Lees de Officiële Beschrijving

De eerste particuliere universiteit in het Koninkrijk Bahrein bereiken HEC Accreditatie

De Royal University for Women (RUW) is de eerste particuliere, speciaal gebouwde, internationale universiteit in het Koninkrijk Bahrein uitsluitend gewijd aan het opleiden van vrouwen. RUW biedt een comfortabele omgeving waarin leiders creëren, ontwikkelen levendige persoonlijkheid, dynamische beslissers, onafhankelijke denkers en community-bewuste individuen. Onze voornaamste focus ligt op academische uitmuntendheid en persoonlijke ontwikkeling. RUW initiële opleidingen werden ontworpen in samenwerking met twee gerenommeerde universiteiten, McGill University in Canada en de Middlesex University in het Verenigd Koninkrijk

Royal University for Women

Onze Missie

Om onze studenten bieden een lonende en uitdagende multi-culturele leeromgeving die sterke, goed afgeronde persoonlijkheden cultiveert, stimuleert leiderschap, en bouwt karakter, sociaal bewustzijn en de gemeenschap. Om onze inzet voor het onderwijs, onderwijs, onderzoek en dienstverlening door de activiteiten van alle leden van de universitaire gemeenschap te realiseren.

Onze visie

De Royal University for Women zal de regionale leider in academische uitmuntendheid voor vrouwen. Programma's en praktijken die voldoen aan de internationale normen zullen onze afgestudeerden voor te bereiden op leiders die betrokken zijn leden van hun samenleving te tonen initiatief en een leven lang gewoonten van leren en individuele ontwikkeling. De RUW afgestudeerde creatief, zelfverzekerd en vooruit denken zijn.

Royal University for Women

Beurzen

In overeenstemming met haar inzet voor het hoger onderwijs om vrouwen, Royal University for Women biedt financiële hulp aan in aanmerking komende studenten. Deze bijstand is beschikbaar voor studenten voor wie de toegang tot het hoger onderwijs kan worden belemmerd als gevolg van financiële beperkingen. Studenten die gebruikmaakt van de steun door middel van de financiële steunprogramma zijn verplicht om een ​​cumulatieve GPA gedurende hun studie te behouden. Toekenning van financiële steun wordt geregeld door middel van criteria die zijn vastgesteld door de RUW Board of Trustees.

RUW biedt een beperkt aantal van financiële steun aan het begin van elk academiejaar:

 • Aanvragers komen in aanmerking voor RUW financiële steun moet het bewijs van het hebben van hoge academische reputatie in hun middelbare school klas te laten zien. Alleen kandidaten met een middelbare school gemiddelde van 85% en meer zal worden beschouwd. * High academische kwaliteiten bieden geen garantie voor de financiële steun.
 • RUW financiële steun dekt slechts een goedgekeurd percentage meer dan alleen collegegeld.
 • RUW biedt financiële steun in de vorm van gedeeltelijke beurzen op het lesgeld alleen afhankelijk van het beroepschrift en bewijzen verstrekt.
 • De beurs commissie zal elke aanvraag op zijn eigen merites te beoordelen en aanbevelingen te doen.
 • Aanvragers zijn verplicht om de gebruikelijke toelatingsprocedure te volgen door het indienen van alle benodigde documentatie samen met een verzoek brief met uitleg over hun financiële situatie.
 • Het Bureau van de griffier verantwoordelijk voor het follow-up met de aanvrager en de aanvrager met betrekking tot de uiteindelijke beslissing op de hoogte zal zijn.
Royal University for Women

toelatingsbeleid

RUW toelatingsbeleid volgt Bahrein Higher Education richtlijnen. Voor elke aangeboden bij RUW-programma, zijn er specifieke toelatingseisen. Toelating tot een programma van de studie is gebaseerd op de wetenschappelijke verdienste van de middelbare school cijfers van de aanvrager. De voertaal bij RUW is Engels.

 • Toon bewijs te hebben met succes afgerond secundair onderwijs of het equivalent daarvan in het Koninkrijk Bahrein of in het buitenland, bevestigd door het ministerie van Onderwijs, Bahrein (MoE).
 • Toon bewijs van een minimum niveau van het Engels taalvaardigheid.
 • De volgende zijn voorbeelden van internationaal erkende tests van de Engels taal met de overeenkomstige niveaus van bekwaamheid vereist door RUW: IELTS overall band 5.5. TOEFL papier gebaseerde 513; Computer-based 183; Internet-based 65
 • Sommige programma's kunnen ook aanvragers verlangen om een ​​interview te nemen en / of aanvullende documentatie in te dienen.
 • Alle documenten die bij een aanvraag om toelating worden eigendom van RUW.

Vereiste attesten

Het is zeer belangrijk dat studenten krijgen een aantal verklaringen in officiële documenten voor of gedurende het proces van het aanbrengen van ten RUW. Attesten zijn verplicht als ze zijn verplicht door de Raad Hoger Onderwijs van het ministerie van Onderwijs in Bahrein.

Overheid en particuliere middelbare scholen van andere landen: moeten hun "originele high school certificaten" stempel te luiden:

 • Middelbare School
 • Ministerie van Onderwijs van het land van afgifte
 • Bahrein ambassade in dat land
 • Ministerie van Buitenlandse Zaken in dat land

Huisvesting

De residentie is gelegen op de RUW Campus en alleen beschikbaar voor vrouwen. Het biedt ruime en comfortabele een- en tweepersoonskamers units, met een prachtig uitzicht op de universiteit en het Riffa Valley. Er is vierentwintig uur per dag beveiliging controle op de toegang tot Campus, maar de studenten zijn vrij om te komen en gaan wanneer hun dienstregeling mogelijk te maken.

Royal University for Women

Dienst Studentenzaken

De Dienst Studentenzaken is een thuis weg van huis voor internationale studenten en biedt diverse diensten. OSA organiseert activiteiten voor studenten (excursies) en houdt toezicht op onze uitstekende faciliteiten.

RUW Clinic

Royal University for Women

RUW is toegewijd aan de gezondheid en veiligheid van studenten en medewerkers. Een full-time verpleegkundige beheert de goed uitgeruste Campus Clinic, gelegen op de begane grond van de Student Centre. De verpleegkundige is ook getraind om te reageren op noodsituaties waar dan ook op de campus.

Een maatschappelijk werker is ook beschikbaar in de campus kliniek. De maatschappelijk werker is verantwoordelijk voor het emotionele welbevinden van alle leerlingen. Zij houdt toezicht op de campus activiteiten en studenten helpen omgaan met persoonlijke en interpersoonlijke problemen.

student Centre

De RUW Student Centre gelegen in het midden van de campus biedt verschillende diensten voor studenten, waaronder een student kliniek, een vrouwen-only gebedsruimte en een Majlis alleen voor studenten.

Koffie winkels en restaurants

Er zijn diverse cafés en restaurants op de campus.

Royal University for Women

Sportcentrum

RUW is er trots op studenten en bezoekers te voorzien van een moderne sport en recreatie-faciliteit. Studenten kunnen ook gebruik maken van de mooie, luxe spa-faciliteiten, zoals een sauna en stoombaden. Een 25 meter verwarmd zwembad biedt lessen in verschillende zwemmen stijlen onder de supervisie van een gekwalificeerde instructeur. Een goed uitgeruste aerobics kamer biedt de nieuwste machines om lichaam en geest fit te houden. Studenten hebben ook toegang tot een dansstudio met grote spiegels, tafeltennis, biljart of tafelvoetbal. De student- bediend clubs in voetbal en basketbal krijgen steun van een coach.

Royal University for Women
Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

Bachelor

Royal University for Women

Dit programma richt zich op een breed scala aan percepties die verschillende gemeenschappelijke zaken met elkaar verbinden, zoals locatie, context, praktijk, bouwmethoden ... [+]

Royal University for Women" src="//cdn02.masterstudies.com/element_db/43/43549_rsz_cad_20_0.jpg" alt="Royal University for Women" />

Van dit Academiejaar College of Art

De categorie vakken die worden gegeven omvat onder meer Fundamentele Cursussen Architectuur, Architectuur Major Requirements, Architectuur Keuzevakken en Major Supporting Courses en Liberal Art-cursussen, volgens de richtlijnen van de NAAB (National Architectural Accreditation Board).

Een stagecursus helpt de studenten om professionele praktijken in het veld te verkennen en het afstudeerproject stelt je in staat om een ​​project van concept tot eindproduct te doen met behulp van de theorie en het ontwerp die in het programma worden geleerd. Architectural Design-programma zal de studenten in staat stellen hun kwaliteiten en vaardigheden te ontwikkelen die relevant zijn voor onmiddellijke tewerkstelling.... [-]

Bahrein Riffa
September 2019
Voltijd
Deeltijd
5 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands

Royal University For Women الجامعة الملكية للبنات

Royal University for Women - RUW
Address
GATE 366 MUASKAR HIGHWAY WEST RIFFA 942 KINGDOM OF BAHRAIN
Riffa, Zuid, Bahrein
Website
Telefoonnr.
+973 1776 4444