Lees de Officiële Beschrijving

Welkom op de Talal Abu Ghazaleh University College of Business

Opgericht in 2012, Talal Abu-Ghazaleh University College of Business (TAG-UCB) is een van de beste hogeschool dat zich richt op het ontwikkelen van een kader van zakelijke leiders die kan concurreren en te slagen in de mondiale kenniseconomie.

TAG-UCB heeft tot doel een kader van toekomstige zakelijke leiders die kennis kunnen concurreren en te slagen in een wereld van het uitbreiden van de kennis en uitdagende economieën te ontwikkelen. Onze toewijding aan onze studenten, academische uitmuntendheid en de regionale ontwikkeling wordt weerspiegeld in ons motto "Where the Gifted Word Knowledge Leaders".

Een competitief voordeel is niet gemakkelijk gewonnen, en dus TAG-UCB is gelukkig om de financiële middelen en de steun van Talal Abu-Ghazaleh Organization (TAG-Org), erkend als de grootste onderneming van de professionele dienstverlening in de Arabische wereld hebben. TAG-Org, in de woorden van zijn voorzitter HE Dr. Talal Abu-Ghazaleh, zet zich in voor het maken van TAG-UCB een premier undergraduate University College in de GCC-landen en de Arabische regio in het algemeen.

Als een echte University College of Business, TAG-UCB ontwikkelt zakelijke professionals voor wie geografie, cultuur en communicatie met elkaar verweven.

We laten zien hoe voortdurend verschuiven kennis, context en strategieën innovatie kan beïnvloeden en zorgen voor studenten zijn in staat om informatie aan te passen en toe te passen in de echte wereld praktijk. Nu geconfronteerd met hevige concurrentie, zijn bedrijven verplicht om te slagen in een cultureel gevoelige marktplaats waar vindingrijkheid is een gewaardeerde aanwinst. TAG-UCB evenals TAG-SB (Talal Abu-Ghazaleh Graduate School of Business - www.tagsb.edu.jo) en Tagi-UNI (Talal Abu-Ghazaleh University - www.tagiuni.com) voortbouwen op het succes van Talal Abu-Ghazaleh Organization (www.tagorg.com), die een wereldwijd toonaangevende professionele service onderneming die actief via meer dan 88 kantoren wereldwijd is geworden.

Waarom TAG-UCB?

TAG-UCB is uw slimme keuze, het inspireren van de nieuwe generatie!

TAG-UCB is ingesteld op een voorbeeld van een world-class business hogeschool die gericht zijn op het ontwikkelen van een kader van zakelijke leiders die kan concurreren en te slagen in de kenniseconomie wereldeconomie.

We laten zien hoe voortdurend verschuiven kennis, context en strategieën kunnen innovatie beïnvloeden, en ervoor te zorgen de studenten in staat zijn om informatie aan te passen en de resultaten over de hele wereld toe te passen. Met de huidige felle concurrentie bedrijven nu nodig zijn om te slagen in een cultureel gevoelige marktplaats waar vindingrijkheid is een gewaardeerde aanwinst. Als een echt en zeer concurrerende hogeschool, TAG-UCB bereidt leiders voor wie geografie, cultuur en communicatie zijn verweven in het weefsel van het leven.

Visie

Wij streven ernaar om een ​​van de top erkend bedrijf Hogescholen in de regio voor academische uitmuntendheid, Community Outreach Services, en onderzoek en ontwikkeling Bijdragen zijn.

Missie

Onze missie is om studenten met een hoge kwaliteit van het onderwijs binnen een ondersteunende en stimulerende leeromgeving; blinken onze inspanningen en middelen bij de ondersteuning van toegepast onderzoek; ondersteuning van onze gemeenschappen door koppeling, relevantie, en ondernemerschap.

Doelstellingen

 1. Om onze inspanningen aan te werven, aantrekken en opleiden van een uitstekende en diverse lichaam van de studenten te versterken.
 2. Om studenten te voorzien van de nieuwste pedagogische kennis en vaardigheden.
 3. Om studenten te ondersteunen in becomeing e praktische en kritische denkers die staan ​​te popelen leven lang te leren.
 4. Om voortdurend groeien en educatieve programma aan de behoeften van studenten in een wereldwijd veranderende omgeving voldoen.
 5. Om maatschappelijke betrokkenheid te vergroten door het aanbieden van TAGIUNI professionele ontwikkeling cursussen en TAG Forum seminars.
 6. Om actief deel te nemen aan gezamenlijke onderzoeksprogramma's en internationale conferenties.

NADERING

Onze pedagogische aanpak is gericht op de volgende uitgangspunten:

 1. Inzet voor normen van de academische kwaliteit.
 2. Verdienste is het belangrijkste criterium bij de werving van docenten en personeel.
 3. Gelijke toegang tot uitstekende onderwijskansen.
 4. Inzet voor de studenten met kennis en vaardigheden die aan de behoeften van de markt relevant zijn.
 5. Nadruk op interpersoonlijke vaardigheden, professionele competenties, het Engels, teamwork en een sterke communicatie.
 6. Nadruk op bij wijze van instructie om studenten op te leiden om intelligente argumenten te maken, deel te nemen aan de onderhandelingen, hun standpunten te verdedigen en te bereiken goede beslissingen.
 7. Nadruk op hoge ethische normen en integriteit.
 8. Organiseer gastcolleges en seminars met betrekking tot de huidige zakelijke en economische vraagstukken.
 9. Het organiseren van reizen en stages in bedrijven, banken en publieke organisaties om studenten om echte zakelijke wereld te observeren.
 10. Bieden mogelijkheden voor een studie in het buitenland in de internationale universiteiten.
 11. Nadruk op een leven lang leren vaardigheden.
Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

BBA

Talal Abu-Ghazaleh University College of Business

De bancaire en financiële concentratie zijn ontworpen om studenten met de vereiste voor functies in de bank- en financiële instellingen vaardigheden. De financiële sector ... [+]

Bachelor of Business Administration - Bank- en Financiewezen

TAG-UCB heeft een Bachelor of Business Administration - BBA, met een concentratie in International Accounting, Logistiek, Management, Human Resource Management, Marketing, E-Business en ondernemerschap, Banking and Finance en islamitische Banking and Finance.

bankwezen en financiën De bancaire en financiële concentratie zijn ontworpen om studenten met de vereiste voor functies in de bank- en financiële instellingen vaardigheden. De financiële sector is een van de belangrijkste pijlers van de nationale economie. Met de gestage groei, de ontwikkeling en de toegenomen diversiteit en complexiteit van de financiële sector, is er een groeiende vraag naar noodzakelijke bancaire en financiële vaardigheden.... [-]

Bahrein Manama
September 2019
Engels
Voltijd
8 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Talal Abu-Ghazaleh University College of Business

Beheer bereidt studenten voor op professionele loopbaan in Business Administration. Deze concentratie is ontworpen om de studenten met de leiding, en administratieve vaar ... [+]

Bachelor of Business Administration - Beheer

TAG-UCB heeft een Bachelor of Business Administration - BBA, met een concentratie in International Accounting, Logistiek, Management, Human Resource Management, Marketing, E-Business en ondernemerschap, Banking and Finance en islamitische Banking and Finance.

beheer bereidt studenten voor op professionele loopbaan in Business Administration. Deze concentratie is ontworpen om de studenten met de leiding, en administratieve vaardigheden die nodig zijn om te slagen in de hedendaagse zakelijke omgeving te bieden. Het management cursussen behandelen verschillende aspecten van human resources, operations management, strategisch management en gerelateerde business administration disciplines.... [-]

Bahrein Manama
September 2019
Engels
Voltijd
8 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Talal Abu-Ghazaleh University College of Business

E-Business en Ondernemerschap Studenten studeren deze concentratie kunnen onderzoeken hoe de huidige technologische hulpmiddelen kunnen bedrijven helpen bij het verhogen ... [+]

Bachelor of Business Administration - E-Business and Entrepreneurship

TAG-UCB heeft een Bachelor of Business Administration - BBA, met een concentratie in International Accounting, Logistiek, Management, Human Resource Management, Marketing, E-Business en ondernemerschap, Banking and Finance en islamitische Banking and Finance.

E-Business and Entrepreneurship Studenten studeren deze concentratie kunnen onderzoeken hoe de huidige technologische hulpmiddelen kunnen bedrijven helpen bij het verhogen van hun productiviteit en het verbeteren van hun marketing. Met de toename van de behoefte aan ondernemerschap, zullen de studenten fundamentele kennis van business planning, financiering, bedrijfswaardering, marketing, management, informatietechnologie, en advies krijgen als ze betrekking hebben op nieuwe ondernemingen, kleine ondernemingen en familiebedrijven.... [-]

Bahrein Manama
September 2019
Engels
Voltijd
8 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Talal Abu-Ghazaleh University College of Business

Human Resource specialisatie is bedoeld om zich te concentreren op het bereiken van de corporate strategie door middel van een doeltreffend beheer van mensen in organisat ... [+]

Bachelor of Business Administration - Human Resource Management TAG-UCB

TAG-UCB biedt een Bachelor of Business Administration - BBA, met een concentratie in International Accounting, Logistiek, Management, Human Resource Management, Marketing, E-Business en ondernemerschap, Banking and Finance en islamitische Banking and Finance.

Human Resource Management

Human Resource specialisatie is bedoeld om zich te concentreren op het bereiken van de corporate strategie door middel van een doeltreffend beheer van mensen in organisaties. Studenten zullen worden betrokken bij een hogere kwaliteit van het werk, een hogere productiviteit en een verbeterde bereidheid tot verandering. De rol van de human resources binnen een zakelijke omgeving is snelle veranderingen ondergaan. In het verleden, het personeel diende vooral als beheerders, politie en het onderhoud van de organisatorische status quo. Echter, de rol van de moderne human resources meer ambigu geworden, het verschuiven in de richting van business partner, werknemer kampioen en verandering katalysator, en gericht op strategisch benutten van menselijk kapitaal.... [-]

Bahrein Manama
September 2019
Engels
Voltijd
8 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Talal Abu-Ghazaleh University College of Business

International Accounting biedt een brede gangen van de boekhoudkundige in combinatie met cursussen in Economie en Bedrijfskunde. Deze concentratie biedt de afgestudeerde ... [+]

Bachelor of Business Administration - International Accounting

TAG-UCB heeft een Bachelor of Business Administration - BBA, met een concentratie in International Accounting, Logistiek, Management, Human Resource Management, Marketing, E-Business en ondernemerschap, Banking and Finance en islamitische Banking and Finance.

International Accounting biedt een brede opleidingen van de boekhoudkundige in combinatie met cursussen in Economie en Bedrijfskunde. Deze concentratie biedt de afgestudeerde met een solide educatieve stichting voor een boekhoudkundige carrière of post-graduate studies. De International Accounting graad leidt studenten met de kennis in een verscheidenheid van onderwerpen, met inbegrip van alle aspecten van de boekhouding, met name de wetgeving in overeenstemming met de International Accounting Standards (IAS) en de US Generally Accepted Accounting Principles (GAAP). Het biedt ook afgestudeerden met de Educational Foundation om vooruitgang te boeken in hun carrière en professionele leven. ... [-]

Bahrein Manama
September 2019
Engels
Voltijd
8 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Talal Abu-Ghazaleh University College of Business

De islamitische Bank- en Financiewezen concentratie is erop gericht leerlingen om de islamitische Banking besturingssysteem en de concepten van Islamic Finance begrijpen. ... [+]

Bachelor of Business Administration - Islamic Banking and Finance

TAG-UCB heeft een Bachelor of Business Administration - BBA, met een concentratie in International Accounting, Logistiek, Management, Human Resource Management, Marketing, E-Business en ondernemerschap, Banking and Finance en islamitische Banking and Finance.

Islamic Banking and Finance De islamitische Bank- en Financiewezen concentratie is erop gericht leerlingen om de islamitische Banking besturingssysteem en de concepten van Islamic Finance begrijpen. Studenten moeten worden goed uitgerust met een uitstekende achtergrondinformatie over Islamic Finance en haar innovatieve gereedschappen. Een inleidende achtergrondinformatie over de bijbehorende Islamitische concepten wordt aangeboden ze te koppelen aan de opkomende bancaire en financiële kwesties.... [-]

Bahrein Manama
September 2019
Engels
Voltijd
8 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Talal Abu-Ghazaleh University College of Business

Logistics biedt gerichte cursussen in supply chain management, zoals inkoop, voorraadbeheer, transport en inkoop om operational excellence te waarborgen. ... [+]

Bachelor of Business Administration - Logistiek

TAG-UCB heeft een Bachelor of Business Administration - BBA, met een concentratie in International Accounting, Logistiek, Management, Human Resource Management, Marketing, E-Business en ondernemerschap, Banking and Finance en islamitische Banking and Finance.

LOGISTICS biedt gerichte cursussen in supply chain management, zoals inkoop, voorraadbeheer, transport en inkoop om operational excellence te waarborgen. Deze concentratie is bedoeld om studenten te voorzien van de vereiste vaardigheden op te bouwen en beheren van product- en informatiestroom binnen de supply chain systemen. De vaardigheden en kennis van de leerlingen zal verwerven van het bestuderen logistiek zijn: operaties processen deskundigheid, analytische mogelijkheden om de besluitvorming te ondersteunen en het gebruik van informatietechnologie om zakelijke supply chain functies te vergemakkelijken.... [-]

Bahrein Manama
September 2019
Engels
Voltijd
8 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Talal Abu-Ghazaleh University College of Business

De Marketing specialisatie is ontworpen om een ​​effectief onderwijs en leeromgeving te creëren door middel van het begrijpen van de marketing principes en concepten en h ... [+]

Bachelor of Business Administration - Marketing

TAG-UCB heeft een Bachelor of Business Administration - BBA, met een concentratie in International Accounting, Logistiek, Management, Human Resource Management, Marketing, E-Business en ondernemerschap, Banking and Finance en islamitische Banking and Finance.

afzet De Marketing specialisatie is ontworpen om een ​​effectief onderwijs en leeromgeving te creëren door middel van het begrijpen van de marketing principes en concepten en hoe deze concepten in echte marketing management praktijk worden toegepast in een gemakkelijk te begrijpen, levendige en aangename manier. Het is ook bedoeld om marketing kennis op te bouwen, het verbeteren van marketing vaardigheden en een positieve houding ten opzichte van de functies van marketing te verbeteren.... [-]

Bahrein Manama
September 2019
Engels
Voltijd
8 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands

Talal Abu-Ghazaleh Organization (TAG-Org) Promotional Video