Lees de Officiële Beschrijving

110624_foto1.jpg

Droom je van een internationale carrière in het bedrijfsleven? Wilt u uw horizon verbreden en uit uw comfortzone stappen? Waarom start je je carrière niet in Gent, het hart van Europa ? De wereld is je speeltuin met een diploma in de Engelse bacheloropleidingen van de Artevelde University of Applied Sciences . We bieden twee bachelors in het bedrijfsleven: International Office Management of International Business Management.

Artevelde University of Applied Sciences , lid van de Associatie Universiteit Gent (AU GENT), is een van de grootste hogescholen van Vlaanderen (13.000 studenten), gelegen in Vlaanderen, op slechts 30 minuten van Brussel, Antwerpen, Brugge, de kust, Frankrijk en Nederland Met zijn 70.000 studenten is Gent de grootste studentenstad van België, de universitaire en universitaire campussen verspreid over de stad , die de sfeer verlevendigt, het is onmogelijk om Gent voor te stellen zonder zijn studenten te fietsen. om een breed scala aan studiemogelijkheden aan te bieden Gent heeft het allemaal: wonen, uitgaan, eersteklas onderwijs en vele vrijetijdsactiviteiten.110622_foto2.jpg

Bovendien stimuleert Artevelde University of Applied Sciences stafleden en studentenmobiliteit en verwelkomt internationale inkomende studenten en medewerkers . Ten slotte biedt Artevelde University of Applied Sciences naast de reguliere opleidingen twee internationale bacheloropleidingen in het Engels met een duidelijke nadruk op interdisciplinariteit. We bieden ook de mogelijkheid om Nederlandse taalcursussen te volgen om een succesvolle integratie als buitenlandse student te garanderen.

De hogeschool leidt professionals op wiens creativiteit, innovatieve manier van denken en gevoel voor ondernemerschap grensoverschrijdend zijn. Studeren aan de Artevelde University of Applied Sciences , bekend om zijn uitstekende studentgerichte diensten, educatie en begeleiding, zal zeker aan je verwachtingen voldoen, evenals de aantrekkelijke sociale, culturele en toeristische activiteiten die de stad Gent te bieden heeft.110628_foto3.jpg

5 redenen om te studeren in Gent, België!

  1. Als je in België studeert, start je je carrière in het hart van Europa . Veel internationale organisaties hebben hun hoofdkantoor in België en ook de EU en de NAVO zijn hier gevestigd.
  2. Je zult niet alleen België ontdekken tijdens je internationale verblijf: grote Europese steden zoals Parijs, Londen, Berlijn en Amsterdam liggen op slechts een paar uur rijden.
  3. Gent is een van de grootste studentensteden in België. De campussen van de universiteit en hogescholen liggen verspreid over de historische stad.
  4. Gent is een unieke cultuurhistorische stad . Het combineert middeleeuwse grandeur met culturele aantrekkingskracht, met zijn belangrijke muziek- en filmfestivals, evenals zijn gevarieerde theater- en performancescène.
  5. De taal die in Gent wordt gesproken is Nederlands, maar Belgen zijn erg meertalig. Met drie officiële talen in België kun je gemakkelijk converseren in het Engels, Frans en Nederlands !
Opleidingen te volgen in:
Engels
Nederlands

Deze school biedt ook:

Bachelor

Artevelde University of Applied Sciences

Droom je van een internationale carrière? Wilt u uw horizon verbreden? Bereiken je ambities de grenzen van je land? Dan is onze bachelor in International Business Managem ... [+]

Droom je van een internationale carrière? Wilt u uw horizon verbreden? Bereiken je ambities de grenzen van je land? Dan is onze bachelor in International Business Management jouw kopje thee. Deze volledige driejarige bacheloropleiding wordt in het Engels gegeven . Je hebt kansen als junior manager in consumptiegoederen, HR, verkoop, export, marketing, sociale winst, financiën, IT, enz. Maak je keuze!

Waarom Bachelor in International Business Management?De samenwerking met het bedrijfsleven wordt werkelijkheid via bedrijfsbezoeken, gastcolleges, internationale case-study's, ervaren docenten, enz.Kleine klasgroepen zorgen voor interactiviteit voor het onderwerp waarbij de focus ligt op zakelijke vaardigheden en attitudes .Je krijgt persoonlijke coaching in het TalentDeze bacheloropleiding wordt volledig in het Engels aan een internationale groep studenten gegeven.Afgestudeerden met een internationale mindset en een grondige kennis van het Engels zijn tegenwoordig erg in trek bij werkgevers.... [-]
België Gent
September 2019
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Artevelde University of Applied Sciences

Heb je een passie voor talen en mensen? Voor alles wat met de digitale wereld te maken heeft? Wil je je horizon verbreden en uit je comfortzone stappen? De wereld is jouw ... [+]

Ben je gepassioneerd over talen en mensen? Wilt u werken als kantoormanager, projectmanager, wervingsmedewerker of procesadviseur voor een internationaal bedrijf , in uw thuisland of in het buitenland? Het is allemaal binnen uw bereik met een diploma in International Office Management !

Waarom Bachelor in International Office Management?Je neemt lessen bij een groep internationale studenten : een verrijkende ervaring.Met drie stages, vele gastcolleges, bedrijfsbezoeken, studiereizen in het buitenland, internationaal georiënteerde cases, etc. komt de theorie tot leven .Je leert om professioneel te communiceren in het Engels en twee andere vreemde talen .

... [-]
België Gent
September 2019
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

Artevelde University College Ghent

Address
Voetweg 66 9000 Ghent
9000 Gent, Vlaanderen, België
Website
Telefoonnr.
+32 9 234 70 00