische duurzaamheid door onderwerpen als Inleiding tot duurzaamheidsstudies , milieurecht en milieueconomie en beleid. .... [-]

Australië Melbourne
July 2019
Voltijd
3 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Melbourne Polytechnic

Melbourne Polytechnic bachelor in de gebouwde omgeving van Melbourne Polytechnic is ontwikkeld na grondig overleg met belanghebbenden uit de sector en benchmarking met ve ... [+]

Melbourne Polytechnic bachelor in de gebouwde omgeving van Melbourne Polytechnic is ontwikkeld na grondig overleg met belanghebbenden uit de sector en benchmarking met vergelijkende cursussen binnen Australië om ervoor te zorgen dat studenten over essentiële vaardigheden beschikken zoals vereist door architecten op undergraduate niveau. Bouw je toekomst met Melbourne Polytechnic .

Beschrijving van de cursus

De Bachelor of the Built Environment is eind 2013 geaccrediteerd met het TTS-kwaliteitsstandaardbureau (TEQSA).

Het ontwerp van de cursus omvat input van een reeks belanghebbenden, waaronder architecten en bouwbedrijven, die zorgen voor theoretische en praktische dekking.

... [-]
Australië Melbourne
July 2019
Voltijd
3 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Melbourne Polytechnic

De Bachelor in de Ingenieurswetenschappen (Civiel) werd ontwikkeld na een intensief overleg met belanghebbenden uit de industrie en vergelijkende vergelijkende cursussen ... [+]

De Bachelor in de Ingenieurswetenschappen (Civiel) werd ontwikkeld na een intensief overleg met belanghebbenden uit de industrie en vergelijkende vergelijkende cursussen binnen Australië. Het programma biedt een exitpunt na de eerste twee jaar op het niveau Associate Degree.

Bouw je toekomst met Melbourne Polytechnic

In het derde en vierde jaar biedt het programma specialisatie in een van de belangrijkste streams:

bouwtechniekgemeentelijke engineering / transportbouwmanagementBouwtechniek

Binnen deze stroom specialiseert u zich in het ontwerp van beton, staal en houtconstructies. Afgestudeerden van deze stroom krijgen de gelegenheid om het werk van architecten aan te vullen bij het ontwerpen van grote gebouwen en wolkenkrabbers.... [-]

Australië Melbourne
July 2019
Voltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Melbourne Polytechnic

Melbourne Polytechnic 's Bachelor in de informatietechnologie is een nieuw geaccrediteerde graad die is ontworpen om te voldoen aan de groeiende vraag naar zakelijke prof ... [+]

Melbourne Polytechnic 's Bachelor in de informatietechnologie is een nieuw geaccrediteerde graad die is ontworpen om te voldoen aan de groeiende vraag naar zakelijke professionals die gekwalificeerd zijn op het gebied van netwerkbeveiliging, bedrijfsinformatiesystemen en softwareontwikkeling.

Een cursus met een onderscheidende zakelijke smaak

Een carrière in bedrijfsgerichte informatietechnologie biedt het potentieel voor grote financiële beloningen en groei, maar vereist ook een breed scala aan gespecialiseerde vaardigheden en kennis. Dit programma is ontworpen om theoretische kennis en professionele vaardigheden op hoog niveau in informatietechnologie te bieden met een zakelijke focus die voldoet aan de behoeften van lokale en multinationale organisaties, evenals aan het bredere bedrijfsleven.... [-]

Australië Melbourne
July 2019
Voltijd
3 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Melbourne Polytechnic

Combineer uw interesse in landbouw en technologie en wees toonaangevend in de sector met de bacheloropleiding Landbouw en Technologie van Melbourne Polytechnic , die word ... [+]

Combineer uw interesse in landbouw en technologie en wees toonaangevend in de sector met de bacheloropleiding Landbouw en Technologie van Melbourne Polytechnic , die wordt aangeboden in samenwerking met La Trobe University.

De Bachelor in de landbouw en de technologie is een unieke driejarige opleiding met grote studies in:

agribusinessAgronomieaquacultuurWijnbouw en wijnmaken

Opmerking - Lokale studenten

Lokale of binnenlandse studenten moeten opmerken dat dit diploma wordt aangeboden via Melbourne Polytechnic in samenwerking met La Trobe University. Afgestudeerden krijgen hun diploma uitgereikt door La Trobe University, en graad testamurs zullen de La Trobe zegel en het logo bevatten.... [-]

Australië Melbourne
July 2019
Voltijd
Deeltijd
3 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Melbourne Polytechnic

Als muzikant moet je je kunnen aanpassen aan de huidige trends en kun je leren hoe je dit doet in een Bachelor of Music aan de Melbourne Polytechnic . Ontwikkel je vaardi ... [+]

Als muzikant moet je je kunnen aanpassen aan de huidige trends en kun je leren hoe je dit doet in een Bachelor of Music aan de Melbourne Polytechnic . Ontwikkel je vaardigheden en bewustzijn van het wereldwijde spectrum van muziek.

Maak contact met de wereld van muziek

Wanneer je je inschrijft en start met de cursus, verken je een programma voor hedendaagse muziek met kleine en grote ensembles in genres als:

Oz RockSoul R'n'B en Gospel ChoirHedendaagse en vroege jazzJazz VocalHip HopOriginele popJohn ZornStevie WonderMahavishnu orkestImprovisatieBeatles

Je zult genieten van een intercultureel muziekprogramma dat kleine en grote ensembles omvat in genres als:

Tango BraziliaansBalkanIndiaasWest-AfrikaansBalineesgamelanGeorgischAfro-CubaanseMidden Oosten... [-]
Australië Melbourne
July 2019
Voltijd
3 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Melbourne Polytechnic

Zie je jezelf werken met jonge kinderen? Als je graag in een voorschoolse of primaire instelling werkt als docent, heeft Melbourne Polytechnic Bachelor of Education, Earl ... [+]

Zie je jezelf werken met jonge kinderen? Als je graag in een voorschoolse of primaire instelling werkt als docent, heeft Melbourne Polytechnic Bachelor of Education, Early Years van Melbourne Polytechnic een succespercentage van 100%. Een lonende carrière die de volgende generatie leert, wenkt. Als u ernaar streeft om met jonge kinderen te werken, bieden wij een eigentijdse en dynamische benadering van professionele voorbereiding in de sector van de eerste jaren met een sterke nadruk op rechtvaardigheid, sociale rechtvaardigheid en kritische praxis.

Deel een wereld van kennis met jonge kinderen

Leer de vaardigheden en verkrijg de industriekwalificaties voor werkgelegenheid als leraar in het beginjarenpectrum van geboorte tot 12 jaar. Je kunt ervoor kiezen om de volledige cursus af te ronden en een gekwalificeerde kleuter- en lagerleraar te worden, of na twee jaar af te sluiten met een Associate Degree of Early Years Studies.... [-]

Australië Melbourne
July 2019
Voltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Melbourne Polytechnic

Australië biedt trainingsmogelijkheden van wereldklasse in hospitality management en Melbourne Polytechnic 's Bachelor of Hospitality Management bepaalt de norm. Ontwikke ... [+]

Heeft u een wereldwijde carrière? Australië biedt trainingsmogelijkheden van wereldklasse in hospitality management en Melbourne Polytechnic 's Bachelor of Hospitality Management bepaalt de norm. Ontwikkel uw leiderschapskwaliteiten en verwerf praktische vaardigheden en kennis die u nodig hebt om bedrijven en faciliteiten over de hele wereld met dit diploma te beheren.

Vestig uzelf met een gecombineerde management- en hospitality-vaardigheden

De wereldwijde horecabranche heeft managers nodig met sterke praktische vaardigheden, hands-on ervaring en uitstekende leiderschapscapaciteiten. Melbourne Polytechnic 's Bachelor of Hospitality Management integreert hospitality management en business management om ervoor te zorgen dat je snel zult stijgen in de bedrijfswereld van hospitality management.... [-]

Australië Melbourne
July 2019
Voltijd
3 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Melbourne Polytechnic
Address
Melbourne, Victoria, Australië
Website
Telefoonnr.
+61 3 9269 1200