Lees de Officiële Beschrijving

De vereniging, die is gevestigd in Vorst (1190), Besme Avenue 97, is bedoeld om het onderwijs te organiseren. Het kan maatregelen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan ​​met haar doel of aard zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen. Het kan, in het bijzonder, het organiseren van bijscholing, toegepast onderzoek en dienstverlening aan de gemeenschap. Het kan werken als onderdeel van haar maatschappelijk doel, met een persoon of instelling art. 3 van de statuten).

De vereniging streeft naar een constante educatieve ontwikkeling beleid: nieuwe cursussen organisatie en (co-) training (inter) nationale via CREA, de introductie van nieuwe meesters, co-diploma-uitreikingen, technische toenadering tot diverse cursussen georganiseerd door de sociale promotie (PAAC) en op 1 hervat juli 2011 heeft de sociale vooruitgang van het Institute of Optics Raymond Tibaut (IORT) met de schepping van de psychomotoriek in 2012-2013.

Zoeken

Toegepast onderzoek is een van de opdrachten toegewezen aan HE en onze Raad van Bestuur heeft de wil om deze sector te ontwikkelen. Onderzoek in HE is inderdaad de belangrijkste bron van verbetering en verrijking van bestaande professionele praktijken.

Om dit te doen, de richting van de UDR (Research Unit), die het directoraat voorzitterschap dépendhiérarchiquement, is in voortdurend contact met alle afdelingen en is lid van de Executive Committee.

De UDRagit voornamelijk als facilitator voor projecten voor toegepast onderzoek, zowel binnen de categorieën ontwikkelen dwars in pluricatégorielsen interne.Elle projecten omringt ook externe medewerkers.

De projecten worden voorgesteld door de UDR categorieën en secties, vaak naar aanleiding van gesprekken naar externe aanbiedingen, maar ook uit de categorieën zichzelf en zijn gestructureerd in de UDR. Dus dit is een goede ondersteuningsstructuur dienste van de gemeenschap.

Opleidingen te volgen in:
  • Frans

Deze school biedt ook:

Bachelor

Haute Ecole Libre De Bruxelles Ilya Prigogine À Bruxelles

Interface tussen het management en de interne en externe publiek, de public relations officer is verantwoordelijk voor het beheer van het imago van de organisatie door de ... [+]

Communicatieve vaardigheden in het hart van het bedrijfsleven en de media

Interface tussen het management en de interne en externe publiek, de public relations officer is verantwoordelijk voor het beheer van het imago van de organisatie door de oprichting en het ontwerpen:

Een communicatieplan en het gebruik van relevante wijze communicatiemiddelen aangepast aan doelgroepen. Een mediaplan past in de strategie van het bedrijf, en het beheren van relaties met de media, sociale media, web en audiovisuele informatie. Events afgestemd op de behoeften van de organisatie, taken plannen, beheren teams, het regelen van het budget.

Kennis van de professionele omgeving en de perceptie van de sociaal-economische omgeving van essentieel belang zijn om haar taken uit te voeren.... [-]

België Brussels Hoofdstedelijk Gewest
September 2020
Frans
Voltijd
6 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Haute Ecole Libre De Bruxelles Ilya Prigogine À Bruxelles

Stilstaande of bewegende beelden binnen te vallen meer en meer ons dagelijks leven. Deze productie kan alleen worden gegarandeerd door de bevoegde technici! ... [+]

Het educatieve project van de Hoge School of Brussels -

Bachelor's beeldtechnieken (doel: Techniek van fotografie) van de Hoge School of Brussels - Ilya Prigogine (voormalig INRACI)

Een uitgebreide opleiding

Stilstaande of bewegende beelden binnen te vallen meer en meer ons dagelijks leven. Deze productie kan alleen worden gegarandeerd door de bevoegde technici!

Opleiding binnen de beelduitsnede HELB willen in lijn met de wensen en eisen van de professionele omgeving.

Foto van de Opleiding maakt het mogelijk om de technische foto's, video en multimedia lichtjes onder de knie. Het eerste betreft een kennis van de principes van de verlichting, de samenstelling en de grammatica van het beeld van de esthetische codes ... voor de kracht mettreensuite het bedienen van een term, een aanpak, een stijl van een creativiteit die betrokken is bij het beeld reclame, documentaire of reportage.... [-]

België Brussels Hoofdstedelijk Gewest
September 2020
Frans
Voltijd
6 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Haute Ecole Libre De Bruxelles Ilya Prigogine À Bruxelles

De bachelor in de sociale ecologie wordt georganiseerd op drie jaar van de studie, tijdens de dag. De CESS noodzakelijk (of het equivalent van een diploma voltooiing van ... [+]

De bachelor in de sociale ecologie wordt georganiseerd op drie jaar van de studie, tijdens de dag. De CESS noodzakelijk (of het equivalent van een diploma voltooiing van secundaire of gegradueerdenstudies).

De sfeer van het EOS wordt gekenmerkt door een zeer diverse studentenpopulatie: vele nationaliteiten, een breed scala van leeftijd variërend van 18 jaar tot 40 jaar, een perfecte mix, studenten met passies, culturen, belangen heel anders, jongeren met een gevoel van verantwoordelijkheid, van de volwassenen al op de werkplek. Alle combineren om onderwijs een levendige sfeer te geven.

De bachelor in de sociale ecologie is georganiseerd in 3 jaar gedurende de dag (van 8 uur tot 17.30 uur). De CESS (of bak de vermogensmutatiemethode) essentieel.... [-]

België Brussels Hoofdstedelijk Gewest
September 2020
Frans
Voltijd
6 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Address
Avenue Besme, 97 à 1190
Brussels Hoofdstedelijk Gewest, België