Khazar University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Khazar University

Khazar University is een particuliere onderwijsinstelling voor undergraduate, graduate en professionele studies ter bevordering van geavanceerde studie en onderzoek, onderwijsbeleid en ontwikkeling in de Republiek Azerbeidzjan.

Khazar University is de eerste universiteit in Azerbeidzjan, samengesteld uit meerdere onafhankelijke scholen verenigd door hetzelfde academische beleid en dezelfde principes, die een breed scala aan diverse majors bieden op het gebied van kunst, menswetenschappen en sociale wetenschappen, architectuur, ingenieurswetenschappen en toegepaste wetenschappen, economie, management en Bedrijfskunde, Onderwijs .

Khazar ook een van de toonaangevende universiteiten in Azerbeidzjan in termen van relaties met de industrie.

Vandaag heeft de universiteit effectieve relaties opgebouwd met de toonaangevende lokale en internationale bedrijven.

Hoogleraren van Khazar hebben erkenning en leiderschap verworven in hun vakgebied of zijn bedrijfsleiders, artiesten en advocaten met nationale en internationale reputatie.

Afgestudeerde studies waaronder Professional, Ph.D. en Master-programma's, en de meest uitgebreide MBA-programma in Azerbeidzjan hebben een belangrijke plaats in het universitaire opleidingsprofiel.

Locaties

Baku

Address
Khazar University (Neftcilar Campus)
11 Mehseti Str.

AZ1096 Baku, Baku, Azerbeidzjan

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden