Ahlia University Bahrain

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Over de universiteit van Ahlia

Bij Ahlia University zijn we trots op onze groeiende reputatie als aanbieder van kwalitatief hoger onderwijs in het Koninkrijk Bahrein en de wijdere Golfregio. De hoge kwaliteit van het onderwijs aan de Universiteit van Ahlia vormt de kern van alles wat we doen en de beoordelingen door het Quality Assurance Agency blijven de kwaliteit van ons onderwijs en leren erkennen.117209_pexels-photo-1370296.jpeg

Waarom studeren bij AU

1. Hoogste kwaliteit onderwijs en leren

Niet alleen wij geloven dat we onderwijs en onderwijs van de hoogste kwaliteit hebben in Bahrein, het Quality Assurance Agency beoordeelt onze programma's voortdurend en meldt dat we de beste particuliere universiteit in Bahrein zijn.

2. Ons internationale onderzoek

Onze academici en afgestudeerde studenten doen voortdurend onderzoek. Gepubliceerd in honderden internationale tijdschriften, is onderzoek uitgevoerd in onderwerpen die uiteenlopen van 'Women and the Politics of Military Confrontation' tot 'Building Knowledge Capacity for Sustainable Development in the Arab World'.

3. Een geweldige locatie

Blauwe luchten, prachtige landschappen, alle soorten sporten, het Formule 1-racecircuit, een open en diverse cultuur, geweldige winkels, centraal in Europa en Azië en de meest adembenemende zonsondergangen; wat kan je meer vragen?

4. Breed scala aan programma's

Met vijf hogescholen die PhD's en MBA's aanbieden aan undergraduate-opleidingen in een reeks onderwerpen, van Accounting tot Interior Design en fysiotherapie, is er bij AU iets dat bij uw voorkeuren past.

5. Ongelooflijke Carrièremogelijkheden

Onze afgestudeerden zijn zeer gegeerd door de publieke en private sector, zowel internationaal als regionaal. Onze leidende stageprogramma stelt elke student in staat om uit de eerste hand ervaring opdoen in de wereld van het werk voor het afstuderen, waardoor ze beter worden voorbereid op de werkgelegenheid na het afstuderen.

6. De beste bronnen en faciliteiten

Onder de vele middelen en faciliteiten beschikbaar voor onze studenten; onze bibliotheek geeft u toegang tot 2,5 miljoen e-journals, 40.000 e-books en 8000 gedrukte boeken, onze laboratoria stellen u in staat om de technische vaardigheden te leren en in praktijk te brengen die vereist zijn voor onze engineeringprogramma's. Onze samenwerking met King Hamad University Hospital biedt onze studenten fysiotherapie eerst ervaring uit de hand.

7. Investering in onze nieuwe campus

In 2017 zullen we de eerste fase van onze nieuwe, speciaal gebouwde, state-of-the-art campus openen. De locatie, op een prachtig eiland in het noorden van Bahrein, toegankelijk via een eigen verhoogde weg, biedt de beste faciliteiten, technologie en leermiddelen die beschikbaar zijn in Bahrein.

8. Onze studentendiversiteit

Bij de AU geloven we dat alle studenten, ongeacht hun afkomst, ras, religie, lichamelijke of verstandelijke beperking, recht hebben op de beste opleiding die we kunnen bieden. Bij de AU werken we er hard aan om ervoor te zorgen dat al onze studenten gelijkwaardig en met respect worden behandeld.

9. Onze internationale cultuur

Leren en kennis delen over de hele wereld is cruciaal voor de toekomst. Bij de AU ontwikkelen we onze internationale partnerschappen voortdurend om lokale en regionale studenten de kans te geven om in het buitenland te studeren en internationale studenten te verwelkomen op onze campus in Bahrein. In combinatie met onze faculteit uit 34 verschillende landen met referenties van enkele van de beste universiteiten ter wereld, zorgt deze samenwerking ervoor dat we blijven samenwerken met onze studenten om hen voor te bereiden op de mondiale markt.

10. De familie Ahila

Ahlia betekent 'familie' in de Arabische taal. Bij AU betekent de band tussen faculteit, studenten en onze administratieve staf dat we door velen als een naaste familie zijn beschreven. We geven om onze studenten en personeel en werken onvermoeibaar om ervoor te zorgen dat, wat uw betrokkenheid met AU ook is, we uw ervaring zo goed mogelijk maken.

Visie en missie

Onze visie

De Universiteit van Ahlia streeft ernaar een uitstekende regionale en internationale academische instelling te worden door het bevorderen van het hoogste niveau van integriteit bij het bereiken van uitmuntendheid in onderwijs en onderzoek en binnen een breed scala van professionele diensten van hoge kwaliteit voor de gemeenschap.

Onze missie

Als toonaangevend instituut voor hoger onderwijs is het de missie van de Ahlia University om de grenzen van menselijke kennis te verleggen en de sociale en levensstandaard van de samenleving te verbeteren. Ter ondersteuning van deze missie wil de universiteit:

 • Het produceren van afgestudeerden die zich onderscheiden door hun professionele competentie, humanistische kijk en compromisloze ethiek.
 • De faciliteiten en ondersteuning bieden voor haar personeel om innovatief onderzoek te verrichten.
 • De oprichting van de universiteit van Ahlia als erkend kenniscentrum op bepaalde kennisgebieden.
 • Samenwerken met lokale en regionale gemeenschappen om maatschappelijke en economische behoeften te ondersteunen.

Onze strategische initiatieven en kernwaarden

Ahlia heeft een raamwerk van tien strategische initiatieven, die dienen als een kader om onze visie en missie te realiseren. Essentieel voor onze visie, missie en strategie zijn onze kernwaarden, dekkend

 • Academische uitmuntendheid
 • Educatieve gelegenheid
 • Persoonlijke groei
 • Maatschappelijke verantwoordelijkheid
 • eerbied
 • Hoge ethische en morele normen
 • Integriteit
 • Ondersteuning van onderzoek en ontwikkeling
 • Transparantie
 • Het verlenen van service van de hoogste kwaliteit

Locaties

Manama

Address
Exhibitions Avenue
Manama, Capital Governorate, Bahrein

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden