Lees de Officiële Beschrijving

In 1995 Howest, de Hogeschool West-Vlaanderen werd een autonome instelling voor hoger onderwijs als gevolg van een fusie van zes vooraanstaande instellingen voor hoger onderwijs in Vlaanderen. Sindsdien is de ontwikkeling binnen Howest heeft genomen op een nieuw elan en we zijn nu een van de toonaangevende aanbieders van hoger onderwijs in de provincie. Vandaag de dag ongeveer 5600 full-time studenten zijn ingeschreven bij het ​​nastreven van Howest 24 Bachelors en 7 Masters die een breed scala aan disciplines. Howest bestaat uit vier campussen gelegen in Brugge en Kortrijk. Studenten vinden hier een open, levendige, kosmopolitische en vriendelijke omgeving die een schat aan educatieve mogelijkheden biedt, met de nadruk op hoge kwaliteit en op de praktijk gerichte cursussen. Woonruimte, gespecialiseerde bibliotheken, zelfstudie's, studiebegeleiding en studie-gerelateerde diensten op afdelingsniveau spanning onze student-georiënteerd beleid. Onze deskundige onderwijzend en administratief personeel vormen een compacte gemeenschap en zijn altijd aanspreekbaar. Alle klaslokalen en auditoria zijn goed uitgerust om de huidige faciliteiten voldoen aan het onderwijs. Internet-accounts zijn beschikbaar voor alle studenten. Howest heeft een groeiende internationale reputatie, net als de mogelijkheden die het biedt aan studenten een deel van hun studie in het buitenland te doen. De relaties met het bedrijfsleven en andere externe organisaties zijn ook uit te breiden. Howest nog steeds de beste beschikbare wetenschappelijke staf aan te trekken en te wijzigen en de ontwikkeling van haar curriculum om nieuwe gebieden van kennis te nemen en de veranderende behoeften van de student van vandaag. Howest verwelkomt internationale studenten en is voortdurend in ontwikkeling zijn cursusaanbod in het Engels.Studeren in Brugge of Kortrijk omvat ook een reeks zeer aantrekkelijke locaties op een steenworp 's worp: de Belgische kust en onze Vlaamse kunststeden, zoals Antwerpen, Brussel, Gent ... U kunt ook bereiken beroemde Europese plaatsen als Parijs, Londen, Amsterdam, Keulen in een een of twee uur met de trein. Kortom, Howest is een instelling waar het bestuderen is zowel effectief als plezierig is.

Deze school biedt ook:

BSc

Howest University College West Flanders

DAE is een 180 ECTS full-time bacheloropleiding ontworpen door en ontwikkeld voor creatieve, ambitieuze, gedreven en uitzonderlijke individuen. ... [+]

BSc in International Digital Arts and Entertainment

DAE is een 180 ECTS full-time bacheloropleiding ontworpen door en ontwikkeld voor creatieve, ambitieuze, gedreven en uitzonderlijke individuen, klaar om te gaan dan de grens van interactieve 3D.

De spectaculaire groei van de hoogtechnologische 3D-sector en de zich snel ontwikkelende game business, hebben gecreëerd een toenemende vraag naar uitstekende specialisten. Dit is wat Digital Arts and Entertainment is alles over!

Als DAE'er, de wereld is uw speeltuin. Meteen vanaf het eerste semester worden de studenten ondergedompeld in een internationale context, als kandidaten komen uit de hele wereld. Onze industrie goedgekeurd, bekroonde en internationaal gedragen curriculum wordt gegeven door deskundigen met behulp van state-of-the-art apparatuur en industrie-standaard praktijken.... [-]

België Kortrijk
September 2019
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands